"Локери." Чудова історія, яка бере душу

Веб-сайт Він пише історію про сильну людину.

- Мама, чому дід завжди сидить на лавці на вході?
до Що дідусь? Григорій Іванович?
- Ймовірно, дівчина подрібнила її плечі.
- Ну він хоче сидіти, щоб він сидить, посміхнувшись матір'ю, дихає свіжого повітря.
до І чому він завжди шукає кудись перед ним? – не припинив дочку, – вчора я пропущений, сказав він, і не відповів він. Він з'явився на що-небудь і в тиші.
до Він вже старий чоловік, маму пояснив, можливо, він не чує тебе просто.
- А ще... І він говорить про себе весь час.

Жінка прийшла до вікна і виглядала зовні. Стара людина сіла на лавці в його варіабельному положенні: скасовуючи двома руками на кані, стоячи перед ним, і надягаючи підборіддя на руках. Після перегляду йому трохи, жінка перетворилася на дочку.

- Я сподіваюсь, що ви не пошкодили його? її мати - сказав він
до Ні, звичайно! дівчина швидко відповів, просто дивний дід. Він говорить про себе, але не іншим. Він завжди шукав десь, сидячи там окремо.

Жінка поготує голову і сіла на стільці.
- Це те, що він...

С ***

- Чи ми граємо? Смерть припинилося на лавці і подивилися на стару людину, до речі, вело, Григорій Іванович. Я завжди забудьте сказати hello ...
- Шукаю, мій друг, я сидю тут мислення, ви нудно або що?
до Що ви знаєте? - Смерть трохи плутати.
- Чому ти торкнутися? А час, щоб не їхати. Чому ви граєте ці ігри з мене? Ви хочете?

Смерть зважився і сісти на лавці навпроти.
до Ні, не всі. Тільки з людьми, які я люблю. Я люблю тебе, я не приховує тебе. Крім того, ігри доводять до моєї роботи елемент справедливості і я не сховаю його, розваги.
до Стара людина потіла голову, елемент! Справедливість Ви читаєте будь-які книги?
- Так, не так довго я опанував цю майстерність, - Смерть сміхався, - Я мав друг, тому він писав листи самому, щоб я думав, що він все ще тут хтось потребує. Я мав затягнути свої знання.
- Він з ним, читання. Чому ви граєте Ігри?
- Ну, це весело... - Смерть дивився, - виграв - знову живе. Загублений - з речами йти. Чи не так? Я не маю ніяких розваг.
до Що, якщо хтось завжди виграє? Що робити?
до Дочекатися, загинув її плечима, я граю шахів один за рік. Вона ніколи не виграла. Але нічого. Шах віддав йому на вчора. Але я спробую. Подаруйте рано чи пізно.
- Ви страждали від мене протягом шести місяців. Ви хочете це?
до Ти зданий нудний, - Смерть хвилястий, "до того, що ви думаєте, що я зацікавлений у водіння людей, як ви під рукою щодня? Є кілька сортів.

Стара людина думала за мить.
- Ну, У вас є логіка. Гаразд, прийти на. Як ми?
Смерга джиттера на лавці, отримувати комфорт і посміхатися.
- Приїхати. Перший погляд – той, хто втратив. Дві години грати. Давайте йти...

- По-перше, я дивився на вашому компосту - поставив годинник у вашій кишені і стоячи від лавки і говорячи Смерть - голод не найважчих ігор, які я пропоную людям, але це найефективніше. Впродовж 6 місяців ви тримали очі більше п'яти хвилин, і ви тримаєте протягом 6 місяців. Ви не боїтеся на всіх?
- Чому варто боятися тебе? Стара людина сміється, особливо з тих пір, поки ми вже давно знайомі один, і я зумів дивитися на тебе.
- Так? Коли я шкодую?
до Довгий час. Ви, ймовірно, не пам'ятаєте цю зустріч. Я був ще дуже молодий... Німці дали нам повну вагу. Не дозволяйте мені дихати. У цей день вони атакували нас з артилерією. Так, так що ви не можете підняти голову - стара людина потіхала голову - я лежаю, потім, в траншеї. Все в землі, ви знаєте, як? Я шукаю, і на краю нашої медсестра працює - Валечка. Я здаю на неї, як, стрибати, ти ідіот! І вона чує нічого, рум'яна страшна. Вона повинна бути рубаною. Не можна побачити все навколо. Що робити? Я стрибав, до неї. Він збив її на землю, і він знизився зверху. І сталося, як, приїжджаючи. Останнім, що я бачив, ви стоячи на мене.
- На щастя, я не пам'ятаю більше, Смерть подрібнила її плечі, після чого був такий час - кожен день нові обличчя на сотні або навіть тисячі. Так як це закінчилося?
- Як це закінчилося? Я злякався і зламався фрагментами. Лікарі витягують її. Ось як війна закінчилася для мене.
- Не знаю, що ти був герой.
- Приїжджайте, старик загинув, будь-хто буде робити. Гаразд, я гона йти додому. І ви йдете.

Стара людина повільно виросла з лави і очолювала для входу. Дверцята відкрився прямо перед ним і дівчина стрибала.
до О, шкода, вона збивається, розуміючи, що вона практично вдарила дідусь з дверима.
- Не велика справа... Стара людина відповіла і приступила до відкриття, акуратно переправляючи поріг.
до Моя мама сказала мені, що вам потрібна допомога...
- Я себе, не великий справу, старий чоловік намагався перебити її, але це було занадто пізно.
Бо ви пішли сліпими в війну і нічого не побачили.

Смерть, вже зробив кілька кроків від лавки, в той же момент заморожувати і припинити. Повільно перевертаючи навколо, вона зірвалася на старому чоловіку, який в свою чергу заморожує на двері. Хінчуючи її очі, вона похилого на людину, що привели її ніс протягом півроку.

Григорій Іванович, сказав він спокійно.
- - Стара людина перетворилася повільно.

Смерть не сидить на довгий час.

до Що сталося в медсестра? Живий?
- Валечка? Будинок Ше. Він хворий. Ось чому я не можу загинути. вона не ручить її, вона не може її обробляти.
до Ви одружилися?
- Я. Після війни вони підписалися. Ми робимо це, коли-небудь.

Смерть впав німим і, кинув голову на сторону, подивився на стару людину, думаючи про щось своє. Стара людина стояв на дверцятах і, притуливши на кані, мовчазно чекав її рішення.

- Я... Це нудна гра зірки. Давайте розіграти ще одну пару років, і якщо ніхто не втратив, то ми граємо ще один. Міста, наприклад.
- Пара років? сказав старий чоловік, добре, спасибі. Не втрачайте на мене. Я не страшний для себе, але для неї.
- Смертей, які затримали голосу, я не чув багато пізно. Всі права, я буду. Побачити вас завтра, Григорій Іванович.

Смерть відвернулася і, лякаючи його темними робами, швидкий крок пішов.

Зареєструватися cheshirrrko.livejournal.com/44655.html