Історія від життя божевільних моториків

Невелике військове місто біля Москви. Або ж, навіть село, відрізняється від інших тільки бетонним парканом по периметру, з тільки двома, але ніхто не контролює вхідні ворота.
Денис був другом мого друга і штормом села, а потім просто поліцією трафіку. Я ще не пам'ятаю з сміхом.
Я повинен сказати, що Денис виріс на страшний джекпот. У зв'язку з неперевершеними правами, ця стійка стала реальною загрозою іншим. Один з перших легендарних автомобілів був бежевий чотири. У процесі безреволюційної роботи набули чотири чорні (не фарбовані) крила.
З огляду на характер Дениса, а також спосіб зв'язку та цілодобовий спирт ейфорії, чотири були улюбленими цілями атак місцевих ДАП.
Але ми повинні дати кредит - отримавши пару разів і тим самим породжуючи стійкий дискотека для людей уніформи, протягом тривалого часу Денис був практично освіченим. Він вміло, лякаючи свої чорні крила, здійснювався від переслідувань, приховувався в лісах, гаражах, просто ковзаючи з території впливу місцевих геїв і покинули машину.
Але один день Денис був нещасливим.
Надзвичайно злий гай всі земляні композиції заснували справжню полювання і Денис був спійманий.
Він пішов з ним. Решта Ватага рушила на честь перемоги правосуддя.
Я повинен сказати, що в ті часи, сто греків було відчутне збільшення пенсії і жартувальника в будь-яких спорах з носіями смугастих паличок.
Але все складніше: Денис не мав права з ним. На думку, багато людей брали участь, а довгоочікуваний захоплення не може вплинути на апетит основних.
Вирок був суворим-подвійним тарифом.
Сад (як ми дізнаємося пізніше, для перегляду) Денис пішов у будинок як пасажир. Головний під керівництвом чотири, відроджуючи в перемогі, знеболюючим майбутнім земляним благословенням.
Коли вони досягали будинку Дениса, вони зламали. Згідно з мажором, десять хвилин.
Денис вирішив власноруч: він просто пішов на ліжко.
Я не знаю, скільки валіантний хлопець прийшов до своїх почуттів, як і в яких пропорціях його надії розтоплюється, як вже освоїлися банкноти випаровуються повністю або частково з мозку.
Я тільки знаю, що сновидіння чотири зустрінеться на стоянці ДАІ.
Після прокидання, чистка зубів, маючи сніданк, Денис переконаний, що залишки похмілля залишали його і почали виконувати другу частину своєї хитрості, а в той же час до генія простого плану.
Денис написав звіт про роберію!
Поселення ДАІ не відрізнялася громіздкою структурою. Тому розрахунок Дениса працювала на сто відсотків.
Прибуваючи в сильному стані правосуддя Денис приступив до офісу голови Гавена, до якого він спробував подати заявку.
У зв’язку з тим, що на автостоянці знаходилися дуже схожий автомобіль, який матеріалізований на його стоянці.
Денис мав лише зображувати сльози радості, утримуючи зворотний сміх, коли шукаючи на обличчі великих і інших геїв - про своїх самопізніх планах і лущенній фіаско до керівництва, вони, як очікується, нічого не сказали.
Дякую начальнику за серйозне ставлення до сервісу, ефективність персоналу, походу з сміхом Денисом залишили двір.
Неймовірно сказати, що неординарний чотири став гілкою в очах місцевих геїв?
Як багато - Я повинен сказати переважно освічені - шайби!
Відмова про проходження технічної перевірки та подібного роду.
Я можу сказати, що Денис завжди вдалося виїхати на переможця в цих бійках.
Останнім часом зустрілася з ним величезна джипа з миготливим пальцем на вітрове скло.
Але це ще одна історія.
Я забув, щоб сказати, що прямо, перед тим, як вийти з прибиральника, перед очима великого рогатого з гнівом, Денис виходив десь від зварників його відро. Таким чином, остаточно вбивають у великих залишках людства і віри у світовому миру.

浜у 涓 蹇