Залишити коментар

С ***
«Не знаю, не знаю, і навіть не уявляв, що...» – це класичний набір чаю.
Ор, в нормальній людській мові, елемент таємничості і таємничості з вою і невизначним натяком на можливість отримання відповіді в майбутньому.
Це найбільш улюблений і популярний спосіб написання для надсилання своїх (логів) потреб для вилучення (у вигляді текстів) контенту з найрізноманітніших, не завжди особливо чистих і акуратних, кутів їх плутаних душ.
Що вони називають після - "Будівництво сюжету" ... majestally такі і неперевершені - в зв'язку з іншими, не "власно", а не з письменниками.
Папірний дігер, як мені, люди з епістолярною маннікою та відьмом письменника... знає, де всі ці інтелектуальні збочення без права на папдон і найменший шанс... вони всі мають goosebumps у своїх головах, і кожен має свої підвиди.
І вони люблять!

Щоб перетягнути читача через всі кріпи і виразки цієї дуже сюжету; щоб він страждав пару разів, або навіть торкнувся за задоволення - розбризкування на стяжки яйця і чай, який охолоджував пару годин тому на кухні; вбити або перевернути його до напівфарбового стану з ваговим фіналом, після чого щасливий власник просто читаної книги має дах і тільки один думав хіти в його голові: "як, особливо болючий спосіб, знищити автора і швидко!"; змусити їх боятися - перевернути основну сторінку ... він навіть не здогадував ...
Це його щастя... спостерігав його збір. Ну, це вторинний, і він не говорить, ви знаєте.

Натхнення є препаратом, і розуміння результату і потужності створеного впливу є виведенням.
Але як солодка вона!!!

Додаємо до цього каштану з радикальними змінами життя.
І я помітив більше, ніж раз, що його сила ґрунтується на відвагі, на основі вмілої майстерності приладу і техніки письма. Без наполегливої і постійної практики не вистачає. Зробіть три тисячі знаків на день протягом місяця, без перерви, і ви – навіть тушки, навіть начинений – але навчитеся писати.
І ви навіть можете випробувати це дуже "розрив", про що я говорив так захоплено.
Виявляється, що це загальний деномінатор – практика.
Якщо ваш препарат - це продаж приватних будинків і дачної праці, як один з моїх друзів - Олексій є його ім'ям, і він від Уралу - то практично неможливо купити котедж від нього, коли він "нехтує" власне. Він подарує вам таку «полотну» на горі, він насичить вас і так вміло ... що навіть якщо не будинок, то вам доведеться придбати земельну ділянку.
«Всі сподівання, які надходять тут...» є умовою того, хто впаде до клаптиків надихнула про, як підопічним або як клієнт. Я б сказав, що він був дуже щасливий тут. І не потрібно сподіватися більше – він буде впевнений!

Для себе майстра це правда: «Так само віра, кожен, хто дивиться на дистанцію... й
Чому він насправді вірить?
Коли є розуміння, вміння і мужність!

Віктор Гудсон

s-rain.ru/