Подорож в Білорусь (10 фото + текст)

Жорсткий. Є багато тексту, але я дуже рекомендую читати його для себе.

Є багато неоднозначності в дивній країні,
Ви можете плутати і втратити.
Навіть goosebumps crawl вниз назад.
Уявіть, що може статися.
В.С. Висоцький.

Серні пише в щоденному режимі:

Передмова.
Я громадянина Росії. Звичайно, це не моє досягнення, немає нічого особливо унікального про це, але це.
Я поважаю свою країну, я не схожий на щось, але в цілому я переносить мій стан.
У той же час я присвятив своїй країні, я платжу податків і я вірю, що я насолоджуюсь захистом своєї держави за кордоном. У кожній країні, де я був, я повинен дивитися на посольство / консульство своєї країни (який подорожував з мене - вони знають) і люблячий погляд на рідний прапор в іноземній країні, відчуваючи почуття щирого патріотизму і усвідомлення того, що в разі будь-яких проблем я буду надійно захищені від довільності.
Крім того, я вважаю себе розумною молодим чоловіком (Довлатов, проте, писав про це досить скептично - таких речей немає, як худоби), досить добре прочитане, неагресивно і досить рідко за допомогою mate в реальному житті.
Охарактеризовано нижче, здається мені зараз, сидячи в комфортному стільці мого офісу, нереальність набагато більше сто відсотків. Це просто не так. Ні про нас. Однак, все описано нижче, це записано з моїх слів за протоколом кількох правоохоронних органів, і це те, що я буду говорити в суді під оболонкою (крім ліричних з’їздів, звичайно).

Свобода: обмежена.
Так, я походжу в неділю вранці в Мінську (навіть на день і половину, для переговорів і в лазні). У планах привозити Мінський друг будинку, купити кунжутний льод - і до Москви. Є три люди в машині: мене, неділя90 і Pasha. 2 громадян Російської Федерації та одного громадянина Республіки Білорусь, відповідно.
Погода знежирення, дощ, як відро. Їжа тиха, не більше 70 км / год: несамовита місто і весь сезон. На виїзді з перевалу я припинив поліцейський трафік (у Білорусі, ДА). Він сказав, що я був Speeding і запитав, щоб отримати в машині. З тих пір, як це дощувати зовні і зазвичай знезаду, ви не хочете виїхати з з затишного автомобіля, крім того, ви не дійсно вірите в ваше порушення, тому я запитаю вам, щоб показати мені доказ, що я перевищив. Від поліцейського поліцейського автомобіля No 2242MN, (витримайте трохи далі), другий співробітник ДАУ взяв мене радар, який показав, що хтось був водій 3 хвилини тому на швидкості 98 км / год. (Так, я був надходжений чорним джипом.)
Я висловив свою незгоду з цим порушенням і запитав інспекторів, щоб заповнити протокол без мене, щоб я після цього просто зареєстрував його. Інспектори наполягали, що я ходжу в машині. Поки наш автомобіль був стурбований, автомобіль був наступним чином:

Я сидів на передній пасажирському місці, старший співробітник, що сідає за мною, і молодший (існує ім'я був Beast) сіли за колесом і почав компілювати протокол. По дорозі, поліцейські поліцейські поліцейські симпатично розповіли мене, що я бажав взяти права з територіальної поліції Санкт-Петербурга (зареєстровані там) і що білоруський час в Росії не працює, і вони не знають, як я піду до Москви сьогодні. В цілому вони показали, що всі проблеми можуть вирішуватися хабаром.
Я не на користь передачі адміністративної відповідальності до кримінальної відповідальності, тому я відповідав гостру відмову. На додаток, я сказав, що я хотів би писати в протоколі, що я не згодні з протоколом і що офіцери поліції звернулися до хабару.
Співробітники звернулися в синю і почали говорити про сланець. Через кілька секунд, похил мене захопили шийку своїми руками ззаду і притискав ліву щік на голову стриманий, а молодший застрягнув кілька ударів в правий храм і щелепу з ребром своєї кулак. (Для того, я зрозумів, що це було все в концерті і очевидно, не перший раз було зроблено процедуру.) Я почав хорінг, але все ще вдалося відкрити двері пасажира з правою рукою і приклеїти ноги, так що мої друзі могли бачити щось неправильно всередині. У відповідь Beast вийшов з машини (і продовжував заплутати мене, закривши двері і припинив машину з «вагою».
На машині лякала людина, подивившись на хокінг і не в змозі говорити мене і слухав історію, що я атакував поліцейський трафік, Зверген перейде ліву кишеню куртки (згадайте, він був водіння) і збив радіо, починаючи від хвилі ніг в машині. Про це розповів чоловік.
Тим не менш, друг шахти, п'ятниця90, підійшов автомобіль і переконав міліцію, що я був «розрахунком», після чого співробітники Gai почали говорити про тисячі доларів, для яких ми можемо прийняти і залишити прямо зараз.
Я відчував себе поганим, не хочу зв'язатися з луком і пішов на мій автомобіль, в якому я знайшов, що ключі від замка запалювання були витягнуті Beast.
Фото показує позначки на шиї і стирання на храмі.

