Росія затопила фальшивими учасниками Великої Вітчизняної війни.

Ветеран уніформи головного
У блогосфері скандал набирає імпульс з підробленими фронт-лінійними солдатами, які захоплюють свої нагороди в центрі Москви 9 травня. Попит на послуги цих святкових персонажів, як Санта Клауса, в Росії Путіна значно виріс, а отже, День Перемоги плавно перетворюється в ветеранський косплей.
Тут варто відзначити заздалегідь, що формально в Російській Федерації - за даними Міністерства охорони здоров'я та соціального розвитку, проживає близько 3,4 млн ветеранів Великої Вітчизняної війни. Більше 1 млн. з них понад 85 років. За даними Міністерства оборони РФ у 2010 році було близько 400 тис. ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни. 7 травня 2008 р. No 714 «Про забезпечення житла для ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр.», до кінця 2011 року необхідно забезпечити безкоштовне житло понад 236 тис. ветеранів (в реальності 162 тис. ветеранів отримали квартири).
Невідповідність числах є, звичайно, дикий, як дикий є культами Дня Перемоги, обурюється радянсько-російською владою, яка святкується під триколором Власова в колонії Четвертого Рейха. Більшість росіян не зовсім розуміють, як ветеран Великої Вітчизняної війни відрізняється від фронт-лінійного солдата, які використовують фахівці Кремля, а також просто малини.
Нагадаємо, що наймолодший солдат передньої лінії тепер є особою, що витриманий 85 (для хорошого - 86 років) і старшого віку. У Росії близько 200 000 чоловік цього віку. Але не всі вони боролися на фронті або навіть подаються в армію. Тому життєрадісна 65-70-річна дядька і тітки, які ламаються медалями «Для зали» і захоплення Будапешта в явному вигляді нічого не робити з подіями на передній частині. По-друге, навіть під радянським режимом у 1985 році було проведено масову девальвацію титулу ветерана (за 40-річчю Перемоги) - книги ветеранів та накази були розподілені буквально всім поспіль (у тому числі тих, хто боровся на боці Гітлера під час війни - про це трохи нижче). І, нарешті, згідно з Законом Єльцину «Про ветерани» 1995 року, список ветеранів Великої Вітчизняної війни було розширено, щоб донести людей, які не були до переднього.
Тепер уніформи і накази носять люди, які не формально падають під вимоги цього закону. скандал у блогосфері почався з виданням фотографій деяких особливо знайомих персонажів, які світяться з року до року в центрі Москви (до речі, в цьому році міський центр був заблокований поліцією, через який ще мало живих фронтових солдатів не вдалося дістатися) з іконостасом військових замовлень і медалей, придбаних на ринку флай.
На першому фото - дивна жінка в уніформі з великої рогатої і присуджена відразу дві зірки - Герой СРСР і Герой соціальної лабораторії на розпушувачі мауселей. І ось в 2010 році (на epaulettes - три зірки полковника):

За словами фотографа:
Я не мав ніяких питань про те, що це фото зроблено в 2010 році. Тільки кілька плутали кількість замовлень Патріотської війни (три). З єдиною жінкою 3 рази присуджено Попова Надія Василіївна (1921 р.) Заступник командира загіну 46-ї гвардійської жіночої нічної бомбардувальника Регімент 4-ї армії дворосійського фронту, Герой Радянського Союзу, гвардії генерал-3 I ступеня, але служив в авіації. Всі інші багаторазові (від 3 і вище) лицарі ордену патріотичної війни виключно чоловіки. Але, можливо, третій наказ був отриманий в 1985 році, коли до 40-річчя Перемоги, цей наказ був присуджений всім учасникам Великої Вітчизняної війни. Я не можу зрозуміти, що на фото. До речі, наявність цього наказу за 1985 рік є черговим державним підтвердженням статусу учасника Другої світової війни. Здавалося б, Але це не було. Прибули до Москви 9 травня 2011 року. Я пішов до Великого театру. Я був вражений, коли я побачила це стара жінка знову. Але не тому, що я побачила її в хорошому здоров'ї, але тому, швидше, що вона зносила і що було на її уніформі. Для ознайомлення з продовженням необхідно перенести на наступну фотографію.

