1033
Найпопулярніші люди в житті – це Cs!
Приклад 1:
Засновник Motorola Павло Галвін не хотів навчатися. Під час своїх однокласників він проданий попкорн, морозиво та сендвічі на станції. Бажання заробити гроші не дозволяючи йому сидіти по-іншому. Постраждав багато недоліків. Однак поганий удачі тільки загартував майбутнього підприємця, він любив сказати: «Я впав багато разів і я знаю, як отримати вгору. й
Приклад 2:
Чайний могул Томас Ліптон взяв участь у школі тільки зрідка. З 5 років працював в магазині батька. Тим не менш, перспектива становлення маленького краєзнавця не влаштовує його, у віці п'ятнадцяти років він залишив Шотландію і пішов до США, де, відповідно до його слів, він навчився зробити бізнес. Lipton - найпопулярніший чай в багатьох країнах.
Приклад 3:
Один з успішних авторозробників Японії, Соіхіро Honda, закінчив лише 8 класів. Він не мав знань бізнесу та торгівлі, без знання управлінської або економічної стратегії, і був далекий від інженерії. Але його підхід до створення велосипедів і автомобілів був революційним.
Вчителі школи люблять сказати, що відмінні студенти підуть далеко. Однак життя говорить про те, що слова вчителів не завжди приходять. Як виявилося, 12,2% неробочих робіт були тими, хто взяв участь у школі в основному на п'ять.
Слід зазначити, що не всі роботодавці зацікавлені у заходах з червоними дипломами. В рамках п’ятірки вони іноді пропускають важливі аспекти. Згідно з даними дослідження, лише 14% студентів, які займаються бізнесом, і це часто люди, які змінили свої пріоритети після закінчення загальноосвітніх шкіл.
Клас «добрих» займає провідні позиції у всіх 3 категоріях: 58% серед топ-менеджерів, 52% серед бізнесменів і 56% серед неробочих.
Найбільш талановитими є Cs.
Серед С-листів найвищий відсоток нестандартного мислення, творчих людей. Психологи переконані, що такі індивіди нудьгують звичайним набором шкільних дисциплін. Нерідко вони «відкриті» після закінчення або в певному зайвому колі. За даними опитування, є багато менеджерів, які є відмінними студентами (23%).