сонячний день90 продовжив переговори з працівниками, потім повернулися і просять піти на автомобіль, підпишіть протокол і залишити. Я домовився, пішов до автомобіля, але в хвилині писав, що я не згоден, не перевищила і що поліцейські збивали мене. Він навіть поставив Андрія на запис як свідка.

У зв'язку з тим, що це було занадто багато, і що вони прийняли мене до поліцейського відділу, щоб зареєструватися на атаку на поліцейських.
Я забув, щоб дати іммобілайзеру, і він не ходив в будь-який час. Я був керований Beast.
У Центральному відділі поліції почали писати звіт. Тим не менш, амбулатор прибув до одного з затриманих. Я попросив бути відхиленими, але амбулаторний персонал, який запропонував мені збити.
Зробивши певні висновки про права людини в цій державі, я відвертаю свій мобільний телефон на прохання офіцерів поліції (друга мене назвав, я сказав йому про амбулаторний персонал, вони були всі дуже нервові, оточені мене і почали жити, що я повинен відключати свій стільниковий телефон) і висихати на лавці. Єдине, що амбулаторний офіцер, який зробив у своєму погляді, було вивчити руки для ознак присутності ін'єкцій - дуже поліцейські хотіли їх показати.
А потім я взяв на медичну експертизу. У той же старший сидів у спинці, але тепер він мав свою руку на шнурку, так що я не збираюся. На шляху я запитав ряд питань про те, скільки я хотів би його розвивати. Поліція помітили нерви.
У клініці я був «блужений» - 0,000 ppm. Щоб допомогти у видаленні бджіл і ці лікарі відмовилися, які я написав в акті субрите.
Коли вони повернулися до поліцейського відділення, вони затримали мене і змусили мене відкинути всі мої речі, в тому числі мої вазулки і ремінь. Повинен бути не поганим, а телефон при перевезенні подарував мені дзвонити, і не схожий на решту щита в міліції. Але поспішайте пізніше.
Протокол звільнення:

