Відчуття безпеки, яку ми не...

Свобода небезпечна, але це єдине, що зберігає нас безпечним.

Гаррі Fosdick

Одна з найбільш захоплюючих речей про психологію полягає в тому, що вона надає безліч інструментів для пошуку всередині продуманого процесу або досвіду. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Іноді він схожий на те, що торкнутися в брелок або слухати під дверима.

«Чи не дивно, що це насправді! І я можу потрапити в дно його! Нерідко очікування близькості викликає відчуття реального хвилювання і прагнення рухатися до кінця, так як якщо наближається до останніх сторінок детективного роману.

Клієнт звернувся до проблеми тривожності та невизначеності у своїх здібностях. Він прийшов до висновку, що всі ці точки залишаються на папері, але не хочуть навіть віддалено проявлятися в реальному житті.

Здавалося б, що такі важливі моменти, пов'язані з кар'єром, бізнесом, особистим життям. Але все розвивалися таким чином, як якщо різні види перешкод, які виникали саме на «необхідних» моментах, «протекти» від приступу до реалізації своїх планів.

Згодом ми прийшли до висновку, що більшість цілей, які він поставив для себе, були пов'язані з серйозним кроком поза зоною комфорту. Що б не було переваг, він був ембаррасований його недоліком безпеки, коли він почав мислення про цілі.

Виходячи з звичної реальності, все, здавалося, пов'язане з стресом, невизначеністю і високою ймовірністю негативного результату. Уявляння фарбованих зображень провалу і поразки, і величество в цьому майбутньому викликало відчуття депресії і розпаду.

За брелоком переліку хороших, бажаних і чітко сформованих цілей був непотрібним для захисту і безпеки. У піраміді Масло, вона займає майже найнижчий рівень.

Це означає, що вона має дуже високий пріоритет, тобто до тих пір, поки вона задоволена, не існує сенсу навіть думки про щось більше «високих» пов'язаних з розвитком, кар'єрним або особистим життям.

Клієнт висловив, що сенс безпеки був центральним до переліку ресурсів, які він необхідний. З цього почуттям відчули навіть неординарний самоконфіденція і спокій.

Цей висновок привели мене вірити, що це не ізольований випадок. Нерідко втрата почуття безпеки призводить до того, що людина прагне її відновити, хоче заробляти багато грошей, влаштувати свою кар'єру або особистого життя.

Немає нічого неправильного або неправильного, крім того, це спроба отримати внутрішні ресурси за рахунок зовнішніх факторів. Зробивши бажаний, людина може прийти до висновку, що життя не стала безпечніше. Тепер він думає, що відбувається на мільйонах, влада в престижній роботі або красиву половинку.

Як ми втратимо наше почуття безпеки?

Втратити цей важливий ресурс легко. Іноді досить одна травматична ситуація, внаслідок чого виникає відчуття страху або пов'язаних думок. психіки зроблять подальшу «руйнівну» роботу шляхом створення відповідних обмежувальних переконань і тривожних очікувань. В інших випадках все може статися без переживання інциденту. Іноді достатньо почути історію чи дивитися відповідну програму на телевізорі або в Інтернеті.

Не менший вплив на втрату безпеки може мати авторитетні інші, встановивши приклад параної поведінки або запитуючи хитрі питання, такі як «Ви впевнені, що ви не в небезпекі ...?».

Як ви отримуєте, що відчуєте?

Нерідко втрата безпеки відбувається разом з втратою довіри в інших і світі. Тому дуже складно відновити цей внутрішній ресурс через зовнішні фактори. Ви можете буквально відгородити від ваших оточень, перейшовши до власного будинку, закриваючи його з високою огорожею, надягаючи надійні замки і тривоги. Але навіть ці заходи можуть не мати бажаного ефекту.

Безпека є таким фундаментальним і базовим ресурсом, що він пов'язаний з нашими найглибшими сприйняттями себе, інших і світу. Перш за все, необхідно зробити загальне очищення всіх шкідливих переконань щодо гіпостазів, перерахованих у попередньому вирокі, і, звичайно, замінити їх корисними і екологічно чистими.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Це добре зазначено в наступному парі про мандрівника.

Стара людина сидить стінами східного міста. Молода людина підійшов його і запитав:

- Я ніколи не був тут. Які люди живуть в цьому місті?
Стара людина відповів:
до Які люди були в місті, що виїхали?
до Вони були самогубними і злоними людьми. Ось чому я щаслива залишити.
до Тут ви точно знайдете те ж саме, стара людина відповів.

Трохи пізніше, інший чоловік підійшов до старого чоловіка і запитав той же питання:
- Я тут. Покажіть мені, старий людина, що люди живуть в цьому місті?
Стара людина відповіла йому з тим же питанням:
- Скажіть мене, син, як люди поїдуть в місті, де ви прийшли?
до О, вони були добрими, гостинними і благородними душами. Я мав багато друзів, і це не просто залишити їх.
до Ви знайдете те ж саме тут, старий чоловік відповів.

Почула чоловіка, який почув обидві розмови. Він звернувся до старого чоловіка з репроахом:
до Як ви можете надати різні люди два абсолютно різні відповіді на одне питання?
до Ви бачите, мій син, старий чоловік відповів, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.й Хто в минулому не знайшов нічого гідного в місцях, де він прийшов, не знайде нічого хорошого тут. Навпаки він мав друзів в іншому місті також знайде вірних і вірних друзів тут. Для всіх проживаючих у серці.

Я хочу доторкнутися до іншої точки, яка тісно пов'язана з почуттям безпеки або безпеки.Про свободу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На жаль, свобода і безпека не можуть бути отримані одночасно, але вибір повинен бути здійснений між ними. Багато хто не потребує безпеки, але якщо хтось хоче свободи, необхідно підготуватися до тривоги, яка йде з ним.

Історія птаха в клітку.

Один птах жив у клітку протягом тривалого часу. Вона часто дивилася через бруски клітки в вікно, де видно дерева і лушпиння. Вона побачила інші птахи, що літають весело у свободі, і часто задавалися питанням, що це було схоже, щоб відчути сонце, зігріти спину, вітер поширив свої крила, і, заспокійливий і дайвінг, зловити моги на літа.

Коли птах думав про це, серце його почало б перемогти швидко. Вона сиділа вище на перехресті і, глибоко дихаючи, практично відчував хвилювання можливого польоту.

Іноді на карнизі сидять ще один птах, відпочивають там, поки і подивіться на птах сидять в клітку. Якщо це можливо. Пташка в клітку! Неприємний!

На цій точці птах відчував дуже нещастя. Її маленькі плечі знизилися, люмп стояв в її горлі, а смарага впала на її серце.

Затискачі в горлі - ваші "покарані" проблеми протягом років

З`ясуйте, що лежить за межі інших.

Одного разу власник птаха залишив двері клітки відкритим. Пташка сіла і подивилась через відкриті двері. Вона побачила птахи, що блукають там у свободі, побачила сонце, граючи на спині, і вітер перемішуючи перо, і відчував агітацію. Пташка помітила, що вікно було відкрито, і її серце збити ще швидше.

Вона намагалася вирішити, що робити.

І вона ще думала, думаючи, коли власник повернувся на захід і заблокував двері клітки.

Так птах, як і її мотиви, вибрали безпеку за свободу.

Автор: Дмитро Вострухов

Джерело: www.b17.ru/article/zashishennost_kotoroj_ne_hvataet/