14 Найцікавіші погляди Лондонів Про Росію та росіяни

Цього разу три об’єднання, які прийшли до думки, коли мова йде про Росію та росіяни, які попросили Лондона.

- Йогурт. Сніг. Матришка. Йогурт - бо я вперше спробував йогурту в Москві як дитина, я був дуже вражений. Сніжко — це пам'ять з дитинства, я пам'ятаю неймовірну снігопад, я ніколи не бачив її знову в моєму житті. Матришка - це моя улюблена річ, у мене є колекція в моїй кімнаті (Я купив її в Лондоні на ринку блохи). (Марія, директор)

- Подружка. Автомобіль. Холодний. Моя подруга була з Росії, це перша асоціація. Що beauties у вас є, високий, тонкий, блондинка. Все вище мене! Я не знаю, чому автомобіль приходить до розуму. До речі, в рік я відвідую Москві на Різдво, я не можу чекати, дуже цікаво. Я буду отримувати візу на кордоні, я туркаю, ми не маємо проблем з цим. (Заза, власник і приготування турецької кав’ярні)

990 Р

- Тайга. Матришка. Хай. Тайга досить пустельна, як дух Росії, своєрідний образ від природи. Матришка - це дизайнерська лялька, типова річ для Росії, як я розумію її. «Хі!» - що я кажу всім російським друзям, вони посміхаються. (Швидкий Убер, стиліст)

- Гей. Вюга. Червоний. Я знаю, що в Росії тема гомосексуальності обговорюється з різних сторін. Завжди новини про цей предмет. Сніжно та синці приїдуть до розуму, що це холодно в Росії. Хоча в Самара здається не так холодним, але в Сибірі - дуже, дуже. Червоний – символ Росії, колір національного костюма, колір щік російської красуні, колір комунізму. (Dino Bonacic, виробник)

- Потужний, величезний і холодний. Я ніколи не був до Росії, це довгий шлях звідси, але мені здається, що ця країна є дійсно потужним і потужним. Звісно, холод є прямим об'єднанням. Я хочу піти в Росію. (Mike Bouton, East London diner власник)

- Кремль. Комунізм. Москва. Коли я думаю про Росію, ця картина відразу з'являється: Кремль, червона цегла, кольорові куполи. Комуністичний комунізм також є найбільшою частиною російської історії. І звичайно, головне місто Москва. Я ніколи не був там, але моя подруга російська. До речі, все ще сніг, багато снігу. (Імран Кан, музикант)

- Холодний. Комунізм. Потужність. Ви знаєте американський Вілл Сміт? Я британський варіант. Я прийшов в Лондон з Ямайка 20 років тому. Тепер я приводжу кабіну, це честь, я акредитований чорний кабінний драйвер. Коли вона з'являється в Росії, я обов'язково прийде. Здається мені, що Америка, Китай і Росія правила світу, і вони роблять. (Will Smith, чорний драйвер кабіни)

5666634

- Кремль. Троцький. Кремль - барвистий, дуже красивий і східний, а решта Росії - білий. І Троцький... Це дуже цікава частина російської історії. Поор Троцький мертвий. Я навчався і був шокований, як це все відбулося на початку ХХ ст. (Toni Singh, власник вівчарської точки ринку)

- Жорсткість. Зима. Багаті люди. Перше, що приходить на думку, коли я думаю, що Росія є відсутністю статей, коли росіяни говорять англійською мовою. Я зустрівся з людьми з Москви і помітив це. А зовсім інша культура мови, яка часто змушує росіян здаватися іржі. Більше мови. Є багато багатих росіян навколо, вони всюди. Це холодно, це дійсно холодно. (Велен Волтерінг, продюсер)

- Триумф. Потужність. Красивий. Всі росіяни, які я зустрічаю по дорозі, пов'язані тим, що вони дуже сильні, харизматичні, потужні, активні. Я завжди дивився на те, як красиві російські люди! Скільки красивих російських моделей, набагато красивіше, ніж британський. (Savanna Setten, модель)

- Душа. Поверти. Природа. Я був в Росії, для мене це дійсно щедра душа, щось дуже дорогі, бідні люди, старі будинки, але багато краси. Естонія далеко не те, що я навіть говорю російською мовою. Я заздрю тих, хто може жити там. Як Петро. Я був дуже натхненний цим містом, людьми, дивовижною природою. У Лондоні дуже мало росіян. (Nadia Simonovic, танцюрист)

до Це величезний. Божевільний. Я був в Росії, я пам'ятаю свої почуття, вона відчуває себе як величезна країна. А потім вони абсолютно божевільні. Я з Фінляндії і ми дуже близько до одного. У обох країнах є щось спільного: наприклад, символ берези. (Emmy Houppa, фотограф)

- Інтенсивність. Потужність. Екцентрик. Я знаю кілька російських людей, і ці слова не тільки про країну, вони про них. Я знаходжу росіяни дуже енергійними, дуже міцними. Російський друг шахти має фото своїх грандіознихпарентів, що сидять в прекрасному білому і жовтому одязі. Я був так вражений своїми зображеннями, які протягом п'яти років щодня я зносила щось біле і золото або біле і жовте. Росія вплине на мене. (Сам Фенікс, керівник проекту Fashion House)

Поділитися - білий сніг. Архітектура. Акцент. Я не думаю, що це часто тепло. Як архітектор, російська архітектура має на увазі, звичайно, Кремля. Приблизний знак всіх російських людей, незалежно від того, яка мова йде про іноземну мову. Можливо, це те, що російська мова дуже особлива, тому її не так легко перебудувати. (Таня Франо Клен, архітектор та фотограф)