Якщо ви надаєте щось на цьому списку, ви знаєте, що є відьма.

Уважний з подарунками навчався мені мій хороший друг як дитину. Після того, як час дав мені красиву кишеню дзеркала на день народження. Я хотів би, але я не міг переконувати своїх батьків, щоб купити його. Я запитав на монету, яка здивувала мене. Коли я запитав, чи варто платити за подарунок, вона сказала: "Ні, ви не розумієте." Чому не дарувати подарунки?Як дзеркало, без монети в поверненні. А потім вона розповіла мені історію, що її бабуся, спадкова відьма, вчив її. І що монета потрібна для того, щоб взяти неприємності.

Важко сказати, що її бабуся мав будь-який подарунок, бо я ніколи не зустрівся з нею. Але я все ще використовувати її інструкції до цього дня, не тільки коли мова йде про дзеркала. Виявляється, що є багато речей, які краще не брати з рук незнайомців і не дивних людей, а деякі з них зокрема.

Чому б не дарувати подарунки зі списку відьмань Якщо ви надаєте щось на цьому списку, ви знаєте, що є відьма.

Якщо людина не знайома з вами протягом тривалого часу, але ви не знаєте його з найкращої сторони, подарунок може бути пасткай Весь список речей, які можуть бути представлені з найрізноманітнішими! І якщо ці підозрілі об'єкти перед вами у вигляді пропозиції, необхідно бути обережними. Можливо, ви шукаєте відьми або чоловіка, який намагається пошкодити його.

Я надихнула останню ситуацію на роботі. Я отримав такі пропозиції від одного колеги до іншого, коли вони ніколи не отримали. Жінка таємно ліва подарунокЯк вона не була від неї. В основному цукерка, але в день на робочому столі з'явився красивий металевий значок. Ви знаєте, це модні ці дні, щоб приколити на куртку або блузи. Коли я знав, що це було час, щоб озвучити сигнал тривоги. Побачивши, що одна колега спробувала вкрасти з іншого чоловіка, і я повинен сказати, що вже вдалося досягти успіху в цьому випадку.

Розкажіть, як він закінчився в кінці. І почати з того, що найголовніше: предмети, які не повинні братися з незнайомців. Або хоча б не приймати без оплати монети для відображення неприємностей.

Нешпристойний ніж або об'єкти для стрижки Навіть якщо ваш друг вариться, не поспішайте. кицькаНе буде. І, звичайно, не приймати їх в подарунок! Енергетика даного об'єкта полягає в тому, що вона здатна вирізати тонку енергетичну речовину на невеликі шматки. Взяти в будинок, такий подарунок неминуче поламати гармонію в ній. Якщо ви представите ножем до молодої пари або одного з подружжя, це може викликати спілку для розбиття. На мінімумі це спровокує простежені, болючі пастки.

Не тільки ножі можуть привезти нещастя, але і будь-які гомілково-розвантажувальні об'єкти: шпаклівки, ножиці, кинджали, шпильки і шпильки. Вони підхоплюють на їх краю. деструктивністьЦе може знищити всі ваші плани на життя. В будинку такі об’єкти приносять депресію, апатію та панічні атаки її мешканців.

Нешвидкий Виняток може бути тільки відмічених ювелірних виробів, таких як ювелірний штифт або кліп. Важливо, щоб вони були надані хорошим наміром. Наприклад, шпилька прийнята в подарунок від батьків може стати щасливим талісманом. Це ще краще, якщо батько або мати нігті самі прикраси. Але в руках зла людина навіть такий красивий об'єкт може стати зброяй Кожен спосіб.

Дзеркальний - це сакральний, містичний об'єкт, який дуже швидко поглинає. електрочайникй Після смерті людини дзеркала вішуються в будинку 9 і іноді 40 днів. Через дзеркала ви можете легко перенести шляп, затертий в ньому до когось, хто дивиться в неї. Тому не просто приймати в подарунок, але навіть купити або зберігати антикварні дзеркала. Такі антикваріати, як правило, мають дуже потужну енергію, яка в двох підрахунках може перетворити життя навколо.

25299 р.

