Язик має паперт.

Стаття від газети Trans-Baikal працівника про мову подушок.
Дуже смішний. Особливо останній пункт.

Язик має afftar! Що лінгвісти не засудили, що на початку століття з’явилася абсолютно нова мова. І, особливо, ніхто не міг знати, що спочатку він буде написаний, і тільки тоді буде «згорнути» (з бангом все відбувається навпаки). Так, якщо вони зробили, вони не могли нічого будь-якого шляху: Newspeak, народився в Інтернеті на початку 2000 року, як вірус, поширення з надзвичайною швидкістю і займалися володінням розумів тисяч і тисяч. Так, якщо один день ваш зовнішній вигляд прокоментував фрази «Захот» або «Ацца» – не дивиться. «Альбаніан» або «падонка мова», як ми сказали, в Інтернеті. Що ви можете попросити, це його «високий»? А що він відчував руки всіх неспроможних або абсолютно неспроможних людей. Тепер їх низькі знання російської мови не просто з'являються, але навіть вважають своєрідним шиком. В короткий час Еллочек Огреат був поставлений на потік: «Ха-Ха, хлопчик» і все це... Автор мови вважається Санкт-Петербурга Дмитро Соколовський названий Бовер. Він почав писати для fuck.ru і потім зробив свій власний, udaff.com. Тексти пісень, а це означає: Є тексти в дусі «б'є, краще». Суть існування віртуальних «падонів», людей, які запрошують і запроваджують новий сланг, з'являються до написання, читання і обговорення творчих творчих творчих робіт. Авторка, або «фатар» у своєму діалекті, виливає свої думки на різні теми в Інтернеті (політичний, філософський або особистий). Аудиторія після читання організовує публічну дискусію про те, що було написано. Найвищий рейтинг звуків, таких як «Aftar jot!» Звідси звідси! Відповідна оцінка – «тема не розкрита», а тому автор отримує «невизнання», а його матеріал направляється «фтопка». З «мовою подушок» сьогодні знайомий всім, хто не менше «Дінар погонок» ми пройшли вогонь і меч цензури. Щоб бути чесною, з нього дуже мало. AFFTAR – автор тексту. Azzi добре, сильний. AFFTAR JOSH -- oh, виробник! Ох, maker! Ви – Прометус нашого дня! AFFTAR PESHI ISCHO - Я хотів би дізнатися більше про вашу роботу. Напій Yada – ваш літературний талант потребує значного поліпшення. Виявлено основні аспекти роботи інших авторів. У Бабріську, ЧИВОТНЕ! - це експлуатація, спрямована на передачу людині, до якого звертається всі свої моральні, моральні, естетичні та інтелектуальні невідповідності. Vathetada - це сюрприз. У газовій камері. Незадоволення автора або його статті. Гламур (Ukrainian glamour - charming) - красивий, шикарний. GATIC - хороший, незвичайний. Наприклад, див. «Афтар Пісчо». COTTOSTRoff - страшна, безперечно ситуація. CRIATIFF - це текст, який прокоментував. Кіскукуку! Ви любите гору - надмірна емоційність дає вам потенційну потерпілість від вершника. Текст занадто довгий, читання і розуміння важко. Часто використовується в поєднанні з нясилілом. Низький! - експресія оцінки протилежного балу. Читач впав з крісла зі сміхом. Кріплення! – Прокоментатор обійшов сміхом, читання тексту. Pruzza - вони отримують задоволення від чогось. RJUNIMAGU - коментатор знайшов текст надзвичайно смішним. UBESIBIAPASTENU є надзвичайним ступенем невдовзі, викликаним текстом. FTOPKU! - надзвичайно низький рейтинг роботи. FUPAZOR - див. FTOKU!

Ви не розумієте
Вони говорять, як змінюється покоління. Взяти будь-яку просту вироку і перевести її на мову молодих людей різного віку. Мої батьки пішли на країну, тому мої друзі і у мене буде вечірка в домашніх умовах. «Наші предки кинулися до саду, тому мене і дуди будуть мати танець на хати.» Ми (так, хто вже 20-х років тому) кажуть: «Рукаки впали на фаценду, тому мене і Кенції зроблять прохолодний танець.» Ну, дуже сучасна молодь (так, хто не навіть 18 сьогодні): «Масер-фактор, який залишився на дачній ділянці, ми з реальним тилом окресимо непарну вечірку.» Не можна ігнорувати різницю між «точними» і «нині». Одне залишається незмінним: основа slang є виразом і виходом.

Олена Афоніна
Марія Машанова
Zabaikal працівник

Категории

Смотрите также

Новое и интересное