Я живу з матір'ю, кожен день просить себе, що життя це.

Як не втратити серце, коли ви живете самостійно з літньою матір'ю? Це, як ніхто інший, знає героїні сучасної статті, Олена Добриніна. І не тільки статті, але реальна історія життя про те, як ледь пенсійник піклується про старої матері і зберігає життєдіяльність, незалежно від того, що.

З’ясуйте, якось дивне життя. Я не знаю, де час пішов. На тиждень тому я повернув 56, а замість святкового настрою, такий ангіш прокочував ...

Я живу з матір'ю, кожен день просить себе, що життя це. р.

Відвідування не існує. Ми живемо разом, підтримуємо один одного. Я не знаю, що я буду робити. Я дуже старий. По дорозі понад 80. Але він добре виконує. Незважаючи на те, що здоров'я не збільшиться протягом багатьох років, але ще повільно виходить в двір самостійно, і це добре.

Я повірив себе 5 років тому. Я все ще працює, інакше не буде грошей. І державна допомога не може бути видана, деякі документи, які не мають постійного. Весь час надсилання додаткової інформації. Так ви повинні працювати до останнього.

Як думки про те, що вона витрачала її молодими роками на іноді повені, тому серце буде усаджено з сорбу. Але я не дискурований. Я живу для моєї мами, я радий вона з мене. Якщо ви думаєте про це, наша доля не так складно.

У деяких випадках немає житла, ніяких родичів на всіх, немає грошей. І ми живемо спокійно, виміряно, спокійно. Увечері ми сидимо і дивимося улюблені шоу на телевізорі. Якщо вони не зайняті, послухайте те, що відбувається у світі. Хто розповість, як син Каткіна пішов за кордоном, інші – як одружився Марускіна. І я слухаю і я відчуваю себе, як я живу його все себе. Ось як я відчуваю.

Я живу з матір'ю, кожен день просить себе, що життя це. р.

Зрозуміло, що діти не власні, і життя відчужається. Але варто захопити весь час про те, що не робиться і витрачається? Як я можу. Я щасливий, коли життя інших людей краще. Я молитися Богу і подякувати Богові, що неважливо, скільки клопотання нашої матері, і я опинився протягом багатьох років, він не залишає нас.

Справжній приклад любові життя! Ви думаєте, що ви можете залишитися спокійним в такій ситуації, як наш герой?