10 правил для успішного продажу.

Рулі 1.

Ніколи не запустіть привітання з фразою «Що я можу розповісти вам...» або «Що цікавить тебе...», адже люди розробили імунітет до цієї фрази останніми роками і явна відповідь буде: «Дякую вам, я побачу...» або «Якщо вам потрібна допомога, я зв'язаюся з вами». В результаті ми спочатку втратимо можливість впливати на процес відбору, в першу чергу ініціатива буде пропущена.

Русь 2.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Продажі завжди приходять з вас. Продавець, і успіх залежить від вас восьмого відсотка.

Рулі 3.

Не намагайтеся сперечатися з клієнтом і накласти вашу думку. Покупець не може збігатися з вашими видами. Тому завжди виявляти справжні потреби клієнта і лише на основі них, формувати пропозицію для конкретного клієнта.

Русь 4.

Перед презентацією намагайтеся порадувати клієнта якомога простіше, адже якщо покупець симпатує з вами, ймовірність успішного завершення продажу буде набагато більшою.

Рука 5.

Під час спілкування з клієнтом постійно демонструють зацікавленість у спілкуванні, активно використовують техніку активного прослуховування. Покупець повинен відчувати, що його проблеми і сумніви не байдужі до вас.

Рулі 6.

Якщо клієнт вирішив придбати товари з вас, завжди пропонує йому пов'язані товари або аксесуари, наприклад, для побутової техніки можна протирати для очищення пилу, для мобільних телефонів - карту пам'яті або випадку, для автомобілів пропонують сигналізацію або записник стрічки. Таким чином, ви збільшите обсяг продажів і, відповідно, ефективність продажів.

Рулі 7.

Завжди залиште свої контакти клієнтам і зробіть свою контактну інформацію, щоб повідомити про нові акції та надходження товару. І залишивши свій контакт до покупця, існує висока ймовірність, що він стане постійним клієнтом для вас, і це тягне збільшення клієнтської бази.

Рута 8.

Крім залучення нових клієнтів, активно працює з наявною клієнтською базою, яка також може принести прибуток.

Русь 9.

Не боятися заперечень замовника. Багато менеджерів з продажу роблять помилку в розгляді клієнта невдоволення і сумніви, як перешкода до продажу, забуваючи просту істину: наявність заперечень клієнтів, говорить нам, що покупець зацікавлений в нашому продукті!

Рулі 10.

Навіть з високими результатами і відмінною ефективністю продажів, ніколи не зупиняйтесь! Налаштуйте нові цілі та цілі, щоб продати більше і краще.

Використовуючи ці правила у вашій роботі, ви зможете продати більш ефективно і уникнути найбільш поширених помилок, властивих продавцям новачків.