ГАЙ

Ми пішли в нічний клуб з дівчиною, і все відбулося спонтанно, що я не встигав поставити свій Toyota. Ми приїхали і вирішили пити текілу, це ще не три години, так як вона розтріскувала і, так нормально. Я мав піти додому і це майже по всьому місту.
До п'яти метрів до мого паркувального лоту (грами 500 tequila в мене, але! Щодо засмаги і не трампліну - велика вага і закуска, я падають з заднім колесом в колодязь і не в ас вперед. П'ять ранку.
І раптом...
У будь-якому місці є автомобіль на однакових розмірах. Думаючи, що це мій єдиний шанс витягти автомобіль, я зробив спробу відчайдушно зупинити цей втрачений автомобіль. Я знову запустив і як тигр на стрибках, я блокую дорогу.
Автомобіль зупиняється і запалюється в салоні.
- Ви отримали щось змішане, бро, екіпаж GAI каже мені
Я кажу так і апологізувати, кажучи я чекаю другу, щоб піти риболовлі. Але не 500 А.Д. Текіла говорить,
- Хлопці, нехай тягне машину, не вдалося.
-Окай, хороша людина завжди радий допомогти, вони кажуть, Збираючи останні сили, я впевнено ходжу до автомобіля, вийняти джек і кабель, чіпляючи до мого корабля 9-tka трафік поліції і вони починають допомогти мені, але не можна. З'являється і приходить до мене. «У мене є невдача, і я думав, і як я скажу в витяжних клубах, я починаю джемінгу автомобіля, подякуючи хорошому людям за допомогу і відправляючи їх в миру.
«Тих людей» залишили, даючи мені другу можливість закрити автомобіль і відійти. Але немає, дівчина повністю ненависна і не може бути туманий.
І знову дві пари фар, занурені на горизонті - потім ті ГАІСНИКи перетягують Honda SRV, розгортаючи в неправильному місці. І вона природно легко витягає мене і листя. Ліворуч і порушуючи мовно на один за хвилину, тиша розірвала питання Гаїшника:
- Чи є ти привітний чоловік?
І це в даний момент, що дівчина відкриває двері і вона викидається нездатністю між нами.
oooooooooooooo
- Отримати в машині!
- Всі права.
до Що робити?
Звісно, ми не віддаємося від помилкового попередження? Я намагаюся жартувати.
- Звісно!
Тоді я кажу фразу, що описує всю ситуацію:
до А потім зареєструйся!
поліцейські в ліжку сміються, над мною. І один старший:
У мене було багато в житті, зйомки, але це буде п'яти сотень метрів, щоб запустити з дикими криками, це не було. Як отримати гроші?
- 1,5 тис.
Поставте його в паркомісце, з радістю ви.

Сент вальера SMH.