720
СказоБака
- Дад, розповісти мені історію!
- Вимкніть мене.
Хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
- Bl%, назад, я сказав. Ви не можете бачити думка Папи.
- ПААААП!!!
- Для ебать від. Все правильно, у вас є казка, але після того, як ви гонна сон, окай?
- Деаль.
- Ну, слухайте. Після того, як час був дівчина і її ім'я був Cinderella.
до Ні, що вже було! Я хочу, щоб новий!
- Нові?
- Новий
- Всі права. Ух. Він жив, коротко, старик, з дружиною.
- Дад, не буває! Стара людина не може бути ебать! Вона повинна жити з її старою людиною!
- Шх! Де ви отримали це слово? Хто навчився? Це не добре для гарної молодої леді для одягу, як взуття! Не дайте мені чути, що з вас знову!
- Гаразд!
Так, проживала стара жінка з синим морем. І пішов він трахнув рибальство.
- Риболовля
- Риболовля. Риболовля. У будинку немає їжі, стара жінка побачила вниз, він відірвав свої дупи від лавки і пішли.
- Чи ви ловили багато?
до Ні, я кинув сітку весь день - Я не спійманий будь-який x#ra. Увечері старий чоловік зловив золотою рибою. І вона каже йому...
- Чи говорять риба?
до Не переривати, б@! Це казка, Маш. У казках і х$ і розмові.
- Всі права!
- Ну, риба говорить йому - запитати, S#, що ви хочете, я буду виконувати всі побажання, дайте йти з струму. І старий чоловік каже: "Я не потрібна дамська річ." А обсмажити вас, м'ясо накусити. Приїжджайте з вами, золотих рибок, згорніть. І дайте йому йти.
- Він, Він, Він, Він!
- Ні, Маш, вона була дійсно чарівною.
- Тоді старий чоловік дійсно sucks. Ви можете принаймні попросити сумку готівки.
до Що говорить старий леді. Х-х-х-х-х-х
- У!
- Так, в! Ви всі жінки. Ну, якщо ви робите, старий чоловік назвав золотою рибою на море. А на морі, тому особливо, бриз піднімається, риба плаває - говорить: "Що потрібно к%, старше?" І сказав він: «Моя стара жінка закохнула мене, вона не дає мені брехати на лавці». trough хоче нового. «Я думав суглоб так серйозним.» Не буде сумним, ебать себе з Богом. У вас буде каштан.
- Ог!
Стара людина приходить додому, і trough дійсно новий.
- Ніцца!
- Прохолодний, yeah. Його бабуся побити його на спині з цим кашлем і сказав: «Повернутися до риби». Я не хочу бути селянською жінкою, я хочу бути дворянкою! ?
- Чи є вона?
до Це не чортів їжі ще... Які слова знову? Поставте руку на губи!
- Про нас
до Ви йдете. Стара людина приходить до моря - і там хвилі вже піднялися, попередження буріння, що відбувається. Він викликає його золотою рибою.
- Риба на -- О! Ви не відправили його далеко?
- Не ще. Сказує рибу, «Номбен»? Вона буде благородною. Стара людина приходить, і є нерухомість, серфи, всі речі.
- Як ми?
- Про це. І стара жінка каже йому, Го, подивіться на вашу рибу.
- ? І знову?
Я. Він каже, що я хочу бути коханою з моря, і я хочу риби в моїх шістках.
- Фак! (Українська) Запрошення до участі у конкурсі «Всесвіт»
Тексти пісень, а це означає: Я бачу, що я не можу сказати вам правду.
до Що далі?
- Ну, старий чоловік приходить до моря - і є буря дев'яти точок. Tsunami біг, жах, n@h. Стара людина шути - такі речі, Мадам Риба, моя стара жінка була їсти. Риба відповідає, «Як ви як трахнув мене». Стара людина прийшов додому, і не було ебать знову.
- Я.
до Що таке мораль казки?
до Не ебать з мене!
- Все право, Марія Олександрівна! Видача останньої китайської попередження. Далі я гона болить мій ас.
- Вимкніть!
