1360
Імпостер синдром
Синдром Імпостора (за умови, де ви відчуваєте, як день зрада і вихідний день) з'являється набагато частіше, ніж показання опитування. І це зрозуміло – такі речі не дуже хочуть визнати.
По суті, це досить важко визначити, коли виникає цей синдром: «не може бути дійсно недооцінним», - стверджуєте, що «але я дійсно не дуже добре в цьому чи іншому. й
Це класична ситуація, де людина нескінченно порівнює себе з іншими людьми, і це порівняння завжди не на свою користь, так як він не впевнений у собі і не може знати, що йде на думки інших людей. І, звичайно, не в змозі бачити себе ззовні. Людина з синдромом нестеронно оцінює себе виходячи тільки на його внутрішню ідею власних якостей і навичок.
Так це дивний вид самодобрату на основі переконання людини: якщо є якісь талановиті, то це самооцінка і маскування їх невідповідності. І це не жарт, бо набагато складніше вилікувати синдром імпростра, ніж це може здаватися.
Дві американські соціологи, Джессіка Collette і Jade Avelis, щоб дізнатися, чому так багато жіночих науковців "надалі": націлений перший для кар'єрного просування, вони потім переключають на щось менш амбітне. Всупереч поширеній вірі, дослідження 460 лікарів виявили, що не було нічого спільного з прагненням стати сімейним чоловіком. Насправді це несправність синдрому імпростра.
Вони також виявили досить залізний факт. Довгий відомо, що жінки частіше страждають від синдрому імпростра, ніж чоловіки - з цієї причини (в тому числі) навчальні заклади призначають вчителям жінок як наставники для молодих студентів.
Однак, судячи за результатами деяких опитувань, наставники часто тільки погіршили ситуацію. Молода жінка, порівнявши себе з ментором, атрибути її над якістю, що вона нібито не має і не може мати. В результаті самооцінка падає навіть нижчим, а синдром імпульсу прогресує. «Одна студентка вірила, що її супервайзер був таємно суперником», – написав науковий співробітник. Як це може бути гідним такого порівняння? ?
І це лише одна з залізових фрустрій, пов'язаних з синдромом. Ще одним є те, що істинні домішки і ідіоти рідко відчувають щось, як це.
«Проблема з цим світом полягає в тому, що стипендія є неперевершеним і розумним є повною з сумнівів», - сказав Бертрананд Руселл.
Але найнеприємніше, що успіх в роботі не може позбутися від синдрому непрозорого. Просування або винагорода дасть вам ще більше причин, щоб відчути себе обманом. Знання, які ви отримали, не приймаєте надані.
Імпосторний синдром, як журнал пише Тихоокеанський стандарт, для багатьох людей, є природним шляхом для досвіду.
Як ви сходження на кар'єрну сходи, ви все одно вважаєте себе гірше інших талановитих людей. Він ніколи не зупиниться.
Я написав 11 книг, але кожен раз я думаю, люди про те, щоб зрозуміти, що я негідний, - сказав Майя Анжелу, Пулітцер Приз-номінований американський письменник.
Для людей з високими позиціями багато експертів див. єдине рішення: розповісти більше про їх сумніви. «Коли люди бачать успішні люди, які поважають, що вони не завжди досягали успіху, особливо на початку, це простіше і більш реалістично виглядати на власних досягненнях», - сказав Ada Ініціатива, яка підтримує жінок в технології.
Вже з нас захочуть визнати себе, особливо люди з синдромом імпростра або жінками, які працюють в стереотипних чоловічих роботах.
Але якщо ви є лідером, ви повинні спробувати. Можливо, кожна людина ніколи не відчувала, що люди думають про них краще, ніж вони дійсно не існують.
Джерело Ваш текст за посиланням. й