Як боротися з Деселі

Блоггер Шаманський пише про шахрайство однієї «косметичної фірми»

Я регулярно проводить навчальну роботу з усіма близькими про те, як сто і кілька способів, які вони можуть бути заховані. Моя мати, наприклад, добре знає, що якщо я зателефоную їй на три годину ранку з мого лівого телефону і попросити її терміново привезти всі гроші до кута Леніна і вулиць Артема, але я не зателефоную назад в будь-якому випадку, тому що я маю страшні проблеми, то доки я кажу її на те, що баток у мене є моль у вигляді молотканого хворого, і що я зробив в сусідському саду 12 січня 1983 року – так, щоб не переїхати. Моє рідне було враховано, що в словах «розпилювати малювати» слід спочатку подивитися слово «відведення», а забути про другий.
І я, чесно кажучи, провів пізнавальну розмову про косметику «Дешелі» з усіма, хто може запідозрити винність і м'якість.
Але я заготував про мій майбутній маму. І ось чому на тижні і навпіл тому вона змогла поглянути в салон компанії Desheli, який в Ставрополі представлена ТОВ «Нова Груп» і знаходиться в досить рожевому будинку на вул. Дзержинського.

Будь-який, все в порядку. По-перше, як звичайно, політична інформація.

Один день, раптом ви будете називатися на мобільний телефон і в ніжному голосі дівчини ім'я батьківства буде викликано безкоштовною презентацією ультрасучасної і натуральної зраїльської косметики Desheli. Ця процедура, фактично, вона розповість вам, витрати на божевільні гроші, але ви отримаєте її безкоштовно на рекомендацію вашого друга, який залишив свій телефон. Назва вашого друга не підкаже вам, але ви ретельно захочете тим, що цей косметичний призначений спеціально для жінок вашого віку. І запропонують принести паспорт, щоб переконатися, що це дійсно ви, тому що вони підготували презентацію з демонстрацією спеціально для вас, і їх звіт дуже суворий.

Припустимо, що ви є мудрою особою і негайно усвідомлюєте, що вам не потрібно йти там. Якщо ви не знаєте, що звичайні пояснення — ви не встигнете, ви хворієте, ви не зацікавлені в косметиці, ви за кордоном — не допоможемо. Ці громадяни зателефонують Вам протягом трьох днів і дадуть вам можливість відвідати їх. Таким чином, ми використовуємо бронетанкові артилерії на цьому етапі. Написати або запам'ятати фразу, після чого дзвінки на мобільний телефон від цієї організації, буде припинено:
«Дівчина, дати мені точну назву та адресу організації та ідентичність людини, яка дав вам свою особисту інформацію без вашої згоди. Ваш номер вже записаний, я негайно звертаюсь до правоохоронних органів з заявою про порушення чинного законодавства. й

Однак, я знаю, що деякі будуть читати цю посаду після відвідування салону Desheli і залишити з хорошою порцією туману в своїй голові, пара валіз, вміст яких не тільки непотрібний, але і небезпечний, і кредитний договір з одним з банків. Сума ваших втрат становитиме близько 40 до 100 тис. рублів. Але реалізація, що ви були ебать, прийде вам пізніше. Головна Коли ви починаєте думати трохи. А якщо ви читаєте цю посаду в цій ситуації – вірте мені, ви не можете відлякувати за все, а ситуація може і повинні повернутися назад.

Побачимо, як це відбувається.
Ви довіряєте людину. На жаль, ви забули запитати про те, що хтось дав свій телефон, не отримав його, не зателефонував їй про всі деталі її візиту до Деселі. По суті, ваш телефон був переданий цим хлопцям особою, яка сталося, щоб мати його в своєму ноутбукі з шансом на 90 відсотків. Або вони просто купили телефонну базу. І покажуть, що перед початком процедури. Вам запропонують 20 контактних телефонів ваших друзів, з іменами по батькові-покровників, говорячи, що це передумова для процедури. Ви шукаєте їх у телефонній книзі.

