Любовні листи великих чоловіків

Наполеон Бонапарт як Йосипін
«Не було ніякого дня, що я не любила тебе, немає ніч, що я не тримала тебе в руках. Я не пишу чашку чаю, лизати я заклинаю мій гордість і амбіція, яка тримає мене від вас, моя душа. Я відчуваю, що моє серце займає тільки улюбленим Йозефином. Я мене мій розум, заповнює мої думки.

Якщо я відкинувся від вас на швидкості потоку Rhone, це просто означає, що я можу бачити вас найближчим часом. Якщо я отримую в середині ночі, щоб сидіти на роботу, це тому, що це приносить мені ближче до моменту повернення назад до вас, моя любов. У Вашому листі 23-го і 26-го Вантоса ви можете звернутися до мене як "Ви." "Ви"? Ой, соромитися! Як можна писати? Це так холодно! й
Йосипін Йосипін Ви пам'ятаєте, що я сказав вам один раз: природа дав мені міцну, нестерпну душу. Вона виготовила з мережива і повітря. Ви припинили любити мене? Я, любов мого життя, моя душа рівна.
Моє серце, яке належить вам, сповнене страху та довготи.
Він торкається, що ви не зателефонуєте мені по імені. Я чекаю написати його. Про нас Якщо ви не любите мене, ви ніколи не любите мене. Тексти пісень, а це означає: І я маю щось для себе!

Денис Дідерот як Sophie Volan
«Я не можу залишити, не кажучи вже про кілька слів. Так, мій дарлінг, ви очікуєте багато хорошого від мене. Ваше щастя, навіть ваше життя, залежить від того, як ви думаєте, від любові до вас.
Нема нічого, мій дорогий софі; мій любов буде прослужити назавжди. Ви будете жити і бути щасливими. Я ніколи не зробив нічого неправильного, і я не збираюся встановити стопу на цій дорозі. Я всі ваші. Ти все мені. Ми будемо підтримувати один одного в усіх випадках, які доля може надсилати нам. Ви зрозумієте страждання, я буду допомогти вам у вашому житті. Я завжди можу бачити вас, як ви раніше не були. Для мене необхідно визнати, що я так само, як ви побачили мене перший день, ми зустрілися.
Це не тільки мій подразник, але заради правосуддя я повинен розповісти вам. Щодня я відчуваю себе більш живим. Я впевнений у собі свою лояльність і оцінив свою віру більше і більше кожного дня. Я впевнений у собі, що ви зрозумієте. Немає пристрасті, ніж шахта.
Шановні Софі, ви дуже красиві, не ви? Ознайомитися з тим, як ви будете любити, і дізнатися, що я люблю тебе дуже багато. Це постійне вираз моїх почуттів.
Добра ніч, мій дорогий Софії. Я щаслива, як людина, яка знає, що він любиться найкрасивішою жінкою.

John Keats як Fanny Коричневий
"Мій солодкий дівчина!
Ніщо в світі може дати мені більше задоволення, ніж ваш лист, крім себе. Я майже втомився бути вражений, що мої почуття блаженно обійми волі того, хто зараз так далеко від мене.
Навіть без думки, я відчуваю вашу присутність, і хвиля ніжності охоплює мене. Всі мої думки, всі мої радісні дні і безсонні ночі не вилікували мене з моєї любові до краси. Навпаки ця любов стала настільки сильною, що я маю на увазі, що ви не є, і я вимушений в тьмяному терпіння, щоб подолати існування, яке не може бути викликане життям. Я ніколи не знав, що ти дав мені. Я не вірю в неї; Я боявся спалювати її полум'я. Але якщо ви любите мене, то вогонь любові не розчарує нас; це буде не більше, ніж ми, вкриті росою Делега, може бути ведмедя.
Ви згадуєте "розумні люди" і попросіть, якщо вони перестануть нас бачити один раз. Моя любов, зрозуміти тільки одне: ви заповнюєте серце, щоб завершити, що я готовий перетворити в Ментор, коли я бачу загрозу вам. У ваших очах я хочу бачити тільки радість, на губах тільки любов, у вашій прогулянці тільки щастя.
Тексти пісень, а це означає: Завжди ваша любов! Джон Кеца

Олександр Пушкін як Наталія Гончарова
Москва, 1830 березня (Черное, французьке)
«Сьогодні - ювілей дня, яку я побачила, це день у моєму житті. Чим більше я думаю, тим більше я переконаний, що мій існування не може бути відокремлений від вашого: Я був створений, щоб любити вас і слідувати вам; всі мої інші проблеми є однією глуздою і божевільністю. Тексти пісень, а це означає: Ауди від вас, я ганувся алкоголем для щастя, я не знаю. Ну і пізнішого, але, я буду скидати все і падають на ноги. Думка дня, коли я зможу мати шматок землі в... тільки посмішки в мене і анімує мене великогабаритним. Тут я можу породити будинок, зустрітися з вами, дотримуючись вас. . . ?

Почесний де Балзак - Євлайн Гани
«Що я хотів би витрачати день на ноги, поставивши голову на свій ляпас, мріявши про красиву, в синці і хвилювання, щоб поділитися своїми думками з вами, а іноді взагалі не говорити, але натиснути краю вашої сукні до губ!» й
О, моя любов, Єва, радість моїх днів, мій світло вночі, моя надія, мій коханий, дорогоцінний коли я бачу тебе? Або це ілюзію? Я бачив тебе? Ох богів! Скільки я люблю свій акцент, ледь відчутний, ваші улюблені губи, так чуттєвий, давайте мені розповісти вам це, мій ангел любові.
Я працюю день і ніч, щоб приїхати і бути з вами протягом двох тижнів в грудні. На шляху я побачу юраські гори, вкриті снігом і думають про білизну моєї улюбленої плечі. А! Дихаючи в ароматі волосся, тримаючи руку, віджимаючи вас в руках – ось де я надихнула! Моя друзі дивиться на безперечності моєї волі. А! Вони не знають коханого, той чи чистий образ негадає всіх відчуттів жовчних атак. Один поцілунок, мій ангел, один повільний поцілунок, і гарна ніч.

Альфред де Мусет Джордж Санд
«Мої дорогі Георгі, я повинен розповісти вам щось приступне і смішне. Я не знаю, чому, замість того, щоб розповісти вам все це, коли я повернувся з прогулянки. Увечері я впадаю в розпад. Тексти пісень, а це означає: Ви будете сміятися на обличчі, ви думаєте, що я рецензент. Ви вказали мені на двері і думаю, що я лежаю.
Я люблю тебе. Я люблю тебе з першого дня, з вами. Я думав, що це буде легко для мене, щоб зацікавити вас як друг. Є багато риси у вашому персонажі, які можуть зацікавити мене; Я намагався переконувати себе. Але хвилина я проживаю з вами занадто багато. Це краще сказати, що я страждаю менше, якщо ви вказали мене до дверей зараз. Але я не хочу, щоб зробити свічники або створити зовнішній вигляд безпричинної кварелі. Тепер, Жорж, ви скажете, як звичайно, "Дружа муфта!" Якщо я не перша людина ви познайомитеся, розкажіть мені, як ви сказали мені вчора про когось, що робити.
Але я тебе, якщо ви збираєтеся сказати мені, що ви сумніваєтеся, що я пишу вам, краще не відповісти на всі. Я знаю, що ви думаєте про мене; кажучи, що я сподіваюся на нічого. Я можу тільки втратити друг і тільки приємні години, які я мав протягом останнього місяця. Але я знаю, що ти любиш, і я довіряю тебе, не як коханий, але як щирий і вірний.
Жорж, я вчинив, як божевільний, позбавляючи собі задоволення від вас протягом короткого часу, ви повинні провести в Парижі, перш ніж залишити для Італії. Ми можемо мати гарну ніч, якщо я мав більше визначення. Але правда, що я страждаю і я не маю визначення. й

Лев Толстий - Софія Пали
16 вересня 1862 р.
Софія Андреевна, я стає нестерпним. За три тижні я кажу щодня: Я скажу все сьогодні, і я залишаю з тим же довге, потерти, страх і щастя в душі. І кожну ніч, як тепер я ходжу через минуле, крутіння і сказати: чому я не сказав, і як, і що б я сказав. Я зроблю цей лист, щоб дати вам, якщо я не можу знову, або якщо дух не зможе сказати вам все. Я думаю, що я люблю свою сестра Ліза. Не ярмарок. Я переконаний, що Я, Дублицький, не варто мріяти про щастя, що ваші відмінні поетичні вимоги до любові ... що я не заздрий і не заздрить тебе коханим. Я відчув, як я можу зустрітися з вами, як діти.
Як чесний чоловік, ти хочеш стати дружиною? Тільки якщо з усіма вашими серцями ви можете сміливо сказати: так, або краще сказати: ні, якщо є тінь самодобутності у вас. На щастя Бога запитайте себе. Я боїться чути: ні, але я заваджу його і знаходжу силу, щоб сльозити її. Але якщо я ніколи не стати чоловіком, то це буде страшно!

Вольфганг Амадус Моцарт - Constanze
«Друга дружина, у мене є кілька ерунів для вас. Я тебе:
(1) не впадуть в меланхолію,
2) подбати про здоров'я і поведінку весняних вітрів,
3) не ходити на прогулянку поодинці, або навіть краще, не ходити на прогулянку по всьому,
4) бути абсолютно впевненим у любові. Я напишіть всі листи, поставивши свій портрет перед мною.
(5) Я намагаю вас бути таким чином, що ні Ваше ім'я, ні моє ім'я не завдає шкоди, а також дивитися ваш зовнішній вигляд. Не скажи мене за запитом. Ви повинні любити мене ще більше, щоб піклуватися про нашу честь.
6) і в кінці я запитаю вам, щоб написати мені більш детальні листи. Я дуже хочу дізнатися, чи прийшов брат Хофер до нас в день після того, як я пішов. Він часто пообіцяв мене? Чи приходять лижі іноді? Як проходить портрет? Як ви? Всі ці природні інтереси мене дуже багато. й