416
10 неймовірних історій юних дітей про їх минуле життя
Діти іноді видають такі речі. Після оповідань нижче, важко не вірити, що ці неправомірні люди дійсно здатні згадати епізоди з їх минулого життя.
Багато молодих батьків, які поділяють неординарні історії через соціальні мережі, стверджують, що їхні діти розповіли про нібито трагійні смерті, які відбувалися до них, після чого прийшли нове щасливе життя.
1,1 км Коли мій син був три роки, він сказав мені, що він дійсно хотів його новий тато, він був "соковим". Його батько був першим і єдиним. Я сказав: "Чому ви думаєте, що?"
Він сказав, мій старий батько був дуже означати. Він захопив мене в спині і я помер. І я дуже люблю мій новий тато, тому що він ніколи не божевільний, щоб мені.
2,2 км Коли я був маленьким, я раптом бачив деякі хлопці в магазині і почав кричущий і кричущий. Я не люблю мене, як я був спокійним і добре злагодженим дівчатам. Я ніколи не було занадто багато, тому що мій поганий поведінка, але цей раз ми повинні залишити магазин через мене.
Коли я нарешті заспокоївся, і ми отримали в машині, моя мама почала запитати, чому я зробив цю тартру. Я сказав, що цей чоловік взяв мене від моєї першої матері і приховав мене під підлогою свого дому, зробив мені сон довго, а потім я прокинувся з іншої матері.
Я потім відмовився піти на сидіння і попросив приховати мене під дощову дошку, щоб він не взяв мене знову. вона була дуже шокована, тому що вона була єдиною біологічною матір'ю.
3. У Під час купання моєї 2,5-річної доньки в ванну, дружини і я навчаю її про важливість особистої гігієни. До чого вона випадково відповіла, «І я ніколи не отримав нікому». Деякі з них спробували одну ніч. Вони зламали двері і спробували, але я боровся назад. Я помер, і тепер я жити тут.
Вона сказала, що вона була невеликою.
4. У Перш ніж я народився тут, я маю сестри? Вона і мій друг мама так старий зараз. Я сподіваюся, що вони були дрібними, коли автомобіль виловив вогонь.
5 або 6 років. Для мене ця заява була абсолютно несподіваною.
5. Умань Коли моя маленька сестра була маленькою, вона використовувала для того, щоб піти по будинку з картиною мого великого-бабу і сказати, "Я промав тебе, Гарвей".
Harvey помер до я був народився. На додаток до цього дивного інциденту, мій мама зізнався, що моя молодша сестра була розмова про речі, які мій великий
6. Жнівень Коли мій маленький сестра навчився говорити, вона іноді видала дійсно розумові речі. Так вона сказала, що її стара сім'я поставить речі в ній, що б зробити її крім, але її тато спалив її так багато, що вона могла знайти нас, її нову сім'ю.
Вона розповіла про те, що це від 2 до 4 років. Вона була занадто молодий, щоб почути все, що від дорослих, тому моя сім'я завжди взяла її історії для спогадів про її минуле життя.
7. Про нас Між віками двох і шести років мій син слухав мене однакову історію про те, як він вибрав мене як матір.
Він заявив про те, що він отримав допомогу у виборі своєї матері майбутнього духовної місії людини в костюмі. Ми ніколи не говорили про міфічні дисципліни, і дитина виросла поза релігійним середовищем.
По дорозі на вибір був більш схожий на продаж супермаркету - він був у світлій кімнаті з чоловіком в костюмі, а навпроти нього були люди-доліки, з яких він вибрав мене. Він сказав йому, якщо він був впевнений у його виборі, до якого він відповів в підтвердому, а потім він народився.
Моя сина була також дуже любила літака Другої світової війни. Він легко ідентифікував їх, названих їх частинами, і місця, де вони були використані і всілякі інші деталі. Я ще не знаю, де він отримав знання. Я вчений і батько батько є математикою.
Ми завжди назвали його "Грандефтер" для його мирного і timid природа. Ця дитина, безумовно, має багато душі.
8. У Коли мій нефрит дізнався, щоб покласти слова на вироки, він сказав, що сестра і її чоловік, що він так радий, він вибрав їх. Він заявив, що перед тим, як стати дитиною, він бачив багато людей в яскраво освітленій кімнаті, від якої «побачити маму, адже вона мала гарне обличчя. й
9. Навігація Мій старший сестра народився рік мій батько помер. Як мій батько говорить, як тільки моя сестра може витерти перші слова, вона відповів, "Я ваш мати. й
10. Моя мама стверджує, що коли я був трохи, я використовував, щоб сказати, що я загинув в вогонь давно. Я не пам'ятаю це, але один з найбільших боїв був те, що будинок буде спалений. Пожежний мене, я завжди боятися бути під відкритими полум'ям. Видання
Джерело: past-life.ru/stati/lichnyi-opyt/10-neverojatnyh-raskazov-malenkih-detei-o-svoih-proshlyh-zhiznjah.html