Відносини з одруженим коханцем

Що мотивує одруженого чоловіка шукати любителів?

Загальна відповідь - незріла, "незрілість". Незрілий - це комплексна концепція, що включає в себе безліч емоційних і особистісних характеристик. У цьому випадку я звертаюся до такого аспекту, як втеча від проблем або складних переживань і отримана небажання взяти відповідальність за ваше життя в руки.

У нашому сучасному суспільстві, під впливом реклами, серіалу і фантастики, такий стереотип має бути виражений принаймні на неоднозначному, якщо не провокативний, заява одного сучасного популярного письменника: «Досвід не повинен страждати». Неоднозначність тут полягає в тому, що «підготовка» є аналогією з стражданням застави російської мови, що відбувається мені за моїм бажанням. А про те, що в моїй владі. Я не маю нічого спільного з моїм бажанням. Це, відверто, горда позиція має петлю, вихід: відпустити від цих проблем, від цих переживань і, нарешті, від цього життя. Для одруженого чоловіка це, перш за все, втеча від сімейних проблем, створення певного ідилічного зовнішнього вигляду того, що «сімейне щастя» можливо без примхливих дітей, без будь-якої незадоволеної дружини, без втручання в сімейне життя батьків дружини (і іноді їх власне), без сексуальних проблем і тиску відповідальності.

Але є спеціальні випадки: здається, що все добре в сім'ї, і чоловік все ще має господиню. Наприклад, це може бути справа так званих «колекців», які, за рахунок деяких обставин, одружилися, але ще не зібрані колекції.

Іноді простий аргумент – «Для чогось робити». Так, як правило, лояльність до однієї постійної господині не обтяжується, а зв'язки з ними є флотингом - тільки сексом, "не знаючи особистості". Це випадок не просто незрілості, але і відсутності утворення моральних цінностей, і такої людини, як правило, не викликає особливих почуттів в обох сторонах при складанні. Він не дає можливості тісного емоційного зв'язку, оскільки його дон Юаньізм є втечу від почуття глибинності, від почуття, що так як такий він нічого само не потрібен нікому, а дівчата не зацікавлені.

Ще одним варіантом є те, що люди жив довго життя разом, підняті діти, онуки з'являються, і раптом чоловік говорить про те, що: «Наш шлюб був помилкою, я нарешті знайшов свою реальну половинку (зазвичай мій колишній студент, або дочка знайомих, або юна колега на роботі), маю довгий жив з вами і з нею, але я втомився від цього життя і я не хочу бути найбіднішим до вас, так що я кажу вам це, і я перейде до життя з нею». Що робить чоловіка, щоб зрадити дружину і дати всім доброго, що було в житті разом (і тому, дати частину себе і його життя) і оточення себе молодими істотами? Це дія дуже сильного страху - страх смерті. А пов'язані враження, що щось в житті було неправильно, що не зробив щось дуже важливо, що сили більше не однакові і що життя біля заходу сонця. "Ні, це не приходь!" говорить білий чоловік. Я не зроблю ті ж помилки! (Так само буває, що при ознаках старіння з’являються в цій молодій особі, вона також проголошує «місце» і навіть молодше.)

Тепер назад до ситуації: звичайний молодий чоловік, звичайна дівчина, любов один одному, одружитися. Немає одного страждає від почуття нижчості, ніхто не думає, що шлюб був помилкою, і раптом сюрприз: він має кохану! Чому? Для відповіді потрібно знати, що сім'я, як людина, проходить через кілька етапів її розвитку, або її життя. Я пропоную розглянути кілька початкових етапів, з яких буде зрозуміло, що ставлення до дружини і яка поведінка призводить до обману.

Домашній період. Молода людина одягається один одному в вічної любові і не бачить ніяких недоліків партнера. Через це некрите сприйняття іншого, деякі експерти порівняють стан любові з Божевіллою. Здається, що не повинно бути зрада, але в цей період закладаються фундаменти для майбутніх проблем.

Ми не знаємо, чому нам потрібен партнер. При створенні сім'ї одне Що ви хочете втекти з проблем у вашій родині? Не важливо, як змінити життя. Потім ми створюємо твердий фундамент, щоб після западання в любові є пишністю. У цьому випадку значення дружини є тільки тим, що він позбавлявся від поточних проблем, але він не очікуваний для створення нових. І, відповідно, якщо виникають проблеми (і вони обов'язково з'являються), значення дружини знижується до нуля. І з того, щоб форсон був одним кроком.

