Як навчати студентів в бізнесі

Бізнесмен не повинен бути розумним. Моя компанія - це онлайн-моніторний сервіс, який називається Vikium. Звісно, це не просто бізнес люди, які приходять до нас – здоров’я та розвиток когнітивних функцій мозку цікавий і корисний для всіх. Але я знаю багато людей, які використовують нашу технологію, бо мозок є основною зброєю підприємця. Я прийшов до деяких цікавих висновків.

Парадоксально, розум підприємця і «справжньої» найнятої особи різні речі. Дуже розумна людина не обов'язково робить хорошого бізнесмена. Протилежна правда:Неймовірний підприємець, цілком можливо, був С у Вищій школі і не на всіх біологіях.

Чому це? Дуже просто. Хто знає багато. Однак, Розум підприємця не стільки, скільки його знань, як можливість отримати необхідну інформацію і знайти її застосування в реальному світі бізнесу. Як комп'ютер з невеликим твердим диском, але дуже швидка оперативна пам'ять. Мозок такої людини працює особливо. Найголовніше якість підприємця – це можливість думати зовні коробки. Щоб зробити свій бізнес цікавим і вигідним, ви повинні зробити щось нове. І зробивши це, потрібно подумати про майбутнє, уявіть, що бізнес розвиватиметься далі, тобто розумовий погляд підприємця повинен бути масштабним.

Ще одна якість особистості, яка не може бути частиною класичного визначення слова «мінд», але все ж грає вирішальну роль в житті бізнесмена, є рішучістю. Щодня люди приходять з різними речами, кожен вважає себе (разом нереально) блискучим стратегом, маркетологом і потенційним лідером, тільки він не заважає відповідальності і можливих ризиків. Будь ласка, зверніть увагу, що великий багаж накопичених знань, детальний аналіз ризиків, комплексне дослідження подібних випадків - якості, які, безумовно, властиві інтелектуальній людині - в разі підприємництва може грати проти людини. Після зважування все, він просто обирає заспокійливий і більш передбачуваний шлях працівника.

Не без високої стресостійкості. В бізнесі іноді відчувається, що світ грає проти вас і ви хочете потрапити в куточок. Хто б підрахувати, скільки чашок кави і сигарет закопують бізнесменами в складних, нервових робочих днів! Ви не можете зупинитися: власний бізнес працює під тиском 24/7.

Займіть ще одну якість - високу продуктивність. Бізнес – це постійне подолання труднощів та повсякденного життя. Найвища концентрація на вашому бізнесі. Тут завжди буде багато речей, які відволікають від головної речі. Підприємець повинен встановити пріоритети і дотримуватися курсу.Робоча здатність є найбільш важливою якістю розуму. Де мозок ледачий, тіло починає лежати. Але мозок підприємця завжди на ходу, завжди на роботі – оцінити ризики, тенденції моніторингу, процеси контролінгу.

В бізнесі, якщо вони мають адміністративні або суміжні ресурси. Хороший підприємець просто не може бути розумним - він повинен зберігати стільки інформації в голові, взяти таку відповідальність і спілкуватися з людьми так само освоїти. Ще одне - це те, що його розум специфічний, прикладний, іноді далеко від академічного розуміння інтелекту.

Візьміть школу. Чи можуть всі студенти стати підприємцями? Чи зможе кожен бажаючий внести свої знання на практику у дорослому віці? Зрозуміло, У вічній протистоянні між відмінними студентами і C-listers, не завжди можна передбачити, що сторона буде переважати. Я покажу вас з мого досвіду: Я був відмінним студентом в школі і студентом інституту, тому я побував в обох таборах. І бути чесним, досвід роботи трирічного підприємця був набагато кориснішим для мене!

Як стати студентом А.Д.? Необхідно чітко дотримуватися інструкцій, поводитися і думати про систему. Відмінною особою є вузька особа, яка спрямована на виконання завдань. Чудовий виконавець, як правило, великий виконавець, але не підприємець.Центригради діляться на два типи: мережні люди, які не цікавляться чим завгодно, і активними, цікавими особами, інтересами яких, однак, не завжди збігаються з шкільною програмою. Запитайте питання, дослідження та відмовтеся від часу від відходів на те, що вони не дбають про те, що призводить до виникнення проблем.

Крім того, В нашій системі освіти іноді ставляться за незгоду, за повстання, за невідповідність - за непристойність. У школі люди часто не знають, як керувати енергією, а школа не допомагає знайти правильний канал для нього, але в майбутньому це надзвичайне, що допоможе початківцю підприємцю.

Коли я вступив до Московського енергетичного інституту, я швидко зрозумів, що це не цікаво дізнатися, що я навчався там. Так я пішов лише на лекції, які знаходились у розумінні, управління організацією тощо. Але я поставив багато зусиль, щоб все ще не вилетіти з інституту, і навчився спілкуватися з людьми і переконувати їх, щоб зробити завдання для мене. Так це не просто C.O.D.

Точно це. Наближає те, що здається важливим з життя і дає те, що здається, як відходи часу і зробити мене підприємцем. І я не тільки в цьому підході — думають про роботу Стіва, які виїхали з університету після першого семестру, але провів своє життя, навчаючи себе і стати великим бізнесменом.

Для тих, хто не зупинявся в саморозвитку, я почав свій бізнес. Я вірю, що ті, хто не зупиняється там, які готові поліпшувати і постійно працювати над собою, які беруть відповідальність за себе і свої дії, мають більше шансів на бізнес і життя. І академічна перформанс і образ інтелектуальної людини нічого робити з ним.

Автор: Сергій Бєлан

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: Secretmag.ru/articles/2015/09/18/belan/