до Так, тепер зайдіть до сну!
- Вимкніть мене.
Хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
- Bl%, назад, я сказав. Ви не можете бачити думка Папи.
- ПААААП!!!
- Для ебать від. Все правильно, у вас є казка, але після того, як ви гонна сон, окай?
- Деаль.
- Ну, слухайте. Після того, як час був дівчина і її ім'я був Cinderella.
до Ні, що вже було! Я хочу, щоб новий!
- Нові?
- Новий
- Всі права. Ух. Він жив, коротко, старик, з дружиною.
- Дад, не буває! Стара людина не може бути ебать! Вона повинна жити з її старою людиною!
- Шх! Де ви отримали це слово? Хто навчився? Це не добре для гарної молодої леді для одягу, як взуття! Не дайте мені чути, що з вас знову!
- Гаразд!
Так, проживала стара жінка з синим морем. І пішов він трахнув рибальство.
- Риболовля
- Риболовля. Риболовля. У будинку немає їжі, стара жінка побачила вниз, він відірвав свої дупи від лавки і пішли.
- Чи ви ловили багато?
до Ні, я кинув сітку весь день - Я не спійманий будь-який x#ra. Увечері старий чоловік зловив золотою рибою. І вона каже йому...
- Чи говорять риба?
до Не переривати, б@! Це казка, Маш. У казках і х$ і розмові.
- Всі права!
- Ну, риба говорить йому - запитати, S#, що ви хочете, я буду виконувати всі побажання, дайте йти з струму. І старий чоловік каже: "Я не потрібна дамська річ." А обсмажити вас, м'ясо накусити. Приїжджайте з вами, золотих рибок, згорніть. І дайте йому йти.
- Він, Він, Він, Він!
- Ні, Маш, вона була дійсно чарівною.
- Тоді старий чоловік дійсно sucks. Ви можете принаймні попросити сумку готівки.
до Що говорить старий леді. Х-х-х-х-х-х
- У!
- Так, в! Ви всі жінки. Ну, якщо ви робите, старий чоловік назвав золотою рибою на море. А на морі, тому особливо, бриз піднімається, риба плаває - говорить: "Що потрібно к%, старше?" І сказав він: «Моя стара жінка закохнула мене, вона не дає мені брехати на лавці». trough хоче нового. «Я думав суглоб так серйозним.» Не буде сумним, ебать себе з Богом. У вас буде каштан.
- Ог!
Стара людина приходить додому, і trough дійсно новий.
- Ніцца!
- Прохолодний, yeah. Його бабуся побити його на спині з цим кашлем і сказав: «Повернутися до риби». Я не хочу бути селянською жінкою, я хочу бути дворянкою! ?
- Чи є вона?
до Це не чортів їжі ще... Які слова знову? Поставте руку на губи!
- Про нас
до Ви йдете. Стара людина приходить до моря - і там хвилі вже піднялися, попередження буріння, що відбувається. Він викликає його золотою рибою.
- Риба на -- О! Ви не відправили його далеко?
- Не ще. Сказує рибу, «Номбен»? Вона буде благородною. Стара людина приходить, і є нерухомість, серфи, всі речі.
- Як ми?
- Про це. І стара жінка каже йому, Го, подивіться на вашу рибу.
- ? І знову?
Я. Він каже, що я хочу бути коханою з моря, і я хочу риби в моїх шістках.
- Фак! (Українська) Запрошення до участі у конкурсі «Всесвіт»
Тексти пісень, а це означає: Я бачу, що я не можу сказати вам правду.
до Що далі?
- Ну, старий чоловік приходить до моря - і є буря дев'яти точок. Tsunami біг, жах, n@h. Стара людина шути - такі речі, Мадам Риба, моя стара жінка була їсти. Риба відповідає, «Як ви як трахнув мене». Стара людина прийшов додому, і не було ебать знову.
- Я.
до Що таке мораль казки?
до Не ебать з мене!
- Все право, Марія Олександрівна! Видача останньої китайської попередження. Далі я гона болить мій ас.
- Вимкніть!
до Так, тепер зайдіть до сну!