Моя історія

Ця історія стала багато років тому. Я навчався в Німеччині на часі. В кінці мого перебування я пішов на семінар, де я збиралась купа шлаків. Я був мій найкращий друг, Маргарита. І так вона мала проблему. Вона росла до Києва літаком, а вага її речей перевищила всі допустимі норми. Я пішов з батьками в машині. І як реальний друг, я погодився взяти її трохи валізу з мною. В останній день ранку, після страшного бджільництва вночі я прийшов до своєї квартири, і її привітники скажуть, що вона вже ліва (чоловік прийшов, щоб забрати її) і попросила мене на руку над цими речами – величезна вафельна і велика картонна коробка речей. Так я сидю дорогу з цими речами, чекаючи батьків в машині. А потім мій друг Саша з Москви представляє ідею, вони говорять, ми повинні помстити, але який бізнес. Покоївка, зроблено! Ми відкрили цю коробку, і є гора шкарпеток і штани. Спочатку половина шкарпеток тушкуємо на прохідні автомобілі, а потім половина нижньої білизни вішаємо на дорожні знаки. Тексти пісень, а це означає: Тепер ви боляче! Я вже з батьками в машині і мамі каже: «Ми збираємося з дадом, і на знаках дорожніх трусів висять, що це означає, і він каже – це, ймовірно, тимчасово недійсні ознаки, тому вони закривали їх так, щоб водії не плуталися». Ось де я здивився сміхом.