Удачливий квиток.

Чому ми не хочемо бути щасливими? Ми щасливі в цьому прекрасному світі? Не знаю. Ми не хочемо. А ми не даємо себе. По суті, бути щасливим! Це дивовижна. Я нагадую вам – фотохудожник, який співпрацює з нами, друг точно і без зірки сформульовано, що я хотів дати цю визначення без банкнот:
«Я не здивую, що ви відчуваєте себе таким же чином. Ваша сім'я щаслива і доброзичлива. Щиро вдячні друзі! Я раптом зрозумів, що ми були некоректними скаржниками. Практично всі наші бесіди відварилися до скарг про погоду, дороги, якість харчування/послуг в магазині, біль у спині, сусіди, відсутність грошей/часу, президента або кількості реклами на телевізорі. Звичайно, зміст скарг залежить від того, де ви живете, відносна близькість до олігархів, стану здоров'я родичів або ступінь любові сина сусіда до музики. І ми всі скарги (не без причини, як це було). Але ми робимо все добре для наданих, часто ми не робимо навіть реєстрації в думках або словах. Як ми втратимо наше почуття щастя. Хоча навіть той факт, що ми, навіть за короткий час, потрапив в цей світ, прохолодніше, ніж будь-який виграш лотереї. й
Ось ми йдемо. Не в брови, але між очима.
До речі, цей хлопець став цікавим сюжетом.
Він, як бармен, був дуже доброзичливий з латва, хлопці з тієї ж групи. Один день, команда хлопчиків, в тому числі Марік, відпочинок в Іспанії.
Мадрид, ресторан, бригада на столі. За півгодини не приїжджають.
Одна з хлопчиків звертається до нашого героя:
"Марік, ви навчаєтеся, ви добре навчаєтеся іноземною мовою, ви можете це зробити."
Ми вирішили ситуацію. . . ?
Марик повільно обертається на стільці, а - в напрямку очікування, стоячи довгий час:
"Синеріта" !!!!!!!!!!!!! (Люди)
Після 2-х секунд подається стіл.
І пішов він в Англію. Тепер громадянин Великобританії, живе в Шотландії, шеф-кухар ресторану, має сім'ю, дві дочки, говорить, що він дійсно щасливий.