Особливості зимового періоду. Для тих, хто не в баку

Я не думаю, що я хочу піти на гамбургерів. Щось відбувається. Сніжний сніг не тільки raked до тротуарів, але навіть вийнятий. Я побачила себе. Однак другий тиждень міста все ще є. Щоранку, починаючи з 8 годин, займає коротку паузу десь від 11 до 13, а потім до вечору по Яндексу. До тих веселих десяти точок, коли краще йти по метро. Звісно, їх внесок в ситуацію, виконану і продовжуємо залишатися, незважаючи на будь-які попередження, машини на дорозі. Де зараз? Звичайно, не траса Київ-Чоп, але також заливається. Минулого тижня я дивився картину двох дівчат, які займаються професійною терапією з лопаткою на куті Горького і Толстого. Він підтягував, запропонував допомогти. Спасибі, але ви відмовилися, сеанс закінчений. З'ясуйте, що вранці, прибуваючи на роботі, залишивши їх Suzuki, а ввечері – Шиш. Не рухайтесь. Я мав взяти таксі додому, щоб отримати лопатку. Це правда життя. Я маю на увазі, люди, які не ускладнюють наше життя? Після того, як машина не дуже зручна під снігами, щоб стояти, і миємо добре це абсолютно неможливе - для всіх, які ви не можете отримати достатню кількість, а потім ви можете отримати трохи не смужити. Повага іншим учасникам руху, бо це приємно, скуштувати, що коли він все ще випікає, то майже все ж він готовий допомогти і допомогти – він знизився на обидва боки. І вони виштовхували мене, і вони виштовхували мене. Так нехай буде людина в цьому теж - не залишає транспорту на дорогах принаймні в снігопаді, ху? Водіння вже важко.
Фото як завжди Роман Ніконець
р.

3610Р. 4200Р.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное