Тексти пісень, а це означає: Я люблю тебе, я ніколи не був любити тебе.

р.

Один з найвідоміших письменників ХХ століття не тільки талантів. Фат приготував йому ще один подарунок - справжню любов. Владимир Набоков та дружина Вера Ми проживали на 52 роки.

Набоков неодноразово сказав, що без своєї віри він не був написаний єдиним романом. Вона була мишею, до якої він з першої зустрічі, присвяченої пронизливим віршам і всій його роботі. Більшість книг присвячено «Моя дружина Вера».

У парі були незрівняні, як близнюки Siamese. Навіть їхні думки були поширеними. Вони зберігають один щоденник для двох.

Вера веде переговори з видавцями, веде переговори, написав листи від імені свого чоловіка і був першим читачем. Набоков ніколи не навчився використовувати телефон, його дружина завжди сповіщали про нього.

Набоков розфарбував метелики для своєї віри, які ще й пристрасті. Навіть після короткої перерви він писав її довгі листи. Це ще там. 300 післядипломних предметів в половині століття їх життя разомй Багато років, сина Дмитра опублікували вибрані.

Веб-сайт Він ділиться з листування Володимира та Вери Набокова.

З Берліна в Берлін, 8 листопада 1923

"Як я можу пояснити вам, Моє щастя, моє золото, чудове щастя.Скільки я всі твої, з усіма спогадами, віршами, імпульсами, внутрішніми вихами? Щоб пояснити, що я не можу писати слово без слуху, ви це скажете, і я не пам'ятаю маленькі речі, які я проживав без чуми. - Чи не ми живемо це разом, то це найзручніший, найпривабливий - і не просто захід сонця на повороті дороги — ви знаєте своє щастя?

Тексти пісень, а це означає: Я все, що є дорогим для мене, щоб все, що я вірю в. Я люблю тебе.З такою ніжністю - сльози - і з таким почуттям променевості. І все, я хочу, щоб ви були щасливими, і це здається мені, що я можу дати вам це щастя, що щастя сонячне, просте, і не зовсім звичайне.

Як я хочу взяти вас десь з мною - ви знаєте, як деякі старі робери зробили: широка шапка, чорна маска і м'яка з розеткою. Я люблю тебе, я хочу, я хочу, щоб вам не було. Ваші очі, які сяють так само, коли ви прямо і скажете щось смішне, очі, голос, ваші губи, ваші плечі, так легкі і сонячні. . й

Ви прийшли до мого життя не так, як вони приходять відвідати (ви знаєте, не взявши капелюхи, але як вони приходять в царство, де всі річки чекали на вашу відбиття, всі дороги для ваших кроків. Захотілося відкликати свою помилку, якщо вона запитала мене про про прощення для всіх своїх попередніх прийомів.

Все це я пишу лежачи в ліжку, нахиливши лист на величезну книгу. Моя любов, гарна ніч... Я не знаю, якщо ви читаєте цю літеру. Але ще... Я люблю тебе. Я побачу вас завтра о 11:00, або ви зателефонуєте мені після 9:00.

Б»

З Берліна в Чорний ліс, 8 червня 1926

« » » » » » » » » » » » » »Йой.й

До того, як я описую вам сьогодні надзвичайний, позбавляючи успіх (з них, ймовірно, буде підказка в газетах), я повинен розповісти вам свій день. Вранці я поїхав до Заха, відігравав м'яч з ним в дощ. На обіді була біла, безсмажена риба і вишні (No, ви не можете уявити, що успіх!) Потім все в дощі він переніс пальто в Абату (хоча його обгортають, не Абата, але пальто). У перший раз я мав такий успіх. Я шкода, що ти не там, моя радість, і я був вдома в п'ять. . й

Він змінився в тукседо і пішов до Bellevue на вісім годину. 3, де відбулося свято. З-за завіси Ясінський дзвонив мене в повній тиші. І відразу руки впав. Я повернув завісу і пішов на передню частину сцени. І коли я закінчив читання... весь величезний зал, повний з речей, був так заспокійливий, тому шумливий, що він навіть став приємним. Я пішов три рази... кожен привітав мене і я жахливо шкода, радий вас не було.

О, моя радість, мій коханець, Що ви робите, ви пам'ятаєте мене? Я люблю вас дуже багато сьогодні. І останню ніч, як я ходив по Потсдамера, я раптом відчував так тепло, що ви існують, і що радість ви є. Мій дорогий, мій щастя, солодкий, солодкий... Не хвилюйтеся, я напишіть вам на ніч. Ну, мій дорогий, я повинен йти, і другий лист дуже зручно закінчився.

Б»

З Берліна в Чорний ліс, 12 липня 1926

« » » » » » » » » » » » » »Мій нескінченний любовТепер я не хочу сказати вам про те, як я пішов до Grunevald, як я копав, як я грав теніс, як я читаю мій "speech" на зустрічі дошки (повинна похвала,... Я почав розгубитися, тому що вони прийшли до точки, де вони сказали, що я був «іннер». Толстий. Я не хочу сказати вам про все це сьогодні, але я просто хочу розповісти про це. Я люблю спосіб я чекаю тебе.

Бажаю нічого не було в цьому листі, але любов до тебе, моє щастя і моє життя. Коли я думаю про те, що я бачу вас найближчим часом, я буду тебе – маю таке хвилювання, таке дивне хвилювання, що я перестаю жити протягом декількох хвилин.

Я тільки побачила вас уві сні один раз в цей час, і це дуже флотне. Я не можу, коли я кинувся, пам'ятаю весь сон, але я відчув, що було щось дуже добре в ньому; як іноді ви відчуваєте, не відкриваючи очі, що сонце було в дворі - а потім раптом, ввечері, думав знову про цю мрію, я раптом зрозумів щось добре, радісно, що було приховано в ній, там було ви, ваша особа, один з ваших рухів - миготливий через мрію і зробив з неї щось сонячне, дорогоцінне, безсмертне.

Хочу сказати вам, що кожна хвилина мого дня, як монета з вами на нижньому боці, і що якщо я не пам'ятаю вам кожну хвилину, мої дуже функції будуть змінені: інший ніс, різне волосся, так що ніхто не визнає мене.

Моє життя, мій щастя, мій прекрасний красень, я тебе за одне. Зробіть впевненість, що я зустрічаю вас самостійно на станції, і більше, щоб на цей день ніхто не знав, що ви прибули. Моє життя, пізно, я трохи втомився; небо подразнений зірками. І я люблю тебе, я люблю тебе, і це те, що весь величезний, сяючий світ п'яти бюлетень і п'ять родзинок може бути створений. Добра ніч, моя радість, моя нескінченна любов. Я думаю про те, як ви подрібните, коли ви падаєте, і багато інших речей, що ви не можете вводити в слова.

Б. "

номінальний #image6813810