10 хв Що я дізнався в Тайвані

Тайваню є тихий і мальовничий острів, розташований в Тихому океані, і той же китайський живий там, тільки уряд відрізняється. Під кохаєм ви побачите Тайваню через очі Зах Шварц, молодий блогер, який живе в Нью-Йорку. Я не був з країни протягом багатьох років. Я провів більшу частину мого життя в Охіо, нещодавно переїхав до Нью-Йорка, і в січні цього року я мав короткий візит до Тайваню. Моя мама виросла там, і ми пішли бачити свою сім'ю. Останній раз я був вісім років тому. Тоді я відправив до Тайваню, щоб жити з моїми бабусями для поганої поведінки в школі.
У цій подорожі я відчував себе, як я був тут вперше (зрозуміло, що я просто зріс вгору). Я не помітив. Коли я прибув до аеропорту, я думав: «Що я хочу зробити тут?» Через десять днів, але я залишила Тайваню як старшого, так і мудрого чоловіка, який любив Схід з усім серцем. Ось деякі речі я навчився.
Гарне ставлення до американців
Коли ми приїхали до аеропорту, ми довгоїлися до митного оформлення. До нас була величезна кількість людей з жовтуватим комплексом, характерним для мешканців Південно-Східної Азії. Ми звернулися до іншого стенду, де немає черг. З радістю погодилися. Ще один білий чоловік пішов, і ніхто інший. Мій тато сказав, очевидно, що вони просто хотіли, будь ласка, американці. Я думав в той час: в різних країнах світу люди незрівняні про людей Сполучених Штатів – деякі хочуть вбити нас, а інші намагаються зробити все, щоб зробити нас щасливими. Ми лікувалися добре в Тайвані, мабуть, тому що ми хотіли залучити більше американських туристів і інвесторів до острова.

Більшість Тайваню нездійсненний
На шляху до мого величного будинку в Тайбей ми пройшли зелені гори, покриті рясною, щільною рослинністю. Моя мати - сказав цей пейзаж є типовим для багатьох Тайваню. 3/5 території острова нездійснені через круті гірські місцевості. В результаті Тайвань є високо розвиненою і щільно заселеною країною. На жаль, люди були дуже полоненими і поважними, ймовірно, усвідомлювали про попередню господарську ситуацію як на острові, так і в світі на великих.
Дикі собаки запускають всюди.
Вранці, в той час як ми ще гасимо. Моя да і моя сестра вирішила взяти гулянку в річковому парку. Перехрещуємо міст і побачимо підлокітник собак frolic по воді. Я запитав батька, "Що йде?" Він сказав мені, що Тайваню було повною з променевих собак, покинутих їх власниками. Моя сестра і я вирішив ближче до пакету. З дистанції собаки здавалося так милою і слухняною, але, як тільки ми підіймали їх, вони здавалося б, щоб отримати божевільний, почали вигнати і зловити з нами, коли ми почалися. Ми також бачили багато собак рідкісної породи Shiba Inu. Я взяв в парк.

Як спілкуватися невербально
На жаль, я не говорю Мандарін, і мої дідусь не знають англійську мову, тому мені довелося використовувати невербальні засоби, найчастіше доторкнутися, спілкуватися з ними. Коли я захопив їх або просто тримав руки, вони посміхалися. Але були інші речі. Я пам'ятаю, що я хотів показати мій бабуся чарівний трюк. Я забрав картку, продемонстрував її до мого бабуся, поклавши її назад на палубі і подрібнивши її добре. Потім витягував неправильну картку з метою. Бабця дивився на неї, скрутила голову і була про те, щоб залишити, але в той момент я припинив її, покладіть картку на долоню і зробив її випадково падіння на землю і «повернути» на картку, яка її бабуся спочатку вибрав. Вона підняла свою руку і дивилася на мене з сюрпризом. Я навіть думав, що вона була гона вдарила мене. Висловлення на обличчі змінено, її очі shone і вона просто спустошила мене на плечі і сміється. "Вечеря добре, дуже добре," Вона сказала в китайці, водіння мене з кухні.
Хороша їжа є частиною культури.
Їжа в Тайвані майже завжди здорова і смачна. Ми дядько сказали мені, що тому що більшість жінок в Тайвані добре варять, є сира конкуренція серед ресторанів, оскільки більшість людей воліють обід або вечерю в домашніх умовах. Моя бабуся не виняток. Вона дала свіжу виготовку з ранку і варила три рази на добу. Коли мова йде про Америку, я часто запитав, чому у нас є така важка їжа і такі величезні порції. Не знаю, що говорити. Багато Американці думають, що якщо вони замовляє порцію салату і пити Дієта Кокс, то це здорове харчування. До Тайваню і ви будете розуміти, як неправильно ви. Вони дійсно знають, що здоровий спосіб життя.

Джерело: Thinkcatalog.com