Всі люди, які навколо, будуть в білих пальнях, офіс подарує враження від європейської клініки, вам сподобається. Ви будете приймати до окремої кімнати, де ви спочатку будете змащувати на лікті складки для так званої алергії тесту, а через п'ять хвилин ви будете змащувати половину обличчя з абсолютно невідомими засобами і переконувати вас, що всього за п'ять хвилин ваша шкіра стала 10 років молодшим.
І ви будете.
Ви будете давати, щоб пити трав'яні гілочки, ви перетворите на розслаблюючу музику, ви будете торкнутися своїми руками - і ви повірите, що все, що відбувається вам дуже добре, і право, і це те, що ви чекали все своє бірюзове життя.

А потім ви будете запитати: скільки ви думаєте, що ця косметика може коштувати? І ви будете розуміти, що він повинен коштувати багато, просто багато. А ви сказали, що косметика дико дорого. Але особливо для вас, враховуючи ваш вік, і тільки тому, що ви прийшли на рекомендацію, ви можете зробити розстрочки для неї, і розстрочки довга, а також косметичні засоби, щоб прикріпити спеціальну машину, і вам доведеться заплатити брудні пені, тисячі 2-4 на місяць, і це не навіть салон, але реальна клініка, де ваша шкіра буде запечена, де вона буде видалити всі токсини, і ви в місяць від жінки п'ятдесят років перетвориться в красиву юну дівчину, і без будь-яких ліфтів, і без ін'єкцій.

І в наступному номері ви будете чекати вже підготовлені документи. Ви вже дали їм паспорт, і вони прийняли копію. А документи для придбання набору косметичних засобів, а для позики в банку вже були надруковані, ви просто повинні зареєструватися їх.

І якщо ви досягали цього пункту, то, швидше за все, ви підписали ці документи, з'явилися щасливі, але дуже струнені з салону, прийшли додому, і про годину пізніше раптом виявили, що у вас є контракт на один-і-халф-річному споживчому кредиті на 46 відсотків річних, контракт на продаж деяких неперевершених шин, за яким ви не маєте права, і ваговий копію інструкцій для використання.
Це те, що сталося з моїм майбутнім мамою, про тиждень і півдня. У той же час, як ви зараз, вона була повністю і повністю переконана, що нічого не може бути повернуто, що вона повинна платити ці гроші, і що неможливо було впоратися з цими скрабами.

Але, дивний, як це може здатися зараз, ситуація зуміла повернутися до нуля.

По-перше, опустіть всі сумніви. Якщо ви не розумієте, чому ви підписані ці документи не можуть бути небезпечні для вашого здоров’я. Коли ви приїжджаєте до цієї так званої «клініки» і вимагають показати медичні сертифікати і дипломи персоналу - вони не будуть там. Сьогодні, будь-яка косметична процедура може бути виконана тільки медичним професіоналом. Знайте, що ви були знецінені і знецілені. Не існує причин, щоб прийняти цей розлучення і шукати причини, чому ви повинні зберегти цей псевдо-медичний і субкомплексний щит у вашому розпорядженні. Складається з компонентів, схожих на копчені суміші. Витяг лотоса може добре викликати галюцинації. Так повернення і повернення обов'язково.

По-друге: не відкривати продукти, не порушують цілісність труб і фасування пристрою, що ви подрібнили. Справа, що ви відкрили коробку не велика угода. Але якщо ви спробували використовувати деякі так звані ліки - для цієї труби ви будете заряджені гроші. Отже, все незаймана чисто, ми не відкриваємо нічого.

