Коли я зустрів чоловіка, я не міг вірити своє щастя, але казка закінчилася раптово.

Сучасна молодь скаржаться, що завдяки великій кількості соціальних мереж ці дні важко знайти половинку. Взаємовідносини не прослужать довго і не встигнуть рости сильніше. Все через кількість потенційних конкурентів і нереально високих вимог з обох сторін. Що сказати про старше покоління: вдови, вдови і звичайні розлучення. Всі нерви і незадоволення. І як бути спокійним Коли ваш партнер, з яким ви намагалися так довго будувати нормальне життя сім'ї, просто перестає розуміти вас? І ці ситуації стають все більш і кожним роком.

Здавалося б, що Інтернет, навпаки, доведеться вирішувати проблеми такого роду. Після того, як в інших анкетах, ви можете дізнатися всю інформацію, яку ви зацікавлені. Щоб дізнатися, що краще у вас, і розгляньте її в шапці. На практиці вона була різною. Люди почали лікувати один одного, як трофей. Серйозні зв'язки, в її масі, відмінно втілюються в фон. Жива для себе і не піклуйтеся про те, що відбувається поруч. Знаходження члена сім'ї ще половина бою. Ми повинні отримати разом з ним якось. Це де починається головна робота.

Намагайтеся знайти потрібну людину для вашого життя, поки ви вже потрапили 50, це важко. Я знаю, що це чудово, але сидить в домашніх умовах окремо з купою котів в квартирі не є варіантом. Крім того, жіноче серце розташоване так, щоб воно не дасть, ймовірно, до кінця. У мене є деякі заощадження, я працюю, і у мене є квартира. Я не поганий для себе на мій вік, звичайно, так що точка кидання його все далеко і ставити голову в темряві?

Вані, мій перший чоловік, був своєрідною людиною. Я вдячний йому за деякі моменти знизу мого серця, чесно. Він ніколи не ламав мене не має дітей. Я знаю багато людей, які не хочуть жити з жінкою, як це. Я розумію все чудово, але мій недуга не залежить від мого бажання або зусиль. Ні, це А Ваня була готова до неї. Проживав з ним близько 20 років. Спасибі, дарлінг.

Але не вистачало боків його персонажа. Наприклад, відсутність ініціативи. Що було, на мій погляд, його найбільший недолік. Ми добре проживали, я не заперечую. Не було достатньо зірок з неба, але вони іноді можуть дозволити собі піти за кордоном для відпочинку. Ми ніколи не мали автомобіля, і місто ми живемо не так багато. Але я захопив те, що мій чоловік ніколи не мав права водія. Як ви не можете зробити те, що навіть підлітки роблять на заході? Це смішний.

Моя вимога і вимоги не вплине на нього. У своєму розумінні все логічно: немає авто і ні ліцензії. Я намагався сказати йому, що все відбувається в житті. Не заперечуйте тюрма і суму. Ні, він просто сміхався і попросив мене взяти свою ліцензію. І, можливо, я б. Але в моєму розумінні ситуація, в якій дружина знає, як їздити, і чоловік не виходить за межі. Мої друзі будуть сором'язливі, щоб розповісти мені.

р.

Яка людина в їхньому правому розумі не хоче поліпшити свої умови життя? Я не говорю про віллу біля моря, але хоча б змінити квартиру на найкращий варіант, якщо є така можливість. Як мінімум зробити ремонт. Ось так! Але мій погляд на нього власним чином. Коли я знайшов дуже хороший обмін, ціна якого була досить низькою, він відмовився. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я завжди хотів високих стель, ви знаєте?

Як стати спокійною людиною в такій ситуації? На деякий момент я зрозумів, що розлучення було тільки питанням часу. Ми знаємо, що один з нас дуже добре з Ваною, і не був інтерес до нас. Він спокійно відповідав мені пропозицію, приймав свої речі, деякі гроші, і залишив квартиру до мене. Відсутність скандалів або претензій. Навіть так, він не доглядав. З іншого боку, у мене був величезний емоційний навантажувач. Нове життя, невідомі можливості. Нові ритми після всього.

Шукаю вперед, я впізнаю те, що я все ж живе окремо. Рік і половина після розлучення. Але не тому, що я не спробував. Навпаки. Я даю, що стадія в моїй біографії. Я сподіваюсь, що він закінчиться найближчим часом. Я підписав на багато сайтів, почав доглядати за собою і ще... Я хочу розповісти вам про останні мої м’ясні, з якими ми навіть прожили протягом двох місяців. Це був мій найсерйозніший зв'язок від мого шлюбу до Івана.

Я хотів би те, що він мав відповідь на кожне питання, яке я запитав. Здавалося б дізнатися все. Як приготувати краще, як доглядати за рослинами, де краще купувати їжу і на яких підставах. І він був також косою, щоб віднести свою самотність до шкідливої природи. У порівнянні з моїм вибухом, це небо і земля. Завжди приємно приймати серйозно і навіть дати хороші поради.

В першу чергу ми просто відповіли на місяць. Ну, ми робили. Ви можете просто прогулятися по іноді. Зайдіть в кафе. Денис ніколи не повертав мене. І я працюю в молодшому віці, тому у мене є багато вільного часу, особливо після того, як ми були передані до дистанційного керування. Іноді, звичайно, ви пропустили дітей. Але ви завжди розумієте, що діти є дітьми і шум від них можуть бути дратівливими. Я маю власний життя і хочу зустріти чоловіка. Ніщо, вони будуть.

Коли Денис переїхав, я нічого не зажадав йому за пару днів. Він пішов на роботу вранці, але він зазвичай прийшов на чотири. Він був трохи рано для мене, але я був готовий чекати і відновити. Головне, що мій партнер може допомогти мені, піклуватися мене, запитати мене, як мій день був. І він зробив деякі з цього. Я розумію, як бути спокійною людиною. Але на практичному боці... Не чекав. Я ніколи не думав, що це люди, які не могли змінити лампу. Це, теоретично, він може написати мені диплом про те, як вона має потужність ват і коли він був придуманий. Ось щоб закрутити його своїми руками... Або навіть висить картину на стіні є катастрофою.

Сама річ з приготуванням. Я знаю, як приготувати, але вже перевірені страви. Давайте просто скажемо з моїх особистих рецептів. А Денис не схожий на ті страви. Потрібно бути серцем. Я сказав, "Показати мені, я бачу." І сказав він: "Не знаю всі інгредієнти і дії, тому дайте мені розповісти вам, і ви робите відпочинок." Що сказати, ініціативи не менше запасних, але людина також повинна бути ручним. Так наші відносини поступово почали процідатися як з нами. І в якийсь момент Денис перейшов на себе, і не зупинився йому.

Я не шкодую, що я розлучився Івана. Я думаю, що ми були повністю розчаровані один одному. Я дізнався про себе. Наприклад, як стати спокійною людиною. Але, з іншого боку, я не бачу будь-яку причину, щоб змінити всі свої погляди і поведінку. Ми розлучили 10 або 15 років тому. Я думаю, що я ще попереду мене, безумовно. У той же час потрібно бути пацієнтом і сподіватися на краще. Все буде чудово, я знаю напевно. Життя проходить після 50 років. Ми розчаруємо пізніше, тому ось мої поради.