Капітан Америка.

Вчора в Росії розпочалася прокат фільму «Капітан Америка: перший венер». Це один з найбільш очікуваних фільмів літа (після Гаррі Поттера, звичайно). Старосмуговий комічний герой книги – це майстер-клас, відповідальний за кіно життя іншого супергеро, Залізного чоловіка. Я не знаю про вас, але я люблю комічні книги кіно.

3250Р. 3700Р.

Комікс Капітану Америку перетворили 70 цього року. У березні 1941 р. у березні 1941 р. у березні 1941 р. у березні 1941 р. з’явилась перша проблема коміки капітана Америки. За останні роки близько 210 млн примірників коміксів було продано в цілому 75 країн. У травні 2011 року Капітан Америка отримав статус No6 у списку «Кращих комічних книжок «Одно сотні» й

На висоті Другої світової війни цей комікс був створений як воєнна пропаганда - добро воював німецькі загарбники і їх коборатори. Головною віллою стала Червона черепа з виглядом відповідного прізвика. Капітан Америка вшитий в кольорах і зірках американського прапора, і озброєний крутим непрохідним щитом. Це чарівний чоловік.

(Рівне)

Зрозуміло, що така популярна історія була помітена в Голлівуді. У 1944 році був випущений перший фільм, капітан Америка. Головною роллю в плівці грали Дік Пенцелю. Загинув серцевий напад після зйомок у віці 35 років.

У 1979 році телебачення-дилогія «Captain America» та «Captain America 2: Death Too Soon» (Captain America II: Смерть Too Soon) starred Rab Brown.

Третя народження капітана Америка на екрані була в 1990 році. Америка, яка розповіла, як капітан Америка став супергерой. Роль титулу грає Мат-Сальінгер.

І, нарешті, цього року, вболівальники серії чекали велику бюджетну адаптацію «Captain America» на касовій ділянці:

В рамках експерименту, який перетворить його в супер солдат, відомий як Перший Авенгер. Роджерс приєднується до У.С. військового поруч з пряжками Барнес і Peggy Carter, щоб боротися з ворожою організацією HYDRA, яка працює безперервним Red Skull.

Джон Фавро був запрошений на прямий капітан Америка, але він віддатен працювати на Iron Man (Favreau - це не тільки режисер, він зірвав в одному з головних ролей - драйвер Tony Stark).

До Йое Джонстон, які раніше керували такими фільмами, як Юманджі (1995 р.) та Юрасич Парк 3 (2001 р.).

На головній ролі капітана Америка, за чутками, боролися солодкий хлопчик з серії Gosip Girl Chace Crawford і відомий більш для його бісексуальності, ніж ролі Channing Tatum.

р.

Однак творці побачили тільки Афіша Оцінки в цій ролі. До цього він вже взяв участь в декількох масштабних проектах - як частинах фільму «Фантастична четвірка» («4»), фільм «Оскарження» (Суніш) і озвучив одну з персонажів у повнометражному фільмі «Підлітка Черепа-Нінца» (TMNT). Після того, як багато псуазія, Еванс подарував і погодився грати в легенду комічної книги.

Вона сказала, що Себастьян Стан також був розглянутий на головній ролі, але згодом отримав роль пряжі.

Від ролі подруги головного героя Peggy Carter відмовилася Емілі Блюнг (Emily Blunt). Тоді Хайлі Атвелл був запрошений до участі у фільмі. Вона сказала, щоб навчатися 6 днів на тиждень за її роль. Я не вірю.

Занадто поганий Blunt відмовлено.

р.

Ред Скулл був відіграний паном Смітом Хуго.

До.

... і після.

Томмі Лі Джонс грає stern військовий командир в бункері.

Вчений, до якого капітан Америка закохує свою силу, грає Станлі Туччі.

Також в кіно грає улюблене з багатьох моїх друзів Річарда бронетехніки (Річард Архітектура).

Незважаючи на те, що ступеню з фільму не зрозуміло, чому вони люблять його, але ми пам'ятаємо британські серіали Робін Хоод.

Але це не його сама радикальна трансформація. Перевірити шапки з прем'єри фільму. Ось як він став волохатим. Він дивився як Leo Schreiber.

Залізний кінь супергеро - Harley-Davidson V-Rod.

Ноги з фільму та фото з зйомки:

р.

770259

р.

Габаритний зображення

Р

р.

Кінопричепи:

До речі, в російській касі «Captain America» було названо «Перший Аменагер» для ідеологічних причин. У всьому світі нова коміксова книга від Marvel Studios “Captain America: The First Avenger” буде видана за її повну назву, і тільки в Росії, Україні та Південній Кореї побачать фільм, тільки один субтитри в назві. Чисельні західні медіа-ресурси говорять про причину перейменування має робити з «культурними та політичними аспектами». Я не знаю про вас, але я знехтував нехтуванням вітчизняних дистриб'юторів до оригінальних назв фільмів.

р.

Видача фільму назавжди залишається в політичній історії Росії. Два дні до прем'єри, плакати з президентом РФ Дмитро Медведєв з'явіўся в Москві, що в стилі нагадує рекламу для блокбустера капітана Америка: Перший Авенгер. Тільки замість щита, герой має величезний iPad2, і запис застави читає: "Капітан Росія". Перша лінійка.

Як виявилося, зйомки нового фантастичного фільму про героїв Авенгерів в повному гонці, на основі іншої серії комік.

Фільм розповідає аудиторію про команду супергероїдних бойових дій, які збираються разом за користь людей. У складі команди ми познайомимося з такими неповторними героями як Thor, Hulk, Captain America, а також Iron Man.

На додаток до акторів, пов'язаних з цими героями та їх друзями, буде показано новий фільм: Джеремі «Я не дав Оскар двічі» Реннер (Єремія Реннер), «редагований герой закоханих» Марк Ruffalo (Mark Ruffalo), Prichlop Bill Stellan Skarsgård (Stellan Skarsgård). І порушує все це творець «Баффі Вампір Slayer» і «Місійність» Джос Хедон (Jos Whedon).

Групові фото творців Comic-Con 2010 доступні в мережі.

... і перший афіші.

Фото: imdb.com, hollywoodreporter.com