9 травня 2011 р. Я побачила її обличчя і відразу ж пам'ятав картину, яку я взяв минулого року. Але потім я шукав уніформу і я не знаю про вас, але я був трохи плутаним. Довгий час перебування на добре збереженому відпочинку, у старому віці бабуся зуміла отримати (завдяки епаулетами) звання магістраль протягом року. Не достатньо. Далі до зірки Герой Радянського Союзу спокійно оселилися зірку герої соціалістичної праці. Поверніть і подивіться на минулий рік картину, одну обличчя і одну зірку. Яка кар'єра в рік! Але. 21 грудня 1991 р. (оператив з Казахстану Бівелиул Тулегенова). І саме через 20 років, коли не існує такого соціального стану, з'являється його соціальна зірка. Я запитую, як це може бути? ?
Я можу об’єкт – звання загального дано за видатні послуги, а зірка соціальної роботи минулого року не зносила (розроблений застібка). Я довіряю тебе. Але чому, то сенсаційні ЗМІ не захопили всю країну про закріплення звання генерала на честь ветерана Великої Вітчизняної війни перед Днем Перемоги? (гуарант конституції представляє загальні епаулети в Кремлі). Я скажу одну річ про зірку ГСТ. Там був такий пілот Grizodubova Valentina Stepanovna (1909-28 квітня 1993). Так вона була єдиною жінкою в історії СРСР, присуджено два найвищі звання (Геро Радянського Союзу та Героя соціальної праці). У сучасній Росії звання ГСТ не є. Що таке питання?
У 2012 році псевдо-генерал вже прикрашався на подіумі маузолей біля третього і триразового президента РФ:

І це далеко від ізольованого випадку. 9 травня відбудеться черговий пленер в Больцгойському театрі:

Цей актор має два зірки Героя СРСР і зірку Героїв соціалістичної праці, а також 7 Наказів Леніна (!). Як блогери прямо вказують:
Суддя кафедральними ознаками на правій стороні грудей, це чекіст-Загальний. Один знак «Веран» з профілем Дзержинського, інші «Спеціальні відділення КГБ СРСР». У історії СРСР було 154 Героїв Радянського Союзу двічі. Згідно з опублікованими сучасними даними, 27 осіб живі. З них 24 були радянські космонавти і три іаватори.
У ході історії СРСР, одинадцять героїв соціалістичного лаборатора також були герої Радянського Союзу. Єдиний вижилий – Головаченко Василь Іванович, старший офіцер-фронтовик, директор державного господарства. Відповідно, він не натягував на генерал армії.
Під зірками є великий замовний майданчик. Перша нагорода, як належить до старшості Замовлення Леніна. 7 років тому Наказом Леніна було присуджено сім разів:
Міністр Генеральної інженерії Сергій Олександрович Афанасьєв;
Маршал Радянського Союзу Іван Христофович Баграмян;
Маршал Радянського Союзу Семен Михайлович Будионний.
Наступне замовлення «Александр Невський». Згідно з статутом наказу, він присуджується тільки командирами Червоної армії-диверсій, бригад, полків, батальйонів, підприємств і платонів, і все. 3 Накази Жовтої революції. Назви дворазових лицарів цього порядку відомі, але джерела мовчать про Триразовий лицар.
Герої в центрі Москви поставляються не тільки «радянською» армією і спецслужбами, а й Червоним флотом. У наступні два фото – ще одна сукня-ігри, яка зуміла зробити кар’єру від моряка до капітана першого звання:

По-перше: нагороди проводяться випадковим чином, переплетені з замовленням і значками. Накази Вітчизняної війни та Червоної Зірки знаходяться зліва, і повинні бути на праві та ін. Кожен працівник знає порядок нагород.
Ліворуч з наказом Сталіна є саморобне замовлення «Адмірал Ушаков». Справжній п'ятиточковий замовлення, і тут восьмиточкове замовлення. Але це ще не точка. Цей наказ був присуджений тільки командним колективом ВМС (офісів), але не моряків. Зображений характер у формі моряка. По-третє, найцікавіше. Фото показує св. Георга Хреста, хоча бокові, але помітні (на правій стороні грудей, зліва від медалі "Для військового подвір'я"). Наскільки ми знаємо, в Росії не були вижили цього королівського порядку (Бадж відмирання військового наказу святого Георга за менші рани). Нагороджено до 1917 року. Пізніше до 1920 р. тільки Білі гвардії Врангеля, Коляк, які (збереглися) вийшли за межі пуповини, щоб емігрувати і служити в Червоній армії не вдалося. Останнім Георгієвським кавалієм Федоровим Н.В. загинув у Сполучених Штатах у 2003 році у віці 102.
Але найкрасивіше, що цей моряк мав божевільну кар'єру в році і в травні 2011 року він виглядав так. Відмінність моряка і капітан першого ранга я думаю, що кожен розуміє.

«Дняпобедова базаля» під Путіном зумовило необхідність «ветеранів», що в сьогоднішній день Росія перетворилася на святкові пропси. Якщо напередодні Нового року російська повинна мати дерево, то на День Перемоги – ветеран. Так блогери побачили Кремль руку в цьому:
Зрозуміло, що це не ініціатива цих товарів, але запланована дія. Звісно, є наказом організувати певну кількість ветеранів. Влади потребують таких лояльних «ветеранів», вони не скаржаться на бідні пенсії та дорогі лікарські засоби, вони не скажуть про те, що обіцянки органів стають сильнішими, і є менші і менші ветерани. Незабаром вони пішли. У вас буде тільки люди, як це, кальмари. Ветерани випікають нашу перемогу.
Деякі з них навіть запропонували наявність спеціального замовлення для «ветераністів»:
Це, особливо люди підбирають спеціальні старі жінки і старі люди, повісити їх герої зірки, пришити особливу форму для них, а потім вийняти їх на вул. 9 травня і покласти їх на подіум біля Маузолейму біля Путіна і Медведика. Це, в Ерафії є спеціальна програма – з власними фондами і персоналом – призначена для підтримки культу Вікторії в Ерафії, в тому числі шляхом створення такого плаття «ветерани».

