Як покласти себе в правильному місці?

Норбіки дали мені цю практику.
Уявіть, що у вас є нитка навколо шиї, яку ви можете повісити перли. Кожна перлина є певною державою. Коли ви напружені, ви можете «активувати» перлина, яка зберігає стан релаксу. Коли у вас є зв'язок і апатія, ви обираєте перлину, яка вирішить цю проблему.

Як виглядають мої перли?

1,1 км Для мене нічого краще, ніж контрастний душ! Холодна вода, гаряча вода, холодна вода, гаряча вода ... Інтенсивні відчуття покращують концентрацію, піднімаються вгору і дають енергію для руху.

2. Музика. Намагайтеся перетворювати на "Ми скеляємо вас" і залишатися в попередньому стані! Це майже неможливо! Шукайте пісні, які миттєво кладуть вас в правильному стані, змушуйте вас діяти або, навпаки, допомогти вам розслабитися.

3. У Якщо необхідно розпочати роботу або годувати енергією, щоб продовжити складну роботу, я піду до балкона, щоб отримати свіжу повітря. Дуже дякую! За хвилину «медитація» в свіжому повітрі дає відмінний заряд, принаймні за годину!

4. У Місце живлення. Це не обов'язково храм або каміння в парку Коломна, це Ваш персональне місце, де ви відчуваєте добре. Я дуже люблю парк Горького і має кілька таких місць в моєму арсеналі. Коли я там, я відчуваю себе добре, я входжу в правильному стані. Чи знаєте ви, де є місця, які хороші для вас? Парк, кафе, квартира друга, яка може мати каву - все!

Вивчайте себе, погляньте свої перли, які допоможуть вам при необхідності. Зберіть їх на рядок і пам'ятайте, що це ваш реальний робочий інструмент!

Успіхів!