Юристи. . .

Анонс газети:
«Файлмінг: пошкодження на фото, примирення на фото ескіз».

Коли тюрма закрила за Буратіно, прокурор зняв капелюх і сказав:
- Нарешті висаджують дерево!

Суддя подає чоловіка (М), які вчинили вбивця жінки в трамваї
© - Чому ви вбили жінку?
(М) - Я на трамвайці. Жінки ходять і надходять в компост.
Відкриває сумку, витягує гаманець, закриває сумку, відкриває гаманець, витягує гаманець, закриває гаманець, відкриває гаманець, знімає гаманець, закриває гаманець, відкриває гаманець, витягує квиток, закриває гаманець, закриває гаманець,
відкриває мішок, видаляє гаманець, закриває сумку, відкриває гаманець, знімає гаманець, закриває гаманець, відкриває гаманець, знімає гаманець, знімає гаманець, закриває сумку, закриває квиток, відкриває сумку, знімає гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, знімає квиток, закриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває гаманець, відкриває сумку, витягне гаманець, витягує гаманець,
Закриває сумку, відкриває гаманець, знімає гаманець, закриває гаманець, відкриває сумку, знімає гаманець, закриває сумку. Тут йде контролер ...
浜у 涓 蹇 Я б вбити для цього занадто...

суддя:
- Чому викрали мільйон?
Відповідність:
- Бо я був голодним!

Перед судом стоїть трамвая з бородою.
«Якщо ви зробили все, що ви обвинуєтеся, – каже суддя, «Ви повинні мати славу як чорною, як ваша борода. й
Якщо ви судите свою совість вашої бороди, ви не маєте ніякої свідомості.

- Витривалість! - суддя каже. Я запитаю вас забути про те, що ви працюєте в Державному комітеті статистики та розкажіть суд тільки правду.

Іноземець був присушений йому аліментом.
Він знає справи російською мовою. У суді він відповідає:
Я пропагував, вона є рідним, я творчий, вона чуйна, що я винний?

Скільки юристів потрібно викрутити лампочку?
Три.
Першим юристом викручує лампу.
Друге зачепить драбини, на які перші стенди.
Третя підготовка позову до виробника сходів.

Яка різниця між хорошими і поганими юристами?
Поганий юрист може перетягнути на випадок протягом декількох років. Хороший юрист може зробити це набагато довше.

На розірванні судового процесу юрист дек'єкційно розповідає про свій клієнт:
Я видали всі аргументи на користь. Я не знаю, що я можу зробити для вас ...
Що робити, якщо ви піклуєтеся про все?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное