Про рефлекси

Ті, хто навчався в водних школах, добре знають, що інструктор під ногами має два дублікати - гальма і зчеплення.
Так, я вирішив сміливо попросити мого інструктора, якщо він не дивиться на педаль з звички при русі як пасажир в звичайному, нетреному машині.
Він дивився на мене так сумно і сказав:
Педалі все ще океї, я не звертаю увагу на ці рефлекси тривалий час...
Після цього він видаляє величезні сонцезахисні окуляри, і день, я повинен сказати, що він вже почав затемнити, і очі відкривають ліву око, як боксер після бою, тільки колір був неприродно бордовий.
«Я зловив таксі вчора», інструктор, який плавно продовжується, «досягаючи, що з BRAT-2, в шкіряній куртці, шкіряний ковпачок, тільки налітка з кількістю авто таксі відсутній. й
Я думаю, що про себе, я шукаю, дам його, добре, це, безумовно, не вписується в свою чергу, просто хочу, щоб перетворити рульове колесо з звичайним рухом, як BAC! зоряне небо, птахи, збиваються ...
Водій зупиняється і починає торгувати на мене. Я кажу так і так, шкода, я інструктор з водної школи, весь день для підводних тумб і рульового управління, шкода, людина, моя рука вишита рефлексія. А ось чому вдарив себе?
А водій заспокоївся відразу, і як якщо апологізація: ви, син, не відступили, 35 років баранина, 27 років як водій таксі, так багато людей перевозили ... також, ви знаєте, з'явилися рефлекси.

А жарт. Увійти