крадіжка номерів і рідної поліції

Про нас
Вчора Я пішов на балкон для диму і помітив, що автомобіль перекручував номери і залишила замітку. Відразу ходу до автомобіля - якщо передній номер був просто перекручений (подається на два шурупи), потім задня була згорнута з коренем, плазмотримач приміщення зламався, автомобіль дорогий (Я не пишу, що з причин безпеки - плазма на офіційному дилері коштує 18,300 рублів). З Я проживаю за кордоном все життя і не маю реєстрації в Росії, мій автомобіль знаходиться на чужих пластинах, які були причиною того, щоб занурити їх.
Замітка мала номер телефону і слово «нумерів». Звісно, він не викликав, він назвав влада - 2 автомобілі, слідчий, всі види інших прибули. Я чекав на 2 години 18 хвилин. Весь цей час я спробував знайти цифри себе, збиравшись по площі, підбираючи кожну шину, скеля, дошку, шифер.
Слова поліцейських були – ми не знайдемо цифри, і ті навряд чи ловимо, і якщо ми ловимо, то вони не будуть в'язницями, немає викривлення, є тільки крадіжка, і крадіжка недостатньо велика. Звичайно, вони відразу ж зробили посилання на ст. 158 КК РФ і сказали, що крадіжка може бути формалізована як незначні суми, так і якщо вони хочуть, я закликаю їх на телефоні і буде відступ, який є абсолютно різною статтею. Вони дали. Після того, як я збираюся піти за кордон другий день і хочу піти туди. Вони сказали, що вони не знали, що робити, але вони не знали, що робити. Я назвав поліцію трафіку, я був не пополітенно відправлений на пекло і сказав, щоб піти в IREO і там з'явилася на місці. Я пішов до IREO - джентльмен з якого не запроваджував себе, сказав мені, що це була моя проблема і що я сплатив їм гроші, знайшов цифри і не відволікав його від справи. На виході з МРЕО був автомобіль поліції, я прийшов і запитав, що станеться мені в такій ситуації, якщо я зупинився без чисел, і я б дати їм папір, що вказує на те, що цифри були і вони були вкрадені. Про це заявив, що він також мав свої номери, зняті вночі, але він знайшов їх біля будинку, а також знайшов ще 3 набори українських номерів. Я вирішив зателефонувати митниці і дізнатися, що робити, тому що в країні, де зареєстрований автомобіль, відділ поліції заявили, що в таких ситуаціях органи місцевого самоврядування можуть дати мені транзитні номери, щоб залишити країну. Про це заявив міліція - ми не робимо транзитів, він був скасований, вирішуємо вашу проблему, як ви знаєте.
Митниця заявила, що не було нічого спільного з ним, і що я мав би взяти машину в кінці тимчасового періоду імпорту. Вони також сказали, що вони можуть розширити його більш ніж рік, якщо автомобіль був док.
Я повернувся і відновив пошук, вирішив зателефонувати номер і дізнатися, що і як. Кількість була відключена, з'єднана своїми руками, через 15 хвилин, сказав 4000 рублів. Я не збираюся сказати що-небудь з тих же причин безпеки. Після ще 25 хвилин, вони ще раз і сказали 1000 рублів. Мої слова були на тему, що я не на ринку і не легайн.
Пошук не давав результату, посольства країн, через які я ходив, і отримав інформацію, яка згідно з документами з міліції, я можу транзитувати без реальних чисел, але я зобов'язаний поставити ознаки принаймні на папері, з тими ж ініціали, як оригінальні. Тоді я заспокоївся, що залишивши країну не проблема, і на місці заміну номер безкоштовно.
Пошук я продовжив від спортивного інтересу і розуміння того, що кроки не більше хитрості, ніж мене. Шукаю, і по 10 п.м., я знайшов одну з кімнат. Я назвав поліцію знову, група прибув, чекала не більше 12-15 хвилин. Ми взяли кількість з друком на ньому, і ми пішли на станцію. Я провів 5 і півгодини в офісі. Я був розпущений для виклику, але я сказав, що я пишу заяву про відторгнення, яка додаткова стаття. Я написав заяву і за півгодини після приїзду в відділ. Я написав з тим же чоловіком, який я взяв перший раз. Він сказав, що він вже сказав мені, що ніхто не буде шукати нічого, тому що вони мали багато, щоб зробити і мав більше крадіжок. Після цього я чекав слідчого протягом 2 годин і написав свідчення з ним ще 2 годин, слідчий сказав мені, що це буде добре, якщо були часи Сталіна, що я не міг висловити свою ігнорування від роботи органів і в цілому погано, що Росія є правилом закону.
Що я помітив, коли я був у відділі 12 осіб, які п'ють по вулиці або ходили на вулиці. Вони привозили хлопця, який купив собі пляшку пива і вирушив додому з ним, перед його входом він відкрив пляшку і затримував для вживання алкоголю в громадському місці. Хлопець був абсолютно заспокійливим і замочений, пляшка, майже повний, був фарширований док. Всі привезені екіпажі 3 осіб, один написав про годину, другий два копчених і спілкувалися з собою. На моє питання, чи працює наша валіантна міліція таким чином, і чи є ці величезні злочинці Росії, які потрібно бути спійманими, я сказав, що це ніхто не вашого бізнесу. Дзвінки, які прийшли в обов'язковий блок, і було багато з них, або не викликали реакцію від того, хто повинен підбирати телефон, або він сказав їм - Я поставив на лінії, коли колеги випустили, то вони прийдуть. На ніч з'явився два хлопці, які з'ясували, що їх офіс був роблено на 9 п.м., було пропущено більше 4 або три години, і поліція все ще не прийшла, вони сказали - подивимося, скільки робіт ми і рукою показали 5 п'ятих чоловіків, які вже не п'яні.
Вранці я поїхав додому і впав дупа. Сьогодні я продовжив мій пошук і знайшов номер 2. Я назвав поліцію, щоб прийти і взяти друку, вони мають друк, це було зроблено в 10:17 ранку. Це 12:28 до прибуття поліції.
Висновки: У процесі пошуку я звернувся до друга, яка працює в Beeline, так як кількість кроків був Beeline Moscow. Він не зовсім правово скаже мені область, де була розташована кімната, але не може допомогти, так як без запиту від міліції. Прокуратура не може копати.
Наші органи відмовляються працювати і займаються м'яко - сказав він Beeline - єдиний оператор, який спрощено життя шахраїв і кроків до неможливості.
Повідомляємо про своє обличчя. У понеділок я відправлюсь до прокуратури зі скаргою на поліцейських за їх поведінку та слова. Якщо прокуратура не виконує свою роботу, я напишу вище, при необхідності відкрив справу проти Міністерства внутрішніх справ, прокуратури та Росії в суді другої держави, громадянина якого я також, крім Росії.
Люди, ніколи не надсилають гроші за будь-які обставини, як це виходить, якщо жертва не є полковником ФСБ або МВС, то ніхто нічого не буде виглядати, вони повинні зловити п'яні люди. Комунікація з кроку, він локальний, запам’ятовує голос, записують розмови. Дуже ймовірно, ви почуєте той самий голос на вулиці, в магазині, в кафе та інших місцях.
Ваше число, швидше за все, біля вашого автомобіля, є рідкісні випадки, коли номери збираються з місця, і зазвичай люди ходять і живуть в зоні крадіжки. Вони діють вандово, що означає, що немає інструменту з ними, максимальний прямий викрутка середнього розміру.
Посольство країни, номери яких ви надаєте вам повну допомогу в відновленні та видаленні автомобіля. Як я розумію, російські цифри не видаляються вже, так як дублікати коштує копійка.
Не робити лівих дублікатів номерів в канторах, на кордоні може бути спійманий і заарештований, немає смертності.
Враження було те, що номери були приховані дуже добре, де навряд чи приходять до них, але враховуючи, що це люди, які не придумали юридичного бізнесу, але просто обдурити, особливу творчість від них не повинна бути очікувана.
Люди, піти в міліцію, писати, писати і писати 100 разів, заповнити міліцію з папером. Вони працюють за гроші, вони можуть відкрити кримінальну справу на 35 центів.
Люди, це залежить від того, яка держава Росія буде і як працюють посадові особи.
стан

Джерело: рибальська сітка