Склероз погано! =)

Я їсть з Бердська, піти додому на рідний Новосиб, дим, слухайте музику, вони зупиняються на крижаній гірці, я не подбаю, всі документи добре, я виходжу – Я кажу Мізонер «PREVED!», Починаємо надати документи. Повіреність, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страхування ... Право.
Зачекайте, де вони? прохід через кишені, другий прохід, більш... Ноп. Мозок намагається пам'ятати, але не виходить. Де? Милозонер щасливий, але як завжди не показує його, ваги, шлафи з стопи до стопи. Я набираю дружину, запитаю, якщо вона бачить права на столі, вона говорить, що вона не і пам'ятає, пара днів тому я пішов до ковзання, орендовані ковзани, в заставі прав залишилися - не брали :
Далі, як завжди, стоянка, штраф, тому ми з'їдемо, ваші пропозиції, 200, протокол в руці, я буду mingle шматок паперу, 400, UUUU, nuuuu, 500. Про нас
Вранці я пішов на катоку, не було з оренди, був дядько, я був переповнений проблемою, я сказав йому, що я ковзав за 500 рублів, він сміхався. Знайшов ключі, шукав - ні, він називає тітка з прокату, вона говорить, що вона не бачить ніяких прав на очах, я запитаю ключове питання! «Чи ви зазвичай кладете депозит, у вашому столі або в сумці взуття? й
Відповідь: Не в сумці покласти безпосередньо в взуття.
Друга затримка...
Зняти своє праве взуття.
Мої очі дядька стають настільки великими (не чули, що вона сказала на телефоні)
Взявши права з взуття ...
ЗАМОВИТИ

Пам'ятайте, що втрачені права не повинні тільки підібрати кишені, вони можуть бути в найцікавіших місцях! :D

Я стоячи перед цим бастардом, він розбавляючи мене... і мої права знаходяться в моєму...