Неважливо боїться, кожен день я прокинувся і впадаю в страхі, я не знаю, як впоратися з ним.

На жаль, я все частіше боявся того, що майбутнє тримає для мене. Війна в Україні, проблеми навколишнього середовища та повна невизначеність про майбутній захист людей від життя повністю. Але я знаю, що страх є нормальним. Так багато людей люблять мене. Це дійсно не робить його простіше. Існують різні способи. Як подолати страхй Хоча це те, що фахівці розповідають нам. Сьогодні Я спробую зрозуміти цю тему і допомогти тим, хто це потребує.

Люди, які можуть бути в умовах війни, повинні пам'ятати одне важливе. Груша, небезпечна, тривожність. нормальна реакція на патологічну ситуаціюй Оскільки людська психіка є загальним стресом, вона відчуває серйозне навантаження.

Щодня змінює емоційний стан людей. Деякі люди пристосовуються до нових умов життя швидше, а інші повільніше. У цей період дуже важливо потурбувати себе максимально акуратно і відстежити появу нових емоцій. Важливо не висихати їх, але, навпаки, жити кожен з них.

Р

На місяць героїчної боротьби українського народу за свободу. І бійці, волонтери та цивільні особи змогли вижити повний спектр можливих емоцій. Проте, у багатьох людей все ще не страшно. Реальна загроза для життя людини в повітрі і не дозволяє жити нормально. Що можна вважати нормальним життям?

Грубий мобілізує організм людини. Для будь-якої подальшої дії необхідно бути ефективним. При цьому активовано режим «боротьба-фриз». Однак, якщо страх занадто сильний, люди часто не думають критично і діяти належним чином. Замість збереження себе, ми ще більшої небезпеки.

Якщо ви перебуваєте в ситуації, де ви знайдете складно впоратися з собою, ось деякі рекомендації. По-перше, зупинка на другий і пам'ятайте, хто ви. Ви набагато сильніше, ніж ви думаєте. І тепер вам потрібно зібрати себе разом для своєї сім'ї і друзів.

Зверніть увагу на те, як ви дихати. Є практика. площай Для цього повільно дихає в розрахунку 1-2-3-4, пауза на 1-2-3-4, видих на 1-2-3-4 і знову пауза 1-2-3-4. У той же час психологи радять малювати квадрат очима. Крім того, можна взяти повільне дихання на кількість 1-2-3-4 і продихати двічі до 1-2-3-4-5-6-7-8.

Якщо вам не потрібна допомога, але хтось з ваших близьких, під час практики візьміть людину руками і супроводжуйте його дихання словами. Потрібно говорити проголосувати кожен крок дихання і його кількість. З точки зору фізіології, так як це працює квадратний дихання. Коли ви дихати повітря повільно, рівень вуглекислого газу підвищується і знижується рівень кисню. Завдяки цьому серцебиття повертається до нормальної набагато швидше.

Для активації продуманих процесів потрібен обліковий запис Peels. Так ви переключаєте від емоційного до раціонального.

Груша відчувається на фізіологічному рівні. На додаток до швидкого серцебиття може бути шум в вухах, ноги стають бавовняними, а очі темніють. Ви, здається, випадають з об’єктивної реальності. Тому основне завдання в цій ситуації полягає в поверненні до неї. Це допомагає вам відповісти на прості питання: що ваше ім'я, де ви, який день це?

Р

Щоб отримати заземлений, ми можемо використовувати іншу практику. Увійтий Наприклад, пам'ятайте 3 імена квітів або дерев. Знайди тебе 3 речі одного кольору. Ви також можете зв'язатися з 3 різними поверхнями і відчути різні текстури.

Якщо у вас є можливість, скористайтеся вашим голосом до максимуму. Як ти можеш. Також допомагає впоратися з тривожністю і страхом. Неважливо, якщо у вас є вокал, просто співайте. Українці часто співають національну атему своєї країни. Серед інших речей, вона також підняла моральну.

Щоб зняти натяг боді, можна просто відчути себе. Також допомагає чергування напруги всіх м'язів тіла і їх релаксації. Якщо можливо, зробіть пару лімфатичних дренажних вправ. Про те, як виконати лімфодренажні стрибки.

Будь-яка фізична активність при стресових ситуаціях буде вигідно. Запуск, кватки, танці, і навіть звичайний миття підлоги може допомогти зняти стрес і зняти голову. Я щиро сподіваюся, що ви не будете стикатися з страхом тварин, що мільйони українців почуваються щодня. У будь-якому випадку важливо знати, як боротися з цим почуттям. Про нас