Особливо уважний повинен бути молодим дівчатам, які приймають дзеркало в подарунок від старшої жінки. Тому що такий «вкрадений» вкрасить красу і життєву силу молодої покоївки, проходячи на жінку з непристойним. І в той час як з'явиться, інший буде розцвітати за його рахунок. Не дивно в казці Білосніжка Головна Між старінням королеви і молодою красою стали дзеркала.

Одна монета тут не сплачується, потрібно ретельно обробити об'єкт розчином солі, який знімає негативну енергію. Це допоможе в тому випадку, якщо товар був наданий вам анонімно, і ви не можете відмовитися від нього.

Вважають, що годинники можуть вкрасти час людини, до якого вони даються, особливо якщо вони були представлені під час лебіднього місяця. Такий об'єкт дуже небезпечний, і якщо він ламається, він може привезти його власнику неперервними неприємностями і нещастями. Не варто дарувати годинник людям старшого віку - вони можуть стати метою серйозних захворювань.

Несплаш також дає годинник тим, хто хоче взяти щось, тому ретельно продумайте про мотиви дарувальника. Якщо це бізнес-партнер або колега, подарунок слід обробити небесним. І якщо це те, що ви думаєте. Про насНе забудьте сказати собі, що ви не тримаєте ніяких зламаних намірів і дайте з серця. За час, ви повинні попросити не одне, але 8 монет одночасно, а потім дати цю дрібницю до потрібного.

Виїзд з цієї ситуації буде подарунковим сертифікатом на придбання годинника, який захистить вас і людину, до якого ви надаєте.

Символ чистоти не так просто, коли мова йде про сланців і подарунків. Сьогодні декоративне мило дуже популярне як сувенір. Але якщо ви представите її людині зі слабкою енергією поле, він почне постраждати страхами і кошмарами. Більш того, кожен раз людина промиває руки, вона приверне до уваги. Ні бізнес буде отримувати разом, все буде виходити з руки, навіть найприбутковіший бізнес не може. Є також віра, що відносини з коханою людиною будуть плавати як мило.

Ми можемо надати вам можливість позбутися від впливу людини на ваше життя. Бажано це зробити в повній місяць, після чого небажаний характер просто зникне з погляду і не турбуватиме вас знову. Ви навіть можете сказати перед тим, як: «Зробимо догляд за життям, відключіть себе від інших. й

Тепер модно дарувати так звані смачні букети з цукерок. Або з різних димів, якщо одержувач чоловік. Лідери в командах повинні бути обережними і дивитися, які надають такий подарунок. Як і будь-які товари, що подаються в будь-яку енергію. І вплине на благополуччя і долі, як тільки одержувач їсть такий подарунок.

Подаруйте гаманець з обережністю, адже навіть без шкідливих намірів цей подарунок може вирізатий Вам необхідно знати про те, що одержувач робить для життя. Якщо гаманець був наданий Вам, подивіться в нього, чи є деномінація всередині законопроекту. Справа в тому, що не можна дарувати порожній гаманець. Можливо, детрактор буде робити це навмисно, щоб привернути брак грошей. До речі, з тієї ж причини, ви не можете віддавати або віддавати порожні страви, запозичені.

Якщо ви надаєте щось на цьому списку, ви знаєте, що є відьма. р.

Прийміть подарунки, даровані з шкідливим запахом, не варто навіть тим, хто з сильною енергією. Тому атаки зазвичай приховують. анонімноЯк мій колега. Невідомо їй, вона може дозволити собі їсти подарунок чаю. І в той же час скаржаться, що їх стосунки з чоловіком повністю зламався.

Але коли я побачила значок, яка ще й така ж брошка і шпилька, я вирішив запитати, якщо мій колега був на хороших умовах з тим, хто поставив значок. Виявилося, що всі вони не були друзями, так як жінка неодноразово спробувала познайомитися з чоловіком, який регулярно бере дружину від роботи.

Якщо ви вважаєте, що це або не до вас, але важливо розуміти, що багато людей вірять, і що такі подарунки можуть розкрити свої наміри. Ви ніколи не знаєте, коли ви познайомитеся з ким-небудь, хто хоче бити вас. Тому я вірю, що ви завжди повинні бути готові до всього. Ось чому ви не можете дарувати подарунки з цього списку. На додаток, подарунки все ще дуже інтимна справа, вони повинні бути збуджена Навіть без будь-якого міфізму. Ви погоджуєтесь?