Чому Лео Толстого написав, що тільки солодкий Ankov пиріг міцний, ніж скеля

Що робити, якщо ви поєднуєте свою любов літератури і варіння і варіння? жири? Лео Толстого колись писав: «Що сильніше, ніж смерть і доля?» Солодкий Ankov пиріг! «Анковський пиріг» або «Анке пиріг».

Назва «Анке Піє» з'явилася завдяки сімейному лікарню Микола Анке, який поділився кулінарними секретами з Толстою. Цей десерт Лев Миколаївич особливо виділився, а дружина класики зберіг свій опис, а потім проходив на Софії Андріївну, який описав його в його особистому кабінеті кухарй

Сьогодні видання. "Сайт" нададуть інструкції з приготування того ