Конфузія в парку = )

Я був собакою один раз. Я жити в центрі міста. Я збираюся. 19:00 люди просто надходять від роботи. Прогулянка з собакою в центрі не особливо прискорюється, навколо дерев метр і половина землі і це.

Так, ходьба, люди поспішають додому, багато людей.

Собака сіла до речі. Я зробив. І до тих пір, як я на моєму, я божевільний, так люди. Я зустріла його, і він не зупиниться.
Шамінь на мене. Я бачу щось наклейка з ас. Хто буде розуміти собаку. Я не думаю, що це велика проблема, щоб з'їсти сито. Але він не зупиняється, він сидить на своїх родах і йде вперед. Я знаю, що ми отримали це, з самого ранку, і ми з радістю допоможемо.

Я ріпаю пакет сигарет, я приймаю... У короткі я затискаю обличчя ногами, і я підняю до мене дупа з фольгою в руці. Люди, які припинили і зірвали. Я отримую його, ви просто повинні витягти його і зупинитися. Так я захоплю те, що з нього стикається, і один кинувся в часі.

Це океї, що з нього з'явився метр, але він не вийшов з нього. Я. Штамп в костюмі, витягуючи деякі бульбашки з собаки. Люди почали падати вівся.

Я вирішив прийняти узгоджені заходи. Поступаючи на те, що він вже витягував і перехопив ближче до його ас. І один раз, в одному впав ковпачок. І нічого, що кинувся від його ас ще простягнув метр. Люди почали називати телефони і розповідати мені, що я зробив. Я думав, що я знаходжу його додому так, і є два метри з нього.

Тексти пісень, а це означає: Це темно зовні, я не можу побачити, що я тягаю.

Третя спроба була успішною.

Що пальцем їсти мою дружину колготки!