804
Стара людина і птахи. . й
Ця історія стала довгою. Він був нещасливим 90-х на вулиці. Поверти і бездіяльність взяли над людьми. За винятком швидкісних бізнесменів, кілька людей прокидаються вранці.
Щодня я ходив до роботи, я мав ходити по одному двору. Стара, цегляна огорожа, очищена альтанка і довгий небілий будинок не приділяв ніякої уваги собі. Але був один БУТ, який змусив його перетворити голову і подивитися глибоко в двір. На кілька старих яблунь вішали живильники. З них було багато, як 9 або 10. Влітку в листя не були особливо видимими, але взимку ці місця по всьому денному освітленню були витіснені вичавленням і обмочуванням. Флоки птахів буквально танцюють. Я дивився, куди прийшла «перманентне свято».
Одного ранку, проходячи, я побачила старик на дворі. Сильна сіра борода і паличка своїми руками дав венозний вік, але сильний покрокова спиця «характера». Я припинив на бічних лініях і почав дивитися. Як тільки старий чоловік з'явився на подвір'ї, вся ватка птахів, сидячи перед тим, що в деревах, знялися в польоті і підняли веритну хвоєю. Стара людина повільно підіймала годівниці і почала залити щось на них з пакету. Розтягування снігу в усіх напрямках птахи відразу заповнять годівниці. Починався «биток» для їжі. Самі мужні люди сіли прямо на старику, стрибають в долоню, які він зберіг відкриту свербіж і змащують крихту, сплетені. З-за кордону, здавалося, що старий чоловік був спійманий у вінниці. На мій тільки живильник, який життєздатний на дереві будинку в дворі, я не помітив таку гіп.
Стара людина побачила мене і сміється. А потім загинув свою руку і хмару птахів, що випливають в гілки дерев, збиваючи весь снігопад з них.
Я дивився старий чоловік годує птахів кілька разів. І один день, з іншого боку міста я бачив ... цей чоловік стоїть біля зупинки. Він був капелюх поруч з ним. Стара людина збивалася. По-перше, я переповнена. Я відчув некомфортний приход і кидає монети. Я думав, «Ознайомлю мене, він буде некомфортним.» Я не відчув його, хоча я відчував Непросто для людини запитати про благодійність. Я не мав слави. Я припинив перехресний хлопчик, дав йому гроші і попросив його, щоб покласти його в стару чоловічу шапку. Він не зламав, просто забрав його, прогулявшись, кладемо її вниз. Стара людина торкалася плечі хлопчика. Він заморожує. Непристойна рука патерно збити хлопця на своєму волоссі. Хлопець посміхнувся, сказав що-небудь до старого чоловіка і переїхала.
9 травня я зустрів цю людину біля площі, де відбувся парад Перемоги. На паличці він пішов разом з іншими солдатами Перемоги. Очі були сповнені радості, але їх очі були повною з сорбу. Переможці фашизму відсвяткували своє свято дуже різним способом, ніж це було тільки нещодавно. Не була країна, для якої вони боролися. Більше не було Новий уряд не потребує сірих ветеранів. Вона тільки пилила їх як баласт. Деякі з них відмовилися приймати подарунки від дня перемоги. Незважаючи на їх бідність, вони були загиблими.
Я прийшов і привітав ветеранів зі свого свята. Старий чоловік визнав мене. Він взяв мене за руку і взяв мене в сторону.
"Не думаю, що я беггар, син", - сказав він.
- Я не хочу багато, я живу на мій пансіонат, я живу, hello. Але «ми дітям» (як він назвав птахами) не має відваги годувати. З'являються дуже кілька крихт, залишених після їжі. Так я іноді відходить від дому, попросіть людей, щоб допомогти купити насіння і хліб для дітей. Зима, леді, і вони маленькі, це важко для них. Дякую за допомогу.
Я зрозумів, що старий чоловік побачив мене, і я бачив, як я дав гроші до дитини. Я був ембаррасований. Я соромлюся себе, для нього, для батьків, які так легко втратили, за все. Я не знаю, що сказати. Стара людина посміхалася і сказала:
Подаруйте 50 грам для тих, хто не повернувся назад.
Роки пройшли. Я свого роду забули, що історія. Вона погана в maelstrom боротьбі за виживання. Але останнім часом я пішов відвідати родичів (гравців) на кладовищі. Я стояв, я був сумним, я пам'ятав минуле. І пішов на кладовище і дивився навколо. Довгий блукнув. І раптом... З цекети, напівпротенового стовпа з червоним, набряклим зіркою вгорі, старий чоловік виглядав на мене з емального кола. Так само хороші очі, однакова борода. Знак був старий і очищений. З фото тільки ім'я Івана і двох літер прізвище Кота залишився на ньому. Немає дати, нічого. Земельна ділянка довго тому обсипається і вирівнюється землею. Все раптово, що довгастить мій розум. Я майже кричав. Виправлено те, що він міг на могилі і вирішив піти в будинок старого чоловіка.
Прибув за адресою і ... немає будинку, тільки знищені стіни без вікон, перерослий сад, ледь старе яблуня і кисть годівниць на гілках. О, і він отримав мене. Сидіння на сидіння і крі. Я не маю сліз на сто років, і я не можу стояти тут.
Я прощаю всіх, забутого старого чоловіка, героя війни, ветерана. Ми будемо краще, ми закріпимо все, повертаємо посмішки і батьківщину людям.
Джерело: рибальська сітка