По-третє, у Вас немає нічого. Я повторю, що ви не будете любити їх будь-які гроші.
Що ще, якщо ви читаєте це на тій же ніч, що це все відбулося, ви ще не побачите банку.
Скарга. У результаті підписання договорів купівлі-продажу та кредиту у Вас є борг до банку, а не компанії, яка продала Вам це, дайте мені сказати, товар. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Перевірте кредитну угоду, ви побачите, що одержувач коштів не ви, але продавець товарів. Але давайте згадувати статтю 807 цивільного кодексу РФ, згідно з яким кредитний договір вважається укладеним з моменту отримання коштів і подивіться на години.
Ви були в салоні вночі, після роботи. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.
Ваш кредитний договір не вважається укладеним. Так завтра вранці ви будете йти в банк і пояснити ситуацію і написати заяву про відмову позики. І ви отримаєте цю заяву. Довірте мене, не боятися робити це. Ви можете знайти співробітника банку, який запевняє, що це неможливо. Політ і наполягати, поясніть, що ви помилилися, що ваша фінансова ситуація змінилася з останньої ночі, що кредитна угода була заповнена не вами, але співробітником Desheli, що сума вашого доходу від стелі. У разі ренесансного кредитного банку, як і справа в нашому випадку, метою кредиту було також зазначено як «косметологічні процедури», тобто послуги, не товари, які також були вказані в заявці.
По-перше, ви не будете першими приїхати до банку з такою заявою. Вам необхідно дочекатися, поки ваша копія заявки надійшло вхідний номер і переконайтеся, що ваша заявка була відправлена до головного офісу. І не сперечатися з співробітниками банку – вони й люди. Після того, як працівник, який приймає вашу заявку, не відмовляється від того, що вчора ви втрачали на прийоми шахрайців.

По-четверте, що відхилення самого кредиту буде працювати після повернення товару. Ви частково закріпили себе перед банком, однак, потрібно зафіксувати факт повернення товару продавцю.
Для того щоб не поширити дерево докладними поясненнями, я просто даю текст документа, який ви повинні випрямити для себе, покласти дати, адреси і так далі. І з цим документом йти в салон.

Голова ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Клейм

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Договір був укладений в приміщення ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ціна товару за договором ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Для того, щоб бути запрошеним до процедури демонстрації косметичних засобів, я отримав телефонний дзвінок, використовуючи мої персональні дані, отримані з джерел, невідомі до мене, в обсесивному вигляді вони запропонували приїхати до презентації косметичної косметики DeSheli, підкреслюючи цю презентацію та косметичні процедури, проведені безкоштовно. На телефоні я поінформував про адресу салону _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Як виявилося, пізніше, запитуючи про мій паспорт, працівники салону взяли копії з документа, що посвідчує особу без знання та дозволу. Під час проведення процедури на презентації консультант запевнив мене про абсолютно природну композицію косметики. До укладення договору я не надав детальний переклад хімічного складу товарів. Згодом я дізнався, що продукт містить компоненти, які небезпечні для здоров’я.

Я також знайшов такі обставини:

На етикетці споживчої упаковки косметичних продуктів, що входять до комплекту «ДеШелі» виробництва ТОВ «ГлавінІнсурсі Лтд», Ізраїль не існує інформації про обмеження (протипоказання) до застосування, попередження, порушення вимог абзацу 4.5., абзац 4.6. ГОСТ Р 51391-99 "Перфумерно-косметичні засоби". Інформація про споживачів. загальні вимоги"; продукти включають бджільництво продуктів (прополіс, бджоли), інші біологічно активні компоненти, які можуть викликати алергічні реакції клієнтів (кістомерів), особливо з чутливою шкірою, але буклет «ДеШелі» має інформацію: «Підходить для всіх типів шкіри.

На етикетці споживчої упаковки косметичних продуктів, включених в пакет «ДеШелі», є однозначно зрозуміла інформація про підтвердження відповідності у вигляді знаків «РТ» і «RSTAG47», що використовується для добровільної, обов'язкової сертифікації та декларування відповідності продукції, що вводить споживача про підтвердження відповідності продукції.

