Мистерські слова російською мовою

Отримай мене!

Походження слова «Лепросик» завдяки фільму «Жмурки» стало відомо навіть особам дуже далеко від етнофіології. "Прозак" - це зазор у жінок між вагінальною і анусом. Недосвідчена або недосвідчена любов'ю, пропущена одна з цих природних отворів, впала в «шкірку», відчуває сильний біль.

Не можна побачити його.

Слово «зга» у Старій слов’янській ознаці «браїн». Актуально слово «браїн» подає свою етимологію з слова «рга»:

zga -- мій мозок -- мій мозок.

Як можна вгадати, що вираз «не видимий» означає повне темне: мозок ніколи не бачив. Вони завжди всередині черепа. Походження слова «походи» також зрозуміло: з закінченням життя мозку людина зазвичай гине.

G-d скульки

Слово «шабка» – це спотворне «офорт» або просто «офорт». Але чому G-d точка на чорно-білих смугах?

Виявляється, що священики, які використовуються для зносу під капсом ... це було телятиною. Вони були і як і раніше є найзручнішим одягом. З цього російського на замовлення - носити веаль під касок - і вираз "G-d відзначає зсув."

Притягнутий, як Сидорова коза.

Цей пікантний сюжет починається в XII ст. Боярін Сідор Ковіла-Віслов, персональний друг Великого князя Василя Дмитриевича відрізнявся екстравагантною звичкою: до «публічних» козаків. Це, медично кажучи, співпраця з козаками.

Так буде правильним для використання цього дендрону в варіанті не “знятий як козячий Сидоров”, але “змивається як сидорова коза”.

Опишіть курку

«Іжица», як ви знаєте, назва одного з літер Церкви слов'янського алфавіту. Але не тільки це!

Також є ім'я бруму вербових гілок. У стародавні дні такі гриби використовуються лікарями в лікуванні певних захворювань, таких як радикуліт, діарея і анемія. Відповідно, висловлення «записати алер» означалося «приписувати загартоване приміщення».

Прикольний факт: багато російських боярів, які отримали таке «лікування», не жартували захоплення таких фалогів: довге до експериментів Маркви де Саде та Барон фон Масочка. Так ось, як у випадку радіо, електрики та мобільного телефону, першість належить росіянам.

Поставте його в довгий ящик.

Кондомів були відомі в давньому Єгипті. Тоді вони прив'язували шматки овець. Приблизно таким же чином презервативи дивилися в Росії, з єдиною різницею, що матеріал для них не кинув кишечник, а кози. Самому презервативу з'явився не «продукт No два», але «довга коробка». "Бокка" - так як утворилася чоловіча придатка, і "довго" - як слов'яни, нащадки Варанян, так як давні часи були відомі героїчною довжиною дитячого органа. «Лонг» просто означає «довго» тут.

Після спілкування селянські жінки часто обережно просять майстра: будуть діти? Для чого майстер, скручуючи його вуса, jokingly відповів: «Не вуса, Мартха, ми кладемо всіх дітей в довгу коробку. й

Збити боклуші

Пряжки - бутони. «Баття букуші» – це найлегша робота для халату, оскільки бутони дуже чутливі до тіла людини. Таким чином, не обов’язкова перевірка не вимагається від ванн при попаданні ванн. Клієнт не помітить будь-яку різницю в будь-якому випадку.

Натягти кулі.

Це стара країна весело йти до коня і витягнути її рослинністю в області паху, так званої "горзи". На коні, отримавши таку заряду вакантності від виворітного, витриманого протягом декількох секунд, а потім стала дуже сердитися і спробували перезапустити відступник покарати його. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Займіть вираз «пустка сучки» – задіяти в приглушених жартах замість роботи.

Сходження

Рогон - це спокійне місце в сінах, де сільськогосподарці, що припускають в любовних насолодах. Коли дівчинка «покрадати на ріг», вона була морально готова втратити свою покоївну честь.

«Щоб піти на місце, де ви обов'язково будете ебать. й

Захопити мене.

Нацiональне питання, яке використовується не менш гострим, ніж зараз.

Ген 15:13-15: І сказав він Абрам, Знайте, що ваші нащадки будуть дивнішими в землі, що не їх, і завоювати їх і пригнічувати їх протягом чотирьох сотень років, але я буду судити нації, яка завоювати їх; після цього вони з'їдуть з великим багатством, і ви будете йти до ваших батьків у миру і бути похований в хороший старий вік.

Викривлення “храка мене” в повному звукі, як “так що я зловила куркою” і означав про те, що і сучасна “чорт я буду”.

«Чурки» в Росії закликав всіх неслов’ян, від німців до Татар-Монголів