Готовий різати!

Яка радість! Затверджено бюджет України-2013 р. Він став найвищим підписом. Здавалося б, хто сумнівався – одна рука була створена, інший відомий хвилястий, зображений навіть творчий підхід у вигляді перерозподілу близько 1,9 млрд грн витрат загального фонду державного бюджету, при цьому дохід і витрати спеціального фонду зросла на 1,42 млрд грн. Кожна стояча. І посміхаються вони посміхаються.
Я просто не розумію – але ці п'ятдесят мільярдів дефіциту (361.51 млрд грн – дохід, 410.661 млрд грн – витрати), це те, що це повинно бути? Або як в цьому жарті, "Я, що це було?" Ноп. Так буде, коли загальний вже пристойний дефіцит боргу зростає протягом року ще на 13,6% від суми надходжень, а планова частина доходу зменшилась порівняно з 2012 роком на 3%, як? Калм вниз. Це апотеоз «затриманого», - я думаю. Як один банкір сказав мені, "" Що ви маєте, ступінь економіки? Ви просто не розумієте все. Не всі. Я не претендую. Але я знаю, що в якийсь день буде потрібно дати. І так як «це» не можна давати просто своєю природою, це неприродно для них, то їм доведеться давати, якщо не до нас, то дітям і онукам. Якщо ви хочете залишитися тут. Хто може пояснити мені, чому чоловік повинен дати, що він не взяв?
Чудова фото, як завжди, забезпечена Романом Ніконець.