Я не був поінформований в своєчасному порядку надійної інформації про підтвердження відповідності встановленим обов'язковим вимогам до фотон Clearton; фактично, Сертифікат відповідності No ROSS CN.AI18.V61745 для DeSheli Cosmetology Photon Ультразвуковий масаж для догляду за шкірою обличчя був представлений. Крім того, я не повідомляв, що «фотон ультразвуковий апарат «Клятон», призначений спеціально для використання в рамках домашньої косметичної косметики «ДеШелі», має протипоказання до застосування: захворювання щитовидної залози, вагітність, злоякісні новоутворення і новоутворення, які прагнуть розвиватися. й

Як споживачеві, я не надавалася надійною інформацією про ціну товарів, що продаються і умови її придбання (першо було питання про продаж товарів в розстрочку, а пізніше виявилося, що споживчий кредит був виданий).

Ці обставини також доводять факт введення мене як споживача у продаж товарів.

Після проходження процедури під психологічним тиском я був змушений купити ці косметичні засоби в розстрочку (і фактично через кредитний договір з банком) за 18 місяців, хоча на початковій стадії, під час розмови я неодноразово сказав, що я був у складній фінансовій ситуації. Але консультант продовжує наполягати.

Я як гіпнотизований пішов для консультанта в офісі, в якому інші працівники дуже швидко видаються від мого імені, так як виявилося, споживчий кредит. При подачі кредиту в ТОВ «Ренесанс Кредит» я не запитав про мій дохід, про зарплату. Таким чином, інформація, зазначена в заявці на отримання кредиту щодо заробітної плати, є помилковою та неправдивою. Крім того, я подав тільки заявку на кредит (без печаток, без підпису фахівця, який не був в салоні в момент реєстрації кредиту) і графік оплати.

Крім того, текст договору купівлі-продажу та кредитної заявки були надруковані в дуже невеликому форматі, і через вікові зміни в зору, я не зміг його прочитати. Таким чином, вона була змушена поставити підпис на місце, призначене працівником __________________________________, не в змозі прочитати текст договору і зрозуміти, що було зазначено в ньому. Виключивши з своєї сторони можливість детально познайомитися з умовами операції і привели до негативних наслідків для мене, які висловили, серед інших речей, в тому випадку, що на приході додому у мене була алергічна реакція у вигляді свербіння, горіння і почервоніння шкіри на ділянці так званої косметичної процедури і так званої алергічної тесту - на обличчі і на лікті складаний.

Враховуючи ці факти, на підставі статті 807 Цивільного кодексу РФ, сьогодні _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Законом Російської Федерації від 07.02.1992 No 2300-1 «Про захист прав споживачів» (далі – Закон про захист прав споживачів) Вимоги:

Розгляд та реагування на позов протягом 10 (десятих) днів відповідно до статті 22 Закону "Про захист прав споживачів" та пункту 6.2 договору.

Припинити договір купівлі ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Повернення коштів, сплачених за цим договором готівкою або на рахунок картки, з якою я зробив платіж.

Прийняття за актом приймання та передачі товарів, переданих до мене.

Для оформлення документів, що підтверджують припинення договору купівлі-продажу та повернення товару, для подальшого надання ТОВ КБ «Ренесанс Кредит».

Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.

Забезпечити копію ліцензії, виданого _____________________ на здійснення діяльності в галузі косметології.

Забезпечити копії документів про реєстрацію з податковим органом та обраною системою оподаткування.

Забезпечити копії наступних документів працівника, які виконали косметичні процедури:

- диплом базової медичної освіти встановленого зразка

документи, що підтверджують кваліфікацію, що відповідає стандартам роботи в салоні краси

Сертифікат та сертифікат підвищення кваліфікації за останні 5 років

Якщо прийняття рішення про визнання позову про припинення договору купівлі ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ і видача документів, що підтверджують припинення договору і повернення товару, будь ласка, надайте письмову обґрунтовану відповідь протягом десятиденного періоду, встановленого законом.
Якщо не існує відповіді або відмова в задоволенні претензій, скарга буде подана в суді відповідно до статті 17 Закону про захист споживачів та пункту 6.3 договору.