Після захоплення вони прибирали ближче до камер. У світлій кімнаті, відбитки пальців були взяті з усіх пальців і долоні, фотографовані в профілі і обличчя, записані відео, зразок підпису. Добре, це фіксована. У міліціонери вже вільно зверталися до «ви», вирощеного мату і погрожують загрожувати. На відбитку долоні системи вішали і поліція негайно побігла на комп'ютерні вчені.
Тоді вони приймали його в клітинку, по дорозі дозволяючи йому піти в туалет. Я не говорю про в'язницю.
На мавпи я був введений в 3-х двометровий простір, з боків лавки шириною 30 сантиметрів. Клітка має тьмяне жовте світло, темне і брудне. На стінах подряпинаються всілякі написи, найчастіше опозиційної природи, але переважно просто ала «Толя». й
Є два в комірці: один «забули платити за шину, що я кладаю в кишеню», другий «занад 80 тис. білоруських рублів і телефон від друзів, і вони перевернулися до менталітету – мої друзі теж!» Шампурний запах, як бум, другий прогулянок з кута до кута швидко. Після того, як з'явився інший тиф, і вони ходили в лінії, спілкуючись по дорозі. Як прогулянку.
Я не розумію.
Ще один світ.
Це існує, люди живуть там, люди люблять цей світ. Ці люди сприймають 15 днів, як вихідні, вони вважають, що крадіжка навіть від друга є нормальним і людським, вони говорять mate, вони виглядають неприємно, часто вони думають, але це весь світ. Це досить нормально обговорювати, що 3 роки тому було нормально в так-і-подібній в'язниці, але зараз вона гірше там, нормально запам'ятовувати номери телефонів сейфів, коли ви йдете безкоштовно, це нормально спати там одягнені, це нормально сидіти там протягом багатьох років і зробити нічого.
Пам'ятайте, люди в уніформі витрачають більшість своїх життів в цьому середовищі. Не дивно. Вони замочуються в ній. Він впливає на психіку.
І я сидю в кутку і навчався серці московсько-Тель-Авів-Москва квиток не відійшов: тут було багато вікторини про правила подорожі. Перша російська версія, потім англійська версія. За 5 годин я дізнався, щоб читати квиток назад.
Меморандуми про те, як ви з цим, в Росії? "З чого, з цим?" «Вело, засуджені». "Докладно дрібно".
Взагалі він спробував не провокувати клас ненавидимий в будь-який спосіб.
Найнеприємніший для мене був, що я знав, що мої друзі тепер намагаються отримати мене за допомогою всіх можливих засобів: консульства, прокуратури, USB і так далі. Саме тому, дуже хороший факт догляду, але це було зовсім неприпустимо, коли будуть падати фігури, двері відкриються і скажуть «Островський, отримай!» У найгіршому випадку, як міліціонери радували мене, довелося провести 6 років в ув'язненні для нападу поліцейського.
Після 5 годин (в цілому, час відносно в тюрмі - годинники збираються з усіх), я приніс передачу: їжа, светр і вода. пластмасові локони і ніж знімалися з їжі: не допускаються. Звісно, я з радістю пришиваю, щоб розшукати дії офіцера поліції і це максимум 25 днів, але я, як російська, швидше за все, буде дано не більше трьох.
Я подарував половину їжі до м'якоть, і я взяв пару шепсів води, перш ніж кав'ярня викопали з мого горла. Я розданий. (Ця пляшка була пізніше ретельно пробувалася до мене після того, як всі мавпи навколо нього були п'яні в момент збору.)
За півгодини: загальна колекція. Я не пам'ятаю, що це називається. Люди щасливі: принаймні вони будуть їсти. Вони починають начинку. Я на межі хістерії: це єдине, що мені потрібно. В кінці ручні речі були тільки зношені на тих, хто «кинув» кут. Ми кладемо їх в УАЗ, сім в три. Хто там, ніхто не піклується. Це страшно. Я попросив підписати мій відбитк, але мій правий рука не слухав мене після того, як заплутаний, і це було дуже важко. У будь-якому випадку я не зареєстрував.
Автомобіль почав запитати, що один з нас необхідний, щоб побачити лікаря. Ми попередили, що ті, хто йде до лікаря, не завадять вечерю. З сім'ї чотири захотіли бачити лікаря. Включаючи мене - Я ще хотів би записувати свої бджільництва, і час повинен бути швидше.
Люди розслабляються в лікарні. У нічному місті є пиво, перейдіть до Санкт-Петербурга на вихідні.
Ми охороняємось конвієм. Всі тести - тільки у супроводі поліцейського. Туалет теж.
Нам подобається злочинцям. Лікарі люблять людей, які хочуть виїхати з ним.
Вони приймали кров'яний тиск, вони приймали аналіз крові, ЕКГ. На мій запит я записав наявність бджіл. Офіційно знімати бджільництва відмовлено - не в їх компетенції.

