932
На ходу.
Якщо ви вставляєте в Raptor не є отрутою від комарів, але лист конопель - після чого незабаром комарів починають рясно зануритися і лущити вас своїми пробосами.
до Олег пообіцяв мене купити новий хутряний пальто, якщо я можу здогадати, чому він назвав мене Елла. Темність:(((())
- Ймовірно не Елла, але Єлочка.
- Як ви знаєте?!
Фармакіст з шостої міської аптеки з 20-річним досвідом роботи, в той час як на канікулах в Ірані, під час екскурсійної випадково дециферованої кауніформи з 26-го століття до н.е.
"Пошкін, ви коли-небудь з'їли себе?" - Сварель.
Гей, rake! Я знову. й
Футболки російської національної команди після матчу залишаються на полі і демонструють цілі аудиторії, які не увійшли до матчу.
- Наскільки ви?
- 145...
- Ви так маленькі, принцеси. Скільки ти зважився?
- Ще менше... 120.
до Олег пообіцяв мене купити новий хутряний пальто, якщо я можу здогадати, чому він назвав мене Елла. Темність:(((())
- Ймовірно не Елла, але Єлочка.
- Як ви знаєте?!
Фармакіст з шостої міської аптеки з 20-річним досвідом роботи, в той час як на канікулах в Ірані, під час екскурсійної випадково дециферованої кауніформи з 26-го століття до н.е.
"Пошкін, ви коли-небудь з'їли себе?" - Сварель.
Гей, rake! Я знову. й
Футболки російської національної команди після матчу залишаються на полі і демонструють цілі аудиторії, які не увійшли до матчу.
- Наскільки ви?
- 145...
- Ви так маленькі, принцеси. Скільки ти зважився?
- Ще менше... 120.