У суді штраф буде відновлено за порушення Закону про захист споживачів з точки зору надання споживача достовірної та повної інформації, а також державного збору за подання позову в суді та вартості оплати за послуги представника.

Крім того, я буду вимушено подати заявки з копію цієї претензії до податкового та правоохоронного, а також контрольних організацій та засобів для правової оцінки діяльності ТОВ «Нова Груп».

й
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Заповнивши цю заяву в двох примірниках, відчуйте безкоштовно, щоб перейти до салону, приймаючи з вами все, що ви продали в ній вчора. Я рекомендую, що ви приносите когось більшого з простою рукописної довіреності від вашого імені, який буде державним, що ім'я є вашим правовим представником і уповноважений захистити ваші права.

Звісно, ніхто не в салоні буде радувати ваш візит. Ви будете протистояти. Немає бажання дати вам гроші, які вже отримали.

В першу чергу, ви, ймовірно, дізнаєтеся, що лідером немає. У цьому випадку, ми пропонуємо прийняти вашу претензію при відсутності голови і покласти на вашу копію вхідного числа і ущільнення організації. Якщо вони намагаються відмовитися від цього, повідомте про те, що ви негайно запрошуєте двох свідків і поліцейських, щоб зробити відмову від претензій.
У номері, які візьмуть участь в окремому офісі, і намагаються відрізати свій супровід. Якщо це ваш юридичний представник. Відповідаючи спокійно будь-яким хитрощами на складі лідера (або особою, яка з'являється до них). Не потрапити в скандал. Пам'ятайте, що ці люди, на відміну від вас, готуються до цього повороту подій, вони пройшли навчання, щоб протистояти різкому клієнту. Вони мають чіткий алгоритм. Повідомляємо, що папір, яку ви приїхали, є сертифікатом Філкіна, що їх юристи доставлять його в суді, що необхідно надати свідоцтво про лікаря, який ви мав алергічний напад. Ви навіть можете заряджати шахрайським способом. Ви можете дізнатися про це. Їхнє завдання - будь-яким засобом, щоб змусити вас залишити каюта з валізом і без припинення договору продажу.

Будьте спокійними і адамантними. Ви не зобов’язані надати до них сертифікат. Цей папір виготовлений абсолютно грамотно. Пропонуйте менеджеру, якщо він так впевнений у своїй правості, просто прийміть вашу претензію, обов'язково вказавши примітки на вашу копію про дату і час прийому і вказавши печатку. Нехай вони знають, що ви навіть впевнені.

І близько половини години форма припинення з'явиться перед вами. Це принесе користь. Навіть в момент підписання його ви будете знати, що ви отримали користь як вчора, так і сьогодні. О, так, ви сплачували платіж, якщо ви не були? Ви дізнаєтеся, що ці гроші були використані для оплати деяких тестів. Миготи на обличчі, нехай вони знають, що не є словом про тестування в контракті продажу, що всі кошти, які ви повинні сплатити їх за товари, які ви повертаєте, щоб вони могли повернути ці кошти тут і зараз. Не слухайте звернення до своєї совості. Вони не мають цього. І ретельно перевірте папери про припинення договору - на вашу частину може бути деяка компенсація.

Довірте мене, якщо ви робите це, ваш епіч з Деслі буде закінчуватися таким же днем без фінансової втрати. Після виїзду в салон, перейдіть в банк і надайте співробітникам банку документи, що підтверджують повернення товару в магазин. Наступного дня підтвердження прийде з Москви, що ваш кредитний договір було припинено до отримання коштів на рахунок одержувача. Це означає, що ви нічого не знаєте.

Не забудьте зателефонувати всім друзям, які телефони видали в салон. Вони не зашкодували вас, вони?

П. С. Я розумію, що гроші не пахнуть. Але багато медіа-виставок, в тому числі федеральних телевізійних каналів і регіональних глянцевих журналів (так само, як і журнал «Строполь», варто подумати про те, що вони рекламують. Ви не можете зробити всі гроші, хлопці.

Джерело: