Дивитися для автомобіля. .

Цей неймовірний сюжет почався вчора і закінчився. На вулиці було дивним: вечір, затемнений, затемнений і водночас давайте дріждж і посипати дощі вологі осені дощ ... Евіл темно-синій тіні тремтий і знешкоджений в неправильному димі газових світильників, кидання бордюрів, конусів і падіння листя при рідкісних пасерах-by, rushing додому в цьому похмурий час ...
Старі хіти на цвинтарі каплиці застрягають ніч, в неправомірних торфах відходив поодинці і поспішають випити і занурення неба, з натомним обличчям святого з давніх темних образів, згинають над землею стискають від незліченного страху ...
Увечері я приїхав додому з роботи в сім годину.
У мене є зустріч з місцевими рекрутерами - вони не дадуть. Зустріч, як очікується, вийшов некомпетент – вони спробували зануритися на вічну тему «маркетологів і PR-людей – крокок і тиєвів» (хелл, так! але ось чому вони постійно потрібні для роботи?), Я завантажив їх у відповідь, і ми сказали, що ми назавжди.
Я пішов поза, досить живо і світиться. Я пішов на місце, де стояв мій автомобіль.
З...
Немає авто...
Я сказав себе, ви просто пропустили його. Але хода назад і на десять разів прийшла до реалізації, що автомобіль був вкрадений. Попри багаторозрядну, додаткову коробку передач і парковані поруч з іноземними автомобілями.
Я був палити нервово, уповільнивши водіїв таксі, але в той же час я мав тільки два думки в моїй голові: 1, що я хотів би писати про це на LiveJournal завтра; 2) Я повинен повернутися і розповісти директор рекрутингового агентства, який захищав мене з ситом протягом 40 хвилин.
Однак я не повернувся, і на консультації водіїв таксі почали називати ДАІ.
І почався цирк.
До речі, зателефонувавши міській ДАІ на мобільний, принаймні для абонентів Київстар, здійснюється двома способами: (код міста) 02 або всього 102.
Я зателефоную чоловіка на миті.
Мені: Привіт, МІЛЬНІСТЬ, КАРАУЛ І АХТУГ!!! (Добрий вечір, мій автомобіль був вкрадений, модель так-і-со, номер так-і-со, колір зелений, власник так-і-со)
GAI: Так.
Мені: Є спеціальні знаки...
GAI: Право. Попереду.
Мені: Є це ... ромашка на капюшоні пофарбована ...
GAI (в розбірі голосу): Проксимус Прогулянка на капюшоні. Білий?
Я: Так. А ще це.
GAI (прочитано початок показати відсотки): Я. ?
Я (посередньо соромлюся, вражаючи обличчя учасника): Є MISS на крилах все ще...
Хто?
Моуси.
GAI (випробування у шліках): О, yeah. Що ще?
Я: Я!!! Kittens ("fuck," від ed.)
GAI: Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Кіт?
Ме (збиток у світ): Добре ... насправді це ... (припустимо, я кажу себе, сказати...) Коротко, ПРАВО. Два тигрові кулі ...
GAI: Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa D-W-A T-I-G-R-E-N-K-A.
Я (звичайно): Орієнтація на послуги таксі? Чи буде вислати костюм?
GAI (загальна повна вся контрольна кімната):
Канечка!!!
Після 20 хвилин, коли мої друзі вже збіглися, я пам'ятаю, що я припаркував автомобіль на блок нижче.

Ім'я
Увечері GAI ще раз подзвонили. З кожним днем я пояснив ситуацію, кажучи, що дівчина має другі ключі, поїхавши, не кажучи вже про мене, і кожен раз запитав:
до Так є автомобіль, прямо?
-Так.
- З ромашками на капюшоні?
«Так, з ромашками», - сказав я, і додав, щоб уникнути наступного питання, «і тигрові кулі». й
Останній виклик отримав від полку від обласної адміністрації.

кицька