Дивовижна підвал і історія. Більше зображень.

Знайдено в LJ. Більш точно відправлено за посиланням

м. Балхаш-9 – «невинний», втрачений в казахському степовому гарнізоні російської армії.
Я провів два роки, з грудня 2001 по січень 2004 року.
Я не знаю... це не дуже довго, але я думаю, що це було найкращими днями мого життя.
Найсвіжіші та яскраві спогади асоціюються з об’єктом «конструктор No2» або «два». РЛК «Дараль-У» (конструктор No1 - передавач, будівництво No2 - приймач) призначено для довготривалого виявлення балістичних ракет і космічних об'єктів в «суходовому ракетно-небезпечному напрямку» - в секторі Західного Китаю - Ірану.
"Тві" - пам'ятник великій радянській епоху. Це політ думки радянських вчених і інженерів, це романтика радянських студентів, членів Комсомол і будівельників. У ці дні всі чули про БАМ, сангові пісні, складені вірші, зроблені фільми. No 1 і No 2.
Тим не менш, розум, буде і праця не менше.

Коли я прибув на "невинному" корпусі No 2 був офіційно "консервований". В реальності вона була ткана і знищена. Коли я почав свою службу на першому поверсі, трансформатори все ще були нечіткими і зеленими світловими лампами показників були світяться в темряві коридорів, верхні підлоги були страшними пам'ятками - зламаними залишками радіообладнання були розсіяні по коридорах, висота цього ярусу іноді досягла поясу.

В рамках «оперативної групи» я часто брав участь у очищенні будівель з лотелей і бандитів, які розкривають структуру. Цей день і нічні рейди були такими захоплюючими пригодами. Коли ви йдете в темряві з кулеметом на голові, висвітлюєте шлях з димовим світлом ліхтаря, слухайте найменший шум у пошуках «мамбо» і «кальбітів» (як ми назвали локерами там) і маємо хороший шанс отримати на голову через наступну коробку з обладнанням, ви відчуваєте, як героя іграшки «Дома» або «Квика». Як ми заморожуємо в нічних амбашах на дахах прилеглих будівель, в ямках в степу, як робили раптові рейди на бригадах місцевих бандитів ... як з полковником А. Низовим ми спалимо в покинутих брусках мотоксла «мамбос». Це були найкращі дні життя. Я.

Коли я прийшов і залишив будинок No 2 з важкою відчуттою: «міст, де історія зламала» – Я назвав «два». коридори і офіси двох нагадують фантастичну космічну станцію, яка, як через епідемію, так і через страшну катастрофу, раптом залишила всю екіпаж. У шафах ми знайшли баночки знежиреного варення, на столах відкладені колоди бойового мита, в якому здавалося б, що оператор обов'язковий просто зробив ноти і просто вийшов, здавалося б, протягом 5 хвилин, в чайній кімнаті також, якби люди просто були п'ятий чай тут і залишилися тільки десять років пилу на столі і на посуді сказав, що люди залишили це місце надовго і очевидно назавжди.

Кілька днів, перш ніж залишити Ніну, на морозний січень ввечері, я пішов, щоб сказати до двох. Її чорні вікна дивилися на мене з сумними очима. Я сказав її, "Добрий, два, моя радість і мій сон."

17 вересня 2004 р. два згорли. Вони кажуть, що вони спали казахів. Що сталося. У січні 2003 року в Казахстані передано будівлі No1 та No2. На жаль, чиновники, а також наші військові звання, не хочуть бути відповідальними за те, що сталося з цими стовпами радянської військової техніки. Декор спалений. Я дивився підвал вогню з важкою почуттям, я хотів кинути. Дуже болючий і болючий, щоб спостерігати залишки сили моєї Матері, моя імперія, вигорає.

Сафіуллін

Категории

Смотрите также

Новое и интересное