Ще одна небезпека - секс перед шлюбом. Небезпека тут полягає в тому, що некритика вже некритого стану любові зростає. Незважаючи на легкість ставлення до переважної статі в сучасному суспільстві, вона все ще являє собою певний бар'єр, несвоєчасний прохід якого лежить основа для майбутніх ускладнень в сімейному житті. Наприклад, секс дає враження, що партнери повністю відомі один одному. Дійсно, в голий чоловік, нічого не здається залишатися секретом. І якщо майбутні дружини не ходили через досить довгий період, щоб дізнатися один одному перед сексуальними відносинами, не відчули почуття приємного сюрпризу від того, що несподівані особистісні якості партнер має, то бажання знати один одному заморожений. І бажання дізнатися і зрозуміти вашу дружину, навіть якщо він болить вас, є однією з складових міцної сім'ї.

Перший рік шлюбу. У цей період створюються правила поведінки в сім'ї та правила взаємодії з зовнішнім світом - батьківські сім'ї, друзі чоловіка, друзі дружини, сусіди та ін. Цей період сповнений конфліктів. Розокольорові окуляри тут знімаються, і пара дізнаються, що їх вибір не був ідеальним. Вони починають страждати від непорозуміння і частих карель. Висновок є знову, щоб дізнатися інший і звернутися до вирішення конфлікту інтересів кожного. На цій підставі формується власну сімейну структуру, зміцнює шлюбну спілку. Що робити, якщо людина не страждає? Після цього він повинен відлякати від маринальних конфліктів і, відповідно, від їх вирішення. На цьому етапі найчастіше цей рейс проявляється в розпаді сім'ї, в розлучення, але можливо, треасон, а на складі як чоловіка, так і дружини.

У будь-якому випадку, кожен з подружжя в разі розлучення, і в разі невідповідності, все одно доведеться пройти цей етап – з тим же чоловіком або вже з новим. Або ви будете втілювати самостійно.

Народження першої дитини. Це саме ситуація, в якій обдурити або мати коханців, зазвичай чоловіків. Що відбувається тут? Справа в тому, що навіть при вагітності змінюється свідомість жінки - вона "туна" до того, що в наступні три роки її головна радість, основне занепокоєння і найголовніше - головний співрозмовник стане дитиною. Вона налаштовує на радісне і повноцінне спілкування з людиною, яка не знає, як говорити, і взагалі нічого не знає. Для повноцінного розвитку дитини необхідно перепланування свідомості матері.

Як виглядає чоловік, для батька? По-перше, вона стала «підступом». Вона не зацікавлена в будь-якому, крім того, як дитина їсти, як він поповнений, який він зробив, і так далі. По-друге, вона стала холодною, знезаненою. Все її радість, всі її турботи, всі її інтереси – це нова людина, не чоловік, хоча б не довге, речі були різні. І все ж — це дуже вимогливе, часто непристойно вимогливе: нам потрібно це, і це ви, хто повинен це зробити, або ви не можете — ми не піклуємося, ви батько, щоб це зробити.

Чоловік страждає, і не бачить іншого способу, але приховати від цього страждання в руках своєї господині, принаймні за короткий час. Чи є інший спосіб? Зайдіть його. По-перше, слід розуміти, що цей стан дружини не назавжди - він поступово переходить з зростанням незалежності дитини. По-друге, дружина не повинна забувати, що чоловік твердий, що він в певній мірі самотній, і що він також потребує догляду (хоча він ніколи не допускає його). З взаємоповагою і переглядом проблеми як тимчасова (і це, якщо ви не завадите господиню за консолідацію), поліпшується життя і малюк росте в міцній, дружній сім'ї.

В цілому, ми можемо сказати, що причини для обману чоловіка і проживання на двох фронтах є наступним чином.

Один. Спочатку неправильний фундамент сімейного життя (утворення сім'ї для того, щоб вийти з батьківського впливу, від будь-яких проблем, або навіть від своєї країни, а також занадто швидке настання сексуальних відносин),

Два. Некоректне значення ставлення до дружини (це цінне не як окрема, безкоштовна і незалежна особа, але як засіб для досягнення будь-якої мети),

Три. Потрібні знати і зрозуміти вашу дружину, навіть якщо він болить вас (і ніхто не може завдати шкоди вам стільки, скільки найближчої людини),

Четвертий. Ігнорувати основні закони сімейного життя (один може, звичайно, об'єкт, який у старі дні вони нічого не знали про це, але вони не розлучення, але потім був суворий заборонений на форсон і розлучення, і тепер немає такої публічної заборони, і його можна замінити добре з'ясне розуміння того, що добре і що погано, тобто знання),

І, в цілому, ставлення, яке в сучасному суспільстві не потрібно докладати зусиль, щоб зробити це добре, це «добре» повинно бути себе, прямо зараз «особа не повинна страждати. й

до Що вмотивує жінку на сьогоднішній день одружений чоловік?

