Я переїхав до Італії з дитиною, як біженець, це те, що я мав обличчя.

Хоча деякі люди хочуть знати, Як залишити Італія На місці Алла була можливість. "Я біженець, - каже жінка. З її маленькою дочкою вона пішла за кордоном навесні, бо вона втомилася жити в постійному страхі. Які труднощі зіткнулися з героїнем історії сучасності, читайте далі в статті.

р.

Я ніколи не хотів жити за кордоном. Я люблю Київ і його ритм, я завжди був комфортним в цьому місті і моїй країні. Я хотів підняти свою дочку тут. Але після повної інвазії мій життя змінив багато.

Спочатку я не думаю, що в будь-якому місці. Я впевнений, що це буде дуже скоро. Ніщо не боятися. Але час пропущений і ситуація тільки погіршилася. У мене є 2-річна дочка в руках. Я втомився жити в постійному страхі, бігти на притулку з дитиною і затишся її. Маруся почала боятися кожного іржі.

Після того, як мій сестра запропонував я переїхати з неї на час. Я почав думати про те, як отримати в Італії найшвидший і безпечний спосіб. Костя взяла нас на кордон, і ми переключили до автобуса. Не працює швидко. І сама подорож була дуже напруженою. Але ми завершили нашу сестру.

Марина живе в столиці. Я побачила свою пару разів, але я тільки любила Рим як туристичне місто. Я не хотів жити там, хоча в теорії я міг. Коли моя дочка і я оселився, я почав дізнатися, як отримати документи і якусь фінансову допомогу.

Я не знаю мови. Італійці не допоможуть мені багато, адже бюрократична система Італії є квестом. Я зумів отримати хоча б деякі статті про мій статус тільки через 5 місяців. Я був щасливий, що мій дочка і я ніколи не хворий. Ми не могли б виходити до лікаря.

Італійці можуть бути загиблими тільки в тому, що вони ніколи не поспішають, але в той же час відчувається відмінно. Я не звик до цього. Не мій ритм життя. Вони також дуже консервативні. Я шукав жінку, яка живе поруч. Її рутину, як День землі.

Я не пам'ятаю, що на обід один день. Я хотів би отримати сім'ю разом і запросити мого сусіда, оскільки вона допомогла мені багато. Так вона відмовилася, цитуючи зустріч з друзями в барі. Вони йдуть в той же день одночасно. А замість зустрічі, це завжди те ж саме.

Я попросив їм, чому вони не хочуть зустрітися з деякими новими закладами, бо є так багато з них в Римі. Я сказав, що без них бар буде мертвим. Сусід був joking, звичайно. Але що я дізнався, що італійці керують своїм консерватизмом в речі, як це зберегти економіку.

Це теж дуже важко для мене, щоб отримати італійську спеку. Це відрізняється від нашого. Не можна бути зовні під час щітки години, що майже на добу. Тільки висівки чоловіки вийдуть на сонці. В цей час я зустрілася з магазином. Я майже не здивився на дорогу! Я не зробив, що помилка знову.

Все, що я дуже сподобалося про Італію, було відкритості людей. Поговоримо з вами на вулиці без будь-яких причин. Італійці щирі і чуттєві. Не можна плутати з іншими людьми.

Але я не в змозі залишитися тут довго. пропаганда нашого сусіда добре працює тут. Ось чому я більше білого кольору, ніж мій. Я ніколи не залишилася. Життєвий за кордоном є великим, але нічого краще в домашніх умовах!

Життя мудрості: Яка історія вчить нас, що добре відвідати, але краще в домашніх умовах. Яка життєрадісна, що так багато українців змушені залишити свою батьківщину в пошуках безпечного укусу. Багато з них втратили свої будинки, бо вони були знищені ворожими ракетами.

Хочу вірити, що найближчим часом, і всі українці зможуть повернутися додому. Дякуемо!

...