Авторітативний блогер лікарськоїои, який пропагував завдяки копіюванню фотографії західних новинних агентств у LiveJournal, вимагав, що органи влади та правоохоронні органи зустрілися з клітковиною, яка повторюється з року до 9 травня в центрі Москви:
Так я хочу попросити омніпотент ФСО, послуги протоколу Кремля та ін., як ви отримуєте такі особистості на центральному подіумі Перемоги Парад? На День Перемоги в центрі Москви неможливо було крок - все в бар'єрах, тисячі поліцейських, вантажних автомобілів блокують алеї, на Манежі тільки через каркас металодетектори. По суті, міський центр був під егідою, і у вас є дивні особистості, які сидять на Червоній площі, одягнені-ап мордочки. Яка приниження для справжніх ветеранів ви думаєте.
Найбільш збалансована думка про те, що відбувається висловлення гуру російського націоналізму та філософа Костянтина Крилова:
За останні сотні років ми виправили людей не дуже непристойними і страшними, але просто. Простота, яка гірше крадіжки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Візьміть таку ж тему ветерана. У сьомих відчувалася коротка кількість ветеранів. Тоді було призначено для ветерана, щоб приїхати до школи та розповісти про війну. Краще говорити, ніж розповісти. Це, без зайвої інформації, але якось – «Війна – страшна катастрофа, хлопці, але ми перенаправляємо, це був страшний час, тут керівництво дуже добре призвело, і люди допомогли. й
Відповідно, учителі часто запрошують дітей, щоб принести «другий дід». Що я маю на увазі. Не було спеціальної програми для створення фейкових ветеранів. Це, ймовірно, буде справа зараз. На будь-якому рівні, включаючи найвищі.
Ну, нам потрібні ветерани на маузолі. Попри те, що є ветерани, порядок така, ветерани потрібні, Путін також повідомив, що ветерани повинні бути. Чи не достатньо, ви знаєте? Вони всі померли, вони старі. Бабця з замовленнями попросили стояти. Майбе воювала. І що накази вішати, як дерево, так що він вже поганий з головою, добре, щоб відірвати її, відірвати стару жінку? Що ебать ви доглядати, реальні замовлення, підроблені? Ви трахнув боротьбу? Що ви бачили в житті? Що ви робите? Ми можемо сказати, що допомогло пансіонеру, а потім їсти в фуршеті, і в цілому. Ви шкодаєте Бабця? Ні, я шкода. Ви не знаєте, як важко для старих людей.
773062.

У Росії набув характер несанантності
Поки Росія Путіна перемогла День плавно перетворюється в пам'ять фронт-лінійних солдатів (припустимо, це згадати про спробу звільнити на телевізійному екрані телеканалу «НТВ» саме на 9 травня фільм «Дні закоханих» спонсорував російськими структурами про радянські солдати-рапси в Німеччині), кінні росіяни намагаються зареєструватися як ветерани Великої Вітчизняної війни.
Так, у 2011 році стало відомо, що 73-річний мешканець Чебоксар придбав сертифікат учасника Великої Вітчизняної війни 1925 року, очищав її, а потім отримав понад 900 тис. рублів у вигляді життєздатної соціальної допомоги. Ветеран було засуджено до 2 років пробації.
Для отримання пільг згідно з Законом «Про ветерани» (розміщення вільних квартир та соціальної допомоги), які подаються в Врмахт, також зареєстровані в передплатних солдатах. Так, ветеран Великої Вітчизняної війни з Магадану, крім подачі в Червону армію, також подається в німецькій армії. Однак ця історія не повинна бути здивована – досить згадати, що ветеран Великої Вітчизняної війни був визнаний і отримав переваги від радянських органів, відомих покарань – SS Hauptsturmführer Grigory Vasyura, які спалювали село Хатин.
На сьогоднішній день Росія, де регтеги стали загальним місцем (на цьому тижні Володимир Путін розповів, наприклад, на Уралвагонзаводі з такими «роботворцями», ветеранами Великої Вітчизняної війни тільки диверсифіковано існуючий видовий діапазон хибних козаків, помилкових попів, помилкових працівників Міністерства внутрішніх справ і спеціальних послуг, а також на найвищих рейтингах Російської Федерації.

(Material взято з ttolk.ru)