Чому я не даю цукіних культур іншим

Що робити якщо качки Тоо великий? Домогосподарки зазвичай розподіляють овочі близькими або сусідами. Ми не будемо говорити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Крім того, кабачки підходять для приготування величезної кількості страв, зимових препаратів і навіть делікатесів. Сьогодні видання. "Сайт" Вона буде ділитися з вами деякими кулінарними порадами та рекомендаціями щодо цієї теми.

Збір кабачків з величезними фруктами 1-2 кг? Не проблема! Так, такі кабачки не дуже підходять для звичайного приготування їжі, так як вони занадто водяні. Однак вони можуть використовуватися для скошування. Ви повинні бачити або варити кабачки човни. Краса цієї страви полягає в тому, що ви можете набити кабачків абсолютно будь-яким.

І приготування не складе труднощів. По-перше, потрібно приготувати човни самостійно. Для цього просто вирізати кабачки на 2 частини і витягти м'якоть з половинок. Не переборщити його: зробити товщину боків близько 7 мм, а дно трохи більше. По-друге, отримайте фаршу готову. Це де душа може ходити. Підходить і м'ясо, рослинне і навіть рибне наповнення. Не пізно спробувати щось нове і експериментувати.

Ми особливо любимо начинку збитих яєць і тертого сиру. Якщо ви виходить занадто рідко, додайте трохи паніровки до неї. До речі, якщо кабачки занадто великі, можна зробити їх не катерами, але кільцями. А потім залийте їх таким же чином і запікайте їх в духовці. Ми ділимося простим рецептом цієї страви за посиланням.

Ми радимо вам служити фаршировані кабачки з підігрівом до тих пір, поки вони максимально соковиті. Це чудова ідея для сімейного обіду або вечері, а також для святкового бенкету з друзями.

Сквош заготовки з кабачків є ідеальним продуктом для домашніх заготовок. Про те, що потрібно варити взимку. В залежності від того, яка форма краще приготувати рослинний.

Наприклад, готові човни, кубики, скибочки або кола. Крім того, кабачки можна натерти на тертці, злити зайву рідину і заморозити вже в такому вигляді. Детальніше про те, як заморозити кабачки, ми писали в нашій статті за посиланням.

На зиму можна зробити смачну ікру з кабачків. Це відмінна ідея для універсального закуски або доповнення до будь-якої страви. Найголовніше, що ікра готують дуже просто і швидко. Але скільки потім буде радувати, що вам не потрібно йти в магазин на заводський продукт, але просто отримати баночку з льох або холодильника.

Ми особливо любимо цю страву, тому що вона може бути модифікована для смаку. Наприклад, додайте в ікра томатну пасту, моркву, свіжі або сушені гриби. До речі, ми також маємо рецепт: поділитися посиланням!

Ти не схожий на те ж саму фактуру і хочеш їсти щось? Потім сміливо готують. цукіні! Я просто люблю їсти його прямо з баночки, і я люблю це найприємнішим, коли він холодний. Щоб приготувати таку страву, вам абсолютно не потрібно мати особливої кулінарної майстерності. І з нашими детальними інструкціями ви будете впоратися навіть швидше!

р.

Також кабачки можна маринувати кільцями або напіврингами. До складу також можна віднести помідори, моркву або більш цікавий продукт - червоні смородини. Такі кабачки відмінно підійдуть як апетер для розважальних напоїв під час святкового свята. Універсальний рецепт чекає вас.

Ну і для десерту ми залишили, можливо, найяскравіші страви. Як приготувати на зиму? цукіні? Я хотів знати, що кабачки часто додають вегетаріанські солодкі страви. Але це перший раз я чую приманку. Я впевнений, що вам сподобається!

інгредієнти
  • 1кг кабачків
  • 1 кг цукру
  • 3-4 г лимонної кислоти
  • 2 великі лимони

Підготовка
  1. Очистити кабачки першим. Зріжте їх в невеликий куб і видаліть всі великі насіння з м'яса. Помістіть овочі в великому басейні або сковороді і додайте цукор. Стирайте і дайте цукіні за 1 годину.
  2. Потім добре промийте лимони. Один від шкірки від м'якоті і відрізати м'якоті тонкими скибочками. Сік лимонний сік від другої.

3. Помістіть каструлю на середньому вогні і доведіть суміш до кипіння. Тепер додайте лимонний сік, скибочки і лимонну кислоту. Стирайте всі інгредієнти. Далі видаліть кабачки з вогню і дати їм час, щоб охолонути до кімнатної температури.
  4. Тепер доведіть масу до кипіння знову, а потім повністю охолодіть. Повторити цей етап знову.
  5. Стерилізуйте банки і залийте їх варенням. Закрийте банки кришками і розташуйте їх в зоні зберігання. Дядько!

Добре, тепер ваш великий. качки Не буде втрачено. Скористайтеся нашими порадами та рекомендаціями. А якщо у вас є власний перевірений рецепт для деяких кабачків, обов'язково поділитися ним в коментарях. Бон привіт!