(Перевага приймається з екстракту з рецепції після опису подій.)
Два інших хлопців привозили до лікарні, крім мене. Вони заслуговують окрему згадку. Історія своєї історії є сумним і сумним: в похміллі вони прогулялися по Мінську поруч з деякими пам'ятками. Про життя і промовив голосно. Другий (Саша) побачив прохід Міністра внутрішніх справ Республіки Білорусь (Науменков, або що). Саша розповіла про те, що на міністрі внутрішніх справ було приємно зупинитися. Тим не менш, це «зловити» не було, міністр припинив і після парі десятків секунд хлопці вже розбили хлопці з Алмазного (Білоруська спеціальна поліція). Одягнений килимок впав на голову, Саша - на ребрах. І були завантажені в машину і ввезені в поліцейську станцію. Хто впав на голову дуже поганий, і категорично не хочу відпустити його з лікарні: TBI. І поліцейська гістерично називається вищою владою, і сказав, що вони були накази від вище в будь-якому випадку, щоб повернути обидва детрактори в'язниці.
Лікарі побили чоловіка з TBI, добре зроблено.
Саша була відправлена в тюрма. Пізніше ми провели ніч в одній комірці: мене, Саша і шинка. На дистанції понад 2 метрів до нього виявився невістичний журналіст, який використовувався для написання в багатьох автопаперах.
Спочатку ми прийняли до поліцейської станції - сказали, що ми проведемо ніч в будиночку мавпи. Ми поїхали туди і почали ввімкнути (в 30-сантиметрових магазинах, в одязі, звичайно), але потім сказали нам, що вони візьмуть нас в край міста, на тимчасову тюрму, де вже було.
Прибули до 12 м.кв. Ми підкреслилилимо по стіні, і назвали одним для пошуку.
Лікування в'язнів чітко демонструє процес пошуку. Ви кладете все з кишені першим. Тоді поліцейський визначає, що потрібно в комірці і що мені не потрібно. Адаптол, наприклад, він вирішив, що нічого не потрібно.
Потім зніміть взуття (вони не більше шнурів, звичайно). Вони замовляється отримати устілки. А потім поліцейський з його брудними взуттєвими кроками на носці вашого взуття, залишаючи помітну позначку і обтирання шкіри. Я запитав, чому це зроблено, і я сказав, що це може бути стільниковий телефон. Не долі.
У комірці є величезна дерев'яна лавка. Стародавці називають його "сценою". Туалет в кутку на скотчах. І торк. Запах і брудах страшні. Холодний, теж. Папір для туалету, ковдри і т.д., звичайно, не.
Ніч проходив в пів delirium, був великий тремт. Дуже холодно. Якщо ви не замовляєте, це не допомагає.
Сніданок подається через вікно в двері. Половина лофа хліба, порожня вівсяна, чай в алюмінієвій музі без ручки, більш схожа на лопці.
У цей момент я вже повернув своє почуття гумору і почав сприймати все навколо мене як певна пам'ятка. Я навіть спробував вівсяну - Я не схожий на це.
На 9:00 завантажувальні машини. Вони будують в коридорі, облицюванні стінки, два в рядку, руки за спинки. Більшість людей страшні і виглядають як бездомні люди. Поліцейські офіцери відчували себе повністю майстерні ситуації: ліктя, яка потрапляє під ноги, одягаючи, сміється, ірде.
Рулетний дзвінок. Коли вони називають Ваше ім'я, потрібно відповісти на по батькові і перетворювати.
Навантаження. Я, Саша та 19-річний хлопчик (роббер) поставляються в окрему «кімната» як найсвіжіші. Приміщення в ванілі - півметра на півметра з лавкою. Три не сидять майже: дуже швидко падає нога. Ось і я. Не холодно, без вікна. Ви не можете говорити, але ви можете говорити спокійно. Я не можу використовувати свій мобільний телефон, але я кладаю своїх друзів, які чекають мене від 8-30 до суду. 19-річний хлопчик виходить досвідченим молодим чоловіком і розповідає про те, що ми перевозимо до міліції. Я розумію, що я впізнаю географію Мінська за замовленням доставки засуджених на сайти. Настає кришталева дума: катування географії.
Вони сказали, що він почав мислення.
За 11 годину вони приймаються до поліцейського вокзалу, звідти за годину вони перевантажуються до УАЗ і приймають до суду.
Суд чистий, просторий, вільний чоловік ходити. Я люблю дитину. Я відчуваю, що це роки тому, що я не бачив їх.
Виклик судді.
Вам потрібно стояти руки на швах 2 метрів від столу, поліцейських стоїть і контролює. Суддя – молода жінка.
Як багато років, де я живу, де я працюю. Він хоче сказати вам, що сталося. Я розповідаю. Її фінальна лінія загинув на місці:
Ви обвинуєтеся з петичого оліганізму. Чи можна ви помітити це чи ні?
- Я сказав вам все! Який п'ятдесят холіганізм?
- Ви кажете про це або ні!
Усвідомляючи, що штраф можливо тільки у випадку винної плі, я отримав провину. Після того, як я вимагав негайно оплатити штраф під егідою, але було дозволено запитати другу, щоб вийти на щадний банк.
В кінці штраф був тільки для мене. За 5 днів залишалися інші сім.
Я безкоштовно.

Меблеві: Хам людина, Саша, мене.

Я щасливий, звичайно, інші все ще сидять... вдень90 побіг, щоб отримати їжу і воду для відпочинку.

Після обіду ми пішли до суду за ухвалою. Тепер це дуже смішний.

Звичайно, я не бачив протоколу адміністративного правопорушення та протоколу адміністративного затримання. Корпус виготовлений на коліні. Звісно, я не збирався в громадському місці. Навігація Я поінформував, що це було стандартне слово для всієї опозиції.

Після цього був день, присвячений видобуванню прав від ДАІ. штраф був встановлений максимум: 350.000 рублів (близько $ 200).
Перед тим як отримати права, вони брали участь у процедурі зближення: аналіз маси штрафів і направлення. Це виглядає так:

Сотридник GAI у всіх видах справи та простяганнях особи. Збірник як це. Приниження і відхилення відповіли провину і мисливці залишають залу, натискаючи чек на штраф у груди.
Ви все ще хочете спілковий стан з Білорусією, росіянами?

Крім того, пішов до USB, написав заяву. З'ясовувати. Люди в СБУ приємні, зрозумілі.
Пройшов іспит, зняв бджільництво (хоча два дні пізніше).

Після того, як вони вирішили, що це буде гарна ідея для відвідування власного консульства: нехай вони також перевіряють, як відбувається процес. Ми йдемо в консульство, є камера прямо в лобі через два бари. Я натиснути селектора, немає відповіді. 30 хвилин, відповідей немає.
Тим не менш, консолідація буде черга для російських паспортів:

Він також відмовив у спілкуванні з дипломатичною посадовою особою всередині. Але за доброту своєї душі він дасть піти з першого бару і поділився 2 (дві) аркуші формату А4 і ручкою через касове вікно.
У Москалі з'явився дуже знежирений, вирішив написати зареєстрований лист.

На кордоні в Росії перед нашим автомобілем перевірили документи в Білорусі. Я підійшов, нижню склянку: показати документи?
- Приходьте, хлопці!
Це тепло.

Згідно з офіційними оцінками, для бджільництва мене і занурення мене на добу, Білоруська сторона отримала сітку 450,000 рублів (близько $250). Не поганий - з одним туристом в 4 дні! (в тому числі 2 примусові)
У зв'язку з тим, що ця історія не повинна бути широкою, інакше я відкрив кримінальну справу на факті атаки на офіцера поліції.
Ось що я думаю, хлопці. Ми, як росіяни, так і білоруські І через чітку віру про те, що влада завжди праві.
У мене є великий запит для вас. Подаруйте посилання на цю статтю на Вашому ресурсі (чому це або LJ, або новинний корм або щось інше). Не зберігайте цю історію тихою.
Я готовий дати інтерв'ю і розповісти вам, як це все відбулося в будь-якій деталі. Я маю свідків, маю документи на цю історію. Білоруська СБУ офіційно проводить справу з цього питання. Я думаю, що це має сенс надати заяву до Міністерства закордонних справ РФ про це питання - є фахівці?
У Мінську я збираюсь, і вже знайшов адвоката – це буде цікаво покривати цей процес у пресі.

Я хотів би подякувати білоруським друзям за повну підтримку та допомогу. Це буде дуже погано.

Джерело