- Так само, як і незрілість, або цинічне ставлення, пов'язане з незрілістю «забрати все від життя», або «Ви можете це зробити іншим, але що я?» Незріла – бажання «забути» вже встановлена, доросла людина без необхідності виростити і стати, ходити за кризами разом. Якби вона врятує дівчину від того, щоб вийти через труднощі до гідного життя, адже це «досить» життя надається відразу. Здавалося б, щоб досягти мети вам потрібно трохи: для того, щоб перенести його до розлучення і змащувати її, молодий і красивий.

Саме з цим все-включним ставленням, які сниться «принцузьким». Чи є це правда, що «принц» має достатньо можливостей для вирішення проблем безболісно? Він не дасть мені страждати, він? (Для того, що він вже робить свою дружину не врахований - це її вад, що вона є настільки старою і шкідливою, і не хоче зрозуміти його.)

Багато жінок відхиляють будь-який аргумент на підставах, які «чуть любов», – це «пригоди», – це висока почуття, і нічого не можна зробити. Для цього ми можемо тільки сказати, що є злиття любові і любові. Осіння в любові - це гормонально умовний стан, що забезпечує розмноження. У чоловіка переходить після першого статевого акту (навіть, другий), а у жінки - після пологів. Що таке, коли кожен робить свою роботу. У ситуації з одруженим коханцем з'являються діти рідко, і тому стан любові продовжується, створюючи зовнішній вигляд любові і рапсування гормональної і нервової системи жінки. Не можна говорити про любов тут в принципі, так як любов є результатом довгострокової спільної роботи, взаємодогляду один одному, прощення один одного, вивчення один одного, терпіння один одного. Не менше ми повинні жити разом.

Посада «забрати все з життя» дещо відрізняється, вона навіть не покривається звичаями про «суддену і сильну любов». Як правило, це жінка, яка переживає один або кілька невдалих (до того, що серед інших речей, небажання зіткнутися з проблемами в сімейному житті) намагається встановити сімейне життя. З сердитися, або відчайдушно, або вирішив, що щасливі сімейні стосунки є казками для дітей і брехні, такі жінки починають використовувати чоловіків для mercantile цілей. У цьому випадку жінка не дозволяє собі будь-які глибокі вкладення до цього чоловіка, не прагне його змащувати, по відношенню до відносин з ним як бізнес і легко розбиває, якщо він висихає або є об'єктом "для більш прибуткової співпраці".

до Які перспективи для цього відносин?

- Я взагалі вірю, що не існує перспектив для відносин, побудованих на чужому домі. І, звичайно, можна протидіяти найбільш поширеним «логічним» аргументом, що вони кажуть, я знаю таку сім'ю, вона або він «назустріч» її з попереднього чоловіка, і тепер вони живуть щасливо. Я вірю, але, по-перше, їх життя не надходить, по-друге, як ми знаємо, що попередня сім'я буде гірше в момент, і по-третє, може поза спостерігачами, навіть друзі, об'єктивно оцінити, чи є все в сім'ї безпечно? І четвертий, це просто мій переконання, як людина, яка не потребує доказів. Незважаючи на те, що мій професійний досвід відповідає моїм переконанням. Але побачимо його.

Дві ситуації можливі: дівчина ще не занурила її коханця, щоб залишити її дружину, і дівчина досягла своєї власної - вона задружила його собі. У першому випадку ми уявляємо досвід чоловіка. Вони можуть бути такими, як: Ось було важко, моя дружина не розуміла мене (або все ще не розуміла), з'явилися багато проблем, дадуть щось всім, і що важко для мене, ніхто не піклується. І ця дівчина, так само, любила мене, не шукаючи назад і за що-небудь, і тепер я, як гідна людина, повинна розвести дружину і змащувати цю дівчину. І вона хоче, занадто - вона навіть її вимагає. Дружина завжди вимагає чогось, тепер жінка вимагає чогось. Шукаю щастя, я знайшов ті ж проблеми, тільки двічі більше. Немає більшої міцності, ми дійсно повинні вирішити щось, дівчина справа. Але зараз? Після того, як дружина також спочатку нічого не вимагала, живила в душі, і було багато задоволення і добре, але тепер щось змінилося. Любитель хороший, і торкнутися, і найсвіжіші, але дружина також хороша людина. Чи не шкодую? І так і так далі.

