Чи потрібно зберегти сім'ю для щастя онуків?

Що б. шемалеНе дайте і відчуйте себе. Перше, що потрібно розуміти, як ви можете допомогти собі і вирішити проблему. Зрозуміло, що це буде набагато важче, якщо внутрішній конфлікт зрілий протягом багатьох років і зовнішні обставини випалюють його.

Однак ми вважаємо, що це не кінець. Сьогодні видання. "Сайт" Він поділиться мудрими порадами з тими, хто впевнений, що те ж саме сталося в житті. шемалей

Мені 54 роки, але я відчуваю, що я 65. Здоров'я до печі, проблеми нирок, група інвалідності. Немає енергії для будь-якого, але я продовжую робити всі господарські шини, я стояти на плиті годин, щоб порадувати близьких.

Я дуже щасливий з родиною. Мій син і дочка дав мені прекрасні онуки, які я часто няні. Ми любимо їх. Я хочу бути корисним для дітей і чоловіка. Я маю на увазі, він не всі, що гладкі.

Я знаю Ендрю був зрада на мене протягом років. Він ніколи не ховав, що він мав жінок на боці. Я знаю, що я не так добре, як я звик. Мій чоловік припинив увагу на мене. У нас є більше 30 років, і я розумію, що вона лопається на шви.

Заради онуків я намагаюся тримати сердець сім'ї. Але кожен день у мене менше і менше сил. Може бути тільки залишити. У мене є невелика однокімнатна квартира, яку я отримав від матері. Тепер я здаю його на маленькі гроші, але немає копійки.

Я вже давно думав про переміщення, але я боїться. Якщо я залишаю, я збереже залишки здоров'я, гордість і гідність. Але страх, що живе всередині мене, перемагає щодня. Як живуть онуки, щоб побачити, що їхні онуки більше не разом? Я завжди хотів бути прикладом для них.

Звичайно, історія цієї жінки непросто. Але це неприпустимо ситуація? У віці 54 років життя не закінчується. Перше, що потрібно знати поліпшення здоров'яякомога простіше. Це стосується як психічних, так і фізичних компонентів.

І поговорив я дочку і сина. Підтримка близьких У таких оповіданнях дуже важливі і цінні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

На жаль, героїня історії протягом багатьох років страждала невдовзі. Але вона не повинна бути жертвою. Не кінець світу, але початок нового і щасливого життя. Залишилося тільки подолати страх, який живе всередині, і прийняти перший крок до бажаної зміни.

Якщо ви були героїні сьогодні, що б ви робили? Це буде чудово, якщо ви подарували свою пораду або поділилися сюжетом з вашого життя. Ми побачимо вас в коментарях!