Проблема генія: чому бути розумним для бізнесу

Як інтелект запобігає успішному бізнесі і чому підприємницька освіта шкідлива для бізнесу, стверджує керівництво гуру Ітжак Адізує.

Я постійно вразив людей, які я думав генії. Ці чоловіки та жінки є фантастичними науковцями або студентами, які були тільки до п'яти. Або надзвичайно креативні люди з інноваційними ідеями. Або ж вони є люди, які можуть виграти практично будь-який аргумент.

Я думав своїх талантів, їх розвідувальні роботи були золоті шахти. Я почав інвестувати гроші в них. Я вірю, що, поставивши свій досвід консультування та мої гроші та їх геній, ми зробимо великий прорив. Він був протилежним. Я втратив багато грошей і багато часу. Що було неправильно? Після цього, коли я порівняв ці генії до успішних підприємців, які зустрілися в моїй консалтинговій практиці, я зрозумів, що ті, хто фактично зробив багато грошей, які не були в курсі знань.

Ці успішні підприємці не висловили своїх думок. Не так звані. У школі або вузі. А.Д. Учні працюють для хороших хлопців, які купуються Cs.

Чому це? Іллогічна. Чому ці малоосвічені люди стають успішними бізнесменами та «геніями»? Мій висновок полягає в тому, що коли ви знаєте занадто багато, він запобігає бачити суть.

Підприємці неординарні люди. Але вони не є геніями в плані освіти. Вони виділяють через їх загальне почуття. У них є таланти, які цікавлять щось важливе. Виготовлені і талановиті генії, як правило, ускладнені речі. Вони знають так багато, що вони часто не відрізають від того, що дійсно критично і що важливо. Або вони генії у своїй галузі, але вони не мають ніякої бізнес-орієнтації, вміння розуміти та оцінювати співвідношення вартості. Я знайшов, що генії ігнорують витрати і фокусуються тільки на ціні.

І що приносить мені до спірного висновку: Вивчення підприємництва може призвести до вашої здатності стати підприємцем. Це не обов'язково випадок. Але часто буває. Знаючи занадто багато підміняє вашу здатність ризикувати. Дуже важлива і необхідна для підприємця. Найголовніше, щоб почати новий бізнес, потрібно бути безболісним, і це почуття виникає, коли ви не маєте занадто багато знань. Якщо ви думаєте занадто багато або знаєте занадто багато про те, що ви будете робити, ви, ймовірно, не займете це.

Реальні підприємці випадають з школи або вирушають до трьох. Якщо у вас є дуже талановитий син або дочка, яка красиво малює, що має неймовірний талант, ніколи не відправляє їх до художньої школи. Вони знищать своїх талантів. Вони навчать, як правильно зробити і неправильно, до того моменту, де вони почнуть малювати те, що школа думає правильно, а не який талант розповідає їм.

Я колись мав собаку, Доберман Піншер, і я купив книгу під керівництвом Добермана. Перша сторінка дивилася мене. Вона сказала: "Не тренуй собаку атакувати." Я зберіг читання, щоб побачити чому.

Скажіть, що ви навчите собаку атакувати чоловіка, який підніме руки в погрожаю. Як тільки італійка приїжджає до вас - і вони люблять активно жести під час розмови - собака може атакувати його. Чому? Тому що ви не пустили собаку використовувати його вбудовану інтуїцію. Ви запрограмуєте його. Те ж саме можна стати художником.

Школа заважає своїм інтуїтивно зрозумілим талантом, а зараз студент малює як «складання», він виробляє щось традиційне, хоча він може створити щось виняткове.

І я впевнений, що те ж саме буває з підприємцями. Коли вони знають занадто багато, вона не несе ризиків. Люди з підприємницькими талантами знають мало, але інтуїтивно зрозуміле, що це право і неправильно. Вони не бояться, тому що вони не мають занадто багато знань. Але з іншого боку, що допомагає їм розпочати бізнес, викликає їх невдачі.

Відсутність системного подання підприємства в кінці може призвести до банкрутства.

Вони приймають рішення на ходу, а не боятися призводить до занадто ризикованої поведінки. Вони можуть втратити все. Вони можуть почати свій бізнес, але вони не можуть керувати ним. Управління вимагає більш складного, освіченого лідера. Така людина не здатна почати бізнес, але він може працювати в бізнесі вкрай ефективно. Підприємець може розпочати бізнес, але часто не керує ним. Ось думки. Видання

Автор: Тамак Адизе

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/? п=4303