Автор: chistoprudov.livejournal.com/103381.html
Я люблю з Берліном! Приблизний з столицею Німеччини був хтивий і дещо примусовий - Я мучився самостійно, ніхто не зустрів мене, і всі я знав був ім'ям і адресою готелю. Таксі немає таксі. З німецькою мовою, у мене є повна проблема, немає готівки, і в руках валізуються.
Берлін автобус
Перший контакт з інформаційною системою відбувся в аеропорту. Спочатку я вивчав карту міста за допомогою схеми громадського транспорту і шукав для необхідного перетину вулиць, потім я вибрав оптимальний варіант для переміщення - автобус 109. Я був щасливий, що маршрут не був далеко від мого готелю. Перед тим як залишити термінал, є такий щит, на якому вказується зупинка і після чого прибувають автобуси. У мене було 6 хвилин, щоб купити квиток.
р.
Я пішов з правої зупинки і розпилювальної машини. Великий. Вибираєте англійську мову та вивчіть варіанти. Коротка поїздка – до 6 зупинок або до 3 зупинок метро (1.4 євро) і регулярна поїздка в одному напрямку протягом двох годин будь-яким способом транспорту (2.4 євро). Є також різні проходи, але я не прочитав про них і вибрав другий варіант.
Про нас Не приймаємо карти банку. Одягає німецькою мовою. Шукаю, я говорю, і я повернувся до терміналу, який шукає банкомат. В той час як я видали гроші, мій автобус пішов. Я повинен чекати ще 11 хвилин.
При вході автобуса я попросив водію англійською мовою, якщо я хотів би зупинитись, що потрібно. Неподалік водія. Я витягував мої валізи, опустив мій квиток, і почав дивитися зупинки.
Подорож від терміналу до готелю займе 17 хвилин очікування, 15 хвилин на машині і 7 хвилин пішки. Магія
Я ніколи не бачив жодного трафіку в місті. Таким чином, на автобусах для переміщення був досить комфортний, комфортний і порівняно швидкий. Хоча я бачив більше, ніж один раз, як водій двоповерхового автобуса так точно пішов з cyclist і не натискав його.
Берлін трамвай
У Берліні збереглися трамвайні лінії, які раніше були столицею ГДР, тобто на Сході Берліна. У середині ХХ ст. європейські країни активно позбавлялися від трамваю як «обзолетений режим транспорту», а Західний Берлін не був винятком.
У Берліні є три види трамвайок: Татра КТ4Д і два сучасних низькорослих GT6N і Bombardier Flexity Берлін.
Перші трамваї в Берліні з'явилися в 1865 році. На сьогоднішній день місто має 22 маршрути загальною довжиною 192 км. Чеські автомобілі Tatra KT4D (розмальовані) почали працювати в Східному Берліні з 1976 року і запускати на вулицях в цей день.
На відміну від автобусів, де квитки можна купити тільки з водія, в салоні трамвайних вагонів встановлюються квитки. Дуже зручно. Також можна придбати квитки в зупинках. Це правило стосується всіх форм громадського транспорту в Берліні.
Трамвайки вузькі і довгі. У порівнянні з московським трамвайом, Берлінський трамвай повністю німий.
Коли я дізнався, що з прохідом до виставки я можу скористатися громадським транспортом безкоштовно, я провів години їздити по місту, змінивши один режим транспорту на інший.
Пісня - як легко дістатися і з трамваю! Не більше світла, ніж в московському метро!
Берлін метро
Підземний метро називається U-Bahn і разом з поїздом Берліна S-Bahn утворює основу громадського транспорту столиці.
Берлінський метро є одним з найстаріших в світі і найстаріших в Німеччині. Мережа метро Берліна налічує 173 станцій і 10 ліній довжиною 151.7 км. Близько 80% трас підземні.
803399 р.
Я не знаю, що я хотів про місцевий метро. Все, здається, зручно і зрозуміло на німецькій мові, але щось неправильно. Потім я зрозумів висоту стель. Всі станції я зупинився на висоті стелі, як і наші об'єкти. Після того, як наша підстанція дуже незвичайна. Відчуття затяжності. Берлінський метро набагато гарячіше вулиці.
р.
Не існує проблем з навігацією, більшість станцій мають електронні дошки, що вказують на час очікування на наступний поїзд і напрямок руху. У ескалаторах в метро немає турнікетів і онуків, але є урнси!
У вагоні на блоці відображається ім'я наступної станції, яка дублюється голосовим повідомленням. Перед закриванням дверцят, на двері переключаються спеціальні сигнали і червоні світильники.
Джерело: