Синдроми, герої і люди

Аліса в Чудоландському синдромі

Для людей з Алісою Синдром в Чудоленді, світ може бути повним, але тільки на першому. Важко жити, коли ви думаєте, що є яблуко на столі, що гигантик, і ці люди є розмірами відповідної скриньки. Вони не можуть оцінити реальний розмір об'єкта, все здається занадто великим або, навпаки, занадто малим.

221650.

Синдром преендхаля

Він проявляється в запамороченнях, розфарбовуванні, швидкому серцебиття і навіть іноді галюцинації, що оточують твори мистецтва або неймовірно красива природа.

Синдром отримав свою назву з однієї з книг Стендха, в яких він описав свої почуття під час відвідування Флоренції: «Коли я пішов з церкви Святого Хреста, серце моє, здавалося мені, що джерело життя висохло, я ходив, боявся згорнути на землю ...» Я бачив шедеври мистецтва, що генеруються енергією пристрасті, після чого все стало безглуздим, невеликим, обмеженим, так що коли вітер пристрастей перестає запалити вітрила, які виштовхують людську душу вперед, потім стає позбавленим пристрастей, а отже, пророків і вірту.

Синдром Ван Гога

Цей синдром виражається тим, що пацієнт дуже наполягає на операції або навіть - страшний - операційний на себе.

Синдром Петра Пана.

Уявіть собі хлопця, який близько 25 років, і він все одно зробив свою роботу, живу з батьками, і витрачаючи весь час своїм друзям, які ледь вісімнадцять років. Немає відповідальності, тільки вічне задоволення. Через невибагливі причини, дівчата практично не схильні до цього синдрому.

р.

Синдром діогенів

Діогени стали відомими для того, щоб жити в бочку і проявляти себе як інветератний соціопат і непристойний. Синдром на честь його імені (інколи називається синдромом сенильної бідності) проявляється плюс або мінус. Неймовірно нехтуйте ставленням до себе, самоізоляції від суспільства, апатії, захоплення та будь-яка відсутність сором’язливості.

Доріан Сірий синдром

Цей синдром, ми можемо сказати, постраждати всі активно молоді люди, всі їхні сили кидають на збереження зовнішньої молоді. Ті, хто зробив цей культ. Призначений для уніфікованого використання дитячої параферноїлії, вибору одягу в молодіжному стилі, призводить до зловживання пластичної хірургії та косметики. Іноді цей розлад закінчується при депресії і навіть спробах самогубства.

Синдром годинникмана.

Синдром боса. На цьому місці кожен не може, тому що в світі не існує ніякого значення, ніж охоронець, очищувач, охоронець, аніж в скляному скляному склі в метро і навіть шафі в театрі. Цікавий парадокс «Я давав владу, я покажу всіх зараз» працює не тільки в цьому виді сфери обслуговування, але і в невеликих посадових осіб.

Синдром Аделе

Це називається все більш трудомістким і тривалим любов'ю обсесії, болючою пристрастю, яка йде неприховане. Синдром отримав свою назву через реальну історію, яка стала дочкою Віктора Гуго. Аделе зустрів англійського офіцера Альберта Пінсона і відразу ж вирішив, що він був людиною свого життя. Не можна сказати про те, що він був несерйозним сердечником, який заперечив невинну істоту або жертву еротомани. Тим не менш, Піндсон не оцінив - ні рідкісна краса дівчини, ні слава батька допомогла. Адель стегнив його по всьому світу, лікував всім, що вони вже одружилися, і в кінцевому підсумку вийшов абсолютно божевільний.

до 1 2 3 4 5+

Синдром Мункузен

Вид гіпохондрозу. Коли все болить і нічого не допомагає, але це тільки здається так. Це розлад, в якому людина імітує, перебільшує або штучно викликає симптоми захворювання, щоб пройти медичну експертизу, лікування, госпіталізацію, операцію і так далі. Звичайне пояснення причин синдрому Мунгаузен полягає в тому, що об'єднання захворювання дозволяє людям з синдромом отримувати увагу, догляд, симпатія і психологічний супровід. Але це дрібно. Більш серйозним є «делегований синдром Амбаусена», коли мами вважають, що їхні діти жахливо хворіють. І навіть свідомо створюють для них умови прояву певних серйозних симптомів.

синдром Туретта.

Це найчастіше називається "копролалія" - боляче непристойне залучення до розтирання непристойних слів, хоча це тільки один з компонентів синдрому Туретта. Часто використовується в кіно. Цікаво, що слово coprolalia з грецької мови можна перекласти як «вербала діарея».

Синдром молодого Ветера

Зареєструватися Він закохався в любов з дівчиною, але вона відмовила йому. Тоді чуйний письменник почав хвилюватися, щоб він хотів закінчити своє життя. Але він сумнівався і замість того, щоб написати роман «Використання молодого Ветера», героя якого, відчайдушно знайти щастя з дівчиною Лота він ідолізований, знімає куля в голову. Закінчивши книгу, письменник позбавив від ідеї самогубства. Але це просто так трапилося, що, вийшовши з самого себе, він звернув багато своїх читачів. Відразу після публікації книгу викликала хвиля самогубців серед молоді. Він прийшов в точку, яка в ряді країн заборонилася небезпечна романтика. А психологи тепер називають цю імітовану поведінку молодого синдрому Ветер.

289222р.

синдром Поляна

У складній ситуації одна з ваших друзів напевно порадувала вас знайти яскраву сторону і радіти, що щось гірше не сталося. У помірних дозах - це навіть добре, але тут постріли, які зловживали такими вправами і серйозно страждають від нього. Синдром з'явився завдяки грі, граному 12-річної Поляни, героїні книги письменника Елінор Портера. Гра полягає в тому, щоб знайти причину радості в будь-якому заході. І чим гірше нещастя, тим складніше і цікаво його знайти. Ця звичаю неможливе для людини проявляти будь-які негативні почуття - незгода, гнів, які накопичують десь глибоко всередині. Людина повністю залежна від думок інших і, глибоко вниз, вважає себе «поганим» у світі «добрих».

, Україна

Синдром Марілін Монро

Що я? Що я можу? Я нічого. Порожнє місце і нічого більше. У мене є неїда в душі! - сказав Марилін. вона була красива, успішна і сексуальна. Але шукаю себе в дзеркалі, я бачив тільки потворний, який не заслугував щастя. Люди з цим синдромом, як правило, можуть бути «прокидними» протягом тривалого часу в довгострокових відносинах з партнером, який зробив їх нещастям, вірити, що багато можливостей, що плавають прямо в руки, і вони проходять і проходять їх, і так далі. Так, пошкоджені і безнадійні.

Синдром Xantippa

Xanthippa пішов в історію не тільки як супутник життя Socrates. Вона заслуговує на погану репутацію найвимогливіших і гранатових дружин. Синдром її ім'я проявляється в постійній оббивці, гнійності, екстремальної педантрії, болючого бажання замовити і стерильної чистоти. Нерідко пристрасть до замовлення в все, дотримання моральних принципів стає єдиною, яка поглинає інші інстинкти.

- Кв.м.

Перемикач французька

Цей синдром не названий кимось відомим, але він дуже дивний і незвичайний. Це захворювання викликається генетичною мутацією, яка запобігає нервовій системі від адекватно реагувати на зовнішні стимули. Тому замість сюрпризу людина може почати стрибки, кричущий, відьмавшись, відкидаючи руки і ноги. Цікавою особливістю таких людей є те, що вони непомітно обіцяють несподівані замовлення, навіть якщо болить когось.

Джерело: mdcpedia.com