В результаті людина, припливає під впливом вимог до нового весілля, переосмислює його минуле сімейне життя, а в більшості випадків змінює своє ставлення до своєї сім'ї, і робить вибір, в якому він впевнений, що він не пошкодить, а в якому його слава буде «свідомий» – тобто він зламає стосунки з коханою і повністю повернеться до сім'ї. Ймовірно, навіть повна захворюваність і поява нового медового місяця.

Що буде його колишня коханка? У кращому випадку з почуттям безперечно втраченого часу. А можливо гірше – з гіркотою, незрівнянним в можливості хороших відносин між чоловіком і жінкою, невиправданими в можливості створення сильної сім'ї, розчарування в любові. Медичні проблеми можуть виникнути також - безсоння, втрата апетиту, тривала депресія, спроби самогубства, проблеми алкоголю. І навіть гірше, вона має дитину, яку батько не хоче знати, і хто любить і капелюхи в той же час, тому що вона її дитина і одночасно його дитина, і хто успадкує життя всі тітки і неправомірність початку свого існування і ненависть всіх, хто любить. Негативні наслідки любові в найгіршому випадку можуть, на жаль, впливають більше одного покоління людей і проявляються у багатьох, багато років. Примітним прикладом цього є історія Смердякова з роману Ф. М. Достоєвського «Брати Карамазов».

- Ну, що якщо це сталося, і чоловік залишив сім'ю за кохану, і вирішив залишитися з нею? Це теж буває.

- Ось, щоб зрозуміти, що відбувається, нам потрібно пам'ятати, що доведеться знову пройти всі етапи розвитку сім'ї. Це, людина знову занурюється у всіх тих проблемах, з яких він один раз лякався, і, знову, або знову відступати, або вирішити їх правильно, пройти кризами правильно. Імовірність цього невелика з двох причин: спочатку він вже «тренується» в певному вигляді, що складається з проблем (тобто втекти з них). По-друге, у кожного є наука. І це совість покаже йому, що він є списком, бо він відмовився від своєї попередньої сім'ї. З цих неприємних відчуттів ви можете відходити - в окропу, в постійній подорожі і в будь-який час. Але знову, що ви відкидаєте від, то ви вловите і смоктати. Це смоктати багато.

Що про нову дружину? Вона теж є в серії ударів. По-перше, вона також повинна вирішувати ряд проблем і подолати ряд труднощів, пов'язаних з будівельними відносинами. Пошкодження посилюється тим, що в момент створення сім'ї, вона вважається цим зв'язком вже повністю побудованим. По-друге, вона усвідомить, що «звідси» не є. Якщо він вирішує деякі проблеми (в основному фінансові), то більшість проблем, які він не бачить (і не хоче бачити), або створює себе. По-третє, вона поступово почне помітити, що чоловік не любив, як ніхто інший, коли вона була коханою. Це, виходить, є деякі грубі, примітивні, нечутливі люди, до яких «Я більше не зацікавився, він рухається від мене, починає зникнути десь... скраб.» Результатом є те ж саме – відчуття неживого життя, депресії, розчарування в любові і так далі.

Я не хочу відкликати всіх, і я буду згодні з особою, яка скажеш, що я невірний, і все вийшло добре в цій ситуації. Я просто говорю про найбільш ймовірний результат.

до Що б ви порадили жінці, яка в такому взаємозв'язку?

до Яку пораду можна подарувати людині, яка збираєся в машині, що має гальмівну відмову? Зупинити автомобіль? Це буде ідеально, але він не може. Єдине, що ми можемо порадити, щоб групувати разом, щоб внести удар з мінімальними наслідками. А потім зробити висновок: не можна приїхати з несправних автомобілів.

Так в цій ситуації. Жінка стає коханцем з вірою, що є любов. З повною довірою чоловіка, повагою до нього. З надії щасливого сімейного життя. І вийти з цієї ситуації слід про те ж саме. Не з розчаруванням в любові, але з знаннями, які любов існують, але це не дає відразу, але є результатом важкої спільної роботи з відносинами з початку до кінця. Не знеціненням чоловіків, але з розумінням, що спочатку неправильний крок може призвести до будь-якого віку, щоб залишатися в кінці. Не з переконанням, що не існує щасливих сімей, оскільки це не працює, але з переконанням, що це не працює, тому що відносини спочатку будувалися на невірних засадах: на нещастях іншої людини, на житті за принципом «люда не повинна страждати». Кожна криза в житті, кожна проблема – це можливість стати свідком. Більше людей. А потім можна будувати зв'язки без кроку на одному граблі. Це робота.

Автор: Максим Цветков

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.realove.ru/main/zhenatyj-ljubovnik/otnosheniya_s_jenatym_lyubovnikom_sledstvie_nezrelosti_oboih.htm

Категории

Смотрите также

Новое и интересное