Я був за кордоном майже рік, але тепер я вирішив піти додому.

Майже рік тому багато українців залишили свої будинки і пішли за кордоном. Життя було різним для всіх. Героїн нашої поточної історії, після року життя за кордоном, вирішив повернутися. Чому вона зробила це рішення і які труднощі принесуть. Вона поділилася цими порадами.

Габаритний зображення

Редакція "Сайт" Поділіться своїм оповіданням з вами.

Моя історія починається про те, що мільйон інших українців. Минулого року все перевернулося в одну точку. Перші кілька днів я був у своєрідному стопорі. Я не знаю, що робити далі. І сказав мені, щоб піти на неї, я зробив. Тоді я думав, що це добре рішення. У той час місто було дуже зайнятим, тому я пішов на дорогу.

Моя мама і сестра живуть в Німеччині протягом багатьох років. Моя мама залишилася, коли моя сестра і я все ще в школі. Після школи її сестра вирішила піти з нею. І я залишився тому, що я мав хорошу роботу тут. І я отримав хорошу освіту.

Він був важко для мене з перших днів. Не було те, що я використовувався. Світ здавалося відчуження. Але моя мама і сестра тримала мені, що я звик до неї. Я вирішив залишитися, а потім вирішити, що робити далі.

На першому я жив з матір'ю, але вона має невелику квартиру, я не хочу гасити її. Саме тому я знайшов окрему квартиру. Я не хочу використовувати безкоштовні пропозиції, оскільки інші потрібні їм більше, ніж я. Я був щасливий мати роботу. Я працюю в іноземній фірмі протягом багатьох років. Заробітна плата хороша і ви можете працювати в будь-якому місці.

Але мій новий будинок був набагато меншим, ніж у мене вдома. Після того, як я жив у просторій квартирі, і тут була невелика квартира на першому поверсі. Я не знайшов нічого краще. А ціни трохи прикусити.

Є багато бюрократичних питань для вирішення в іншій країні. І, можливо, більшість всіх, це позбавив мене від мотивації. У нас є питання з папером, що вирішується якось простіше. Я не хочу скаржитися, бо люди дуже хворіли з собою. Але їх червона стрічка з кожним шматком паперу просто заварить мене. І був мовний бар'єр. Я думав, що я знав німецьку гарну мову. Але я переоцінив себе. Хоча я розумію, що з часом він скоригував себе.

Здавалося б, це всі дрібні речі. Але все разом почали пригнати мене дуже багато. У мене було комфортне життя вдома. Я почав пропустити дуже багато. Я мріяв про свою квартиру. Я дуже хотів піти додому.

Але мій мама і сестра сіла і сказав мені, щоб спробувати звикнути до неї. Так я вирішив залишити трохи довше. Я провів літо і осінь з родиною. Ситуація не поліпшила, хочу повернутися назад. А потім запрошують мене, бо всі говорили про наступну зиму. Я тримала і відсвяткував Новий рік з ними.

р.

За майже рік життя за кордоном я вирішив піти додому. Я зрозумів, що я люблю подорожувати за кордоном. Але тільки подорожі, подивіться на пам'ятки. Але, звичайно, не будуйте своє життя тут. У мене є квартира в Україні, яку я люблю. І я заробляв там більш суттєвим. Ось чому я прийшов додому минулого тижня.

Моя мама і сестра дзвонити мені щодня і спробувати переконувати мене. Вони кажуть, що я зробив неправильне рішення, яке я б пошкодити його. Вони перепрошують мене не робити достатньо, щоб залишитися. І я зрозумів, що я не хочу залишитися. Я почуваю себе добре в домашніх умовах. І я хочу жити тут. Чи можу я зробити неправильне?

р.

На жаль, Україна не є безпечним. Продовжуємо обстрілу міст. Тим не менш, багато людей залишаються тут. Вони зберігають життя і роботу. Я думаю, що героїне зробив право. Якщо вона затишна тут, чому б не? Вони кажуть, що будинок краще і будинок краще. Що ви думаєте про це?