р.
Один з найвідоміших письменників ХХ століття не тільки талантів. Фат приготував йому ще один подарунок - справжню любов. Владимир Набоков та дружина Вера
Ми проживали на 52 роки.Набоков неодноразово сказав, що без своєї віри він не був написаний єдиним романом. Вона була мишею, до якої він з першої зустрічі, присвяченої пронизливим віршам і всій його роботі. Більшість книг присвячено «Моя дружина Вера».
У парі були незрівняні, як близнюки Siamese. Навіть їхні думки були поширеними.
Вони зберігають один щоденник для двох.Вера веде переговори з видавцями, веде переговори, написав листи від імені свого чоловіка і був першим читачем. Набоков ніколи не навчився використовувати телефон, його дружина завжди сповіщали про нього.
Набоков розфарбував метелики для своєї віри, які ще й пристрасті. Навіть після короткої перерви він писав її довгі листи. Це ще там.
300 післядипломних предметів в половині століття їх життя разомй Багато років, сина Дмитра опублікували вибрані.
Веб-сайт Він ділиться з листування Володимира та Вери Набокова.
З Берліна в Берлін, 8 листопада 1923
"Як я можу пояснити вам,
Моє щастя, моє золото, чудове щастя.Скільки я всі твої, з усіма спогадами, віршами, імпульсами, внутрішніми вихами? Щоб пояснити, що я не можу писати слово без слуху, ви це скажете, і я не пам'ятаю маленькі речі, які я проживав без чуми. - Чи не ми живемо це разом, то це найзручніший, найпривабливий - і не просто захід сонця на повороті дороги — ви знаєте своє щастя?
Тексти пісень, а це означає: Я все, що є дорогим для мене, щоб все, що я вірю в.
Я люблю тебе.З такою ніжністю - сльози - і з таким почуттям променевості. І все, я хочу, щоб ви були щасливими, і це здається мені, що я можу дати вам це щастя, що щастя сонячне, просте, і не зовсім звичайне.
Як я хочу взяти вас десь з мною - ви знаєте, як деякі старі робери зробили: широка шапка, чорна маска і м'яка з розеткою. Я люблю тебе, я хочу, я хочу, щоб вам не було. Ваші очі, які сяють так само, коли ви прямо і скажете щось смішне, очі, голос, ваші губи, ваші плечі, так легкі і сонячні. . й
Ви прийшли до мого життя не так, як вони приходять відвідати (ви знаєте, не взявши капелюхи, але як вони приходять в царство, де всі річки чекали на вашу відбиття, всі дороги для ваших кроків. Захотілося відкликати свою помилку, якщо вона запитала мене про про прощення для всіх своїх попередніх прийомів.
Все це я пишу лежачи в ліжку, нахиливши лист на величезну книгу. Моя любов, гарна ніч... Я не знаю, якщо ви читаєте цю літеру. Але ще... Я люблю тебе. Я побачу вас завтра о 11:00, або ви зателефонуєте мені після 9:00.
Б»
З Берліна в Чорний ліс, 8 червня 1926
« » » » » » » » » » » » » »
Йой.й
До того, як я описую вам сьогодні надзвичайний, позбавляючи успіх (з них, ймовірно, буде підказка в газетах), я повинен розповісти вам свій день. Вранці я поїхав до Заха, відігравав м'яч з ним в дощ. На обіді була біла, безсмажена риба і вишні (No, ви не можете уявити, що успіх!) Потім все в дощі він переніс пальто в Абату (хоча його обгортають, не Абата, але пальто). У перший раз я мав такий успіх. Я шкода, що ти не там, моя радість, і я був вдома в п'ять. . й
Він змінився в тукседо і пішов до Bellevue на вісім годину. 3, де відбулося свято. З-за завіси Ясінський дзвонив мене в повній тиші. І відразу руки впав. Я повернув завісу і пішов на передню частину сцени. І коли я закінчив читання... весь величезний зал, повний з речей, був так заспокійливий, тому шумливий, що він навіть став приємним. Я пішов три рази... кожен привітав мене і я жахливо шкода, радий вас не було.
О, моя радість, мій коханець, Що ви робите, ви пам'ятаєте мене? Я люблю вас дуже багато сьогодні. І останню ніч, як я ходив по Потсдамера, я раптом відчував так тепло, що ви існують, і що радість ви є. Мій дорогий, мій щастя, солодкий, солодкий... Не хвилюйтеся, я напишіть вам на ніч. Ну, мій дорогий, я повинен йти, і другий лист дуже зручно закінчився.
Б»
З Берліна в Чорний ліс, 12 липня 1926
« » » » » » » » » » » » » »
Мій нескінченний любовТепер я не хочу сказати вам про те, як я пішов до Grunevald, як я копав, як я грав теніс, як я читаю мій "speech" на зустрічі дошки (повинна похвала,... Я почав розгубитися, тому що вони прийшли до точки, де вони сказали, що я був «іннер». Толстий. Я не хочу сказати вам про все це сьогодні, але я просто хочу розповісти про це.
Я люблю спосіб я чекаю тебе.Бажаю нічого не було в цьому листі, але любов до тебе, моє щастя і моє життя. Коли я думаю про те, що я бачу вас найближчим часом, я буду тебе – маю таке хвилювання, таке дивне хвилювання, що я перестаю жити протягом декількох хвилин.
Я тільки побачила вас уві сні один раз в цей час, і це дуже флотне. Я не можу, коли я кинувся, пам'ятаю весь сон, але я відчув, що було щось дуже добре в ньому; як іноді ви відчуваєте, не відкриваючи очі, що сонце було в дворі - а потім раптом, ввечері, думав знову про цю мрію, я раптом зрозумів щось добре, радісно, що було приховано в ній, там було ви, ваша особа, один з ваших рухів - миготливий через мрію і зробив з неї щось сонячне, дорогоцінне, безсмертне.
Хочу сказати вам, що кожна хвилина мого дня, як монета з вами на нижньому боці, і що якщо я не пам'ятаю вам кожну хвилину, мої дуже функції будуть змінені: інший ніс, різне волосся, так що ніхто не визнає мене.
Моє життя, мій щастя, мій прекрасний красень, я тебе за одне. Зробіть впевненість, що я зустрічаю вас самостійно на станції, і більше, щоб на цей день ніхто не знав, що ви прибули. Моє життя, пізно, я трохи втомився; небо подразнений зірками. І я люблю тебе, я люблю тебе, і це те, що весь величезний, сяючий світ п'яти бюлетень і п'ять родзинок може бути створений. Добра ніч, моя радість, моя нескінченна любов. Я думаю про те, як ви подрібните, коли ви падаєте, і багато інших речей, що ви не можете вводити в слова.
Б. "
номінальний #image6813810