683
Хапфілі ... Трохи чорний гумор.
Моя дружина зловила мене в ліжку з іншою жінкою. На щастя, я закінчив хвилину до.
У літаку, на якому я був літати швидко. На щастя, Брати Грім летять зі мною в салоні.
На дискотеці наркоман показав голку-інфіковану дівчину в нозі. На щастя, він вже інфікований ВІЛ.
Я кинувся, голодний, збитий у степу. Я мав компас.
Драйвер на високій швидкості вдарив бабуся перетину дороги. На щастя, автомобіль був застрахований.
Зніміть камеру, п'яний на стіну. На щастя, всі фотографії витікали на комп'ютер.
Я знаходився на основну зустріч. Люккілько, я був холодним.
Я купив кольоровий плазмовий ширококутний екран на 100 тис.
Коли я перетягував його додому вниз по сходах, я кинув його і затіняв його. На щастя, я не встигнути викинути старий чорно-білий телевізор.
Я забув увімкнути комп'ютер і пішов на відпочинок. На щастя, тьяки зламали в двері і застелили її.
Людина оточена пачкою вовків. Але він мав гармату. Луккілі це не стягується.
Я розірвав $1,000 замітку. Луккілько я мав копію.
У Нью-Йоркському Торговому Центрі з’явилися два літаки. На щастя, пілоти зуміли вводити.
У чоловіків є СНІД. На щастя, він був непристойним.
Сусід атакував мене з осями, кидаючи в голову. На щастя, я зумів захопити його своїми руками.
Я прийшов на роботу п'яний. На щастя, я не пам'ятаю це.
Я бажав пекти, але немає туалету. Я не зроблю мій друг.
Через отвір, в першому відсіку ядерного підводного човна швидко заповнилося водою. На щастя, їжа та медицина перебували в останньому відсіку.
Терорум кладуть гармату на голову хребта і витягнув тригер. На щастя, діти закривали очі.
Я знайшов хвіст в Шавермі. На щастя, покупець не помітив цього.
Сент Дімолл.
У літаку, на якому я був літати швидко. На щастя, Брати Грім летять зі мною в салоні.
На дискотеці наркоман показав голку-інфіковану дівчину в нозі. На щастя, він вже інфікований ВІЛ.
Я кинувся, голодний, збитий у степу. Я мав компас.
Драйвер на високій швидкості вдарив бабуся перетину дороги. На щастя, автомобіль був застрахований.
Зніміть камеру, п'яний на стіну. На щастя, всі фотографії витікали на комп'ютер.
Я знаходився на основну зустріч. Люккілько, я був холодним.
Я купив кольоровий плазмовий ширококутний екран на 100 тис.
Коли я перетягував його додому вниз по сходах, я кинув його і затіняв його. На щастя, я не встигнути викинути старий чорно-білий телевізор.
Я забув увімкнути комп'ютер і пішов на відпочинок. На щастя, тьяки зламали в двері і застелили її.
Людина оточена пачкою вовків. Але він мав гармату. Луккілі це не стягується.
Я розірвав $1,000 замітку. Луккілько я мав копію.
У Нью-Йоркському Торговому Центрі з’явилися два літаки. На щастя, пілоти зуміли вводити.
У чоловіків є СНІД. На щастя, він був непристойним.
Сусід атакував мене з осями, кидаючи в голову. На щастя, я зумів захопити його своїми руками.
Я прийшов на роботу п'яний. На щастя, я не пам'ятаю це.
Я бажав пекти, але немає туалету. Я не зроблю мій друг.
Через отвір, в першому відсіку ядерного підводного човна швидко заповнилося водою. На щастя, їжа та медицина перебували в останньому відсіку.
Терорум кладуть гармату на голову хребта і витягнув тригер. На щастя, діти закривали очі.
Я знайшов хвіст в Шавермі. На щастя, покупець не помітив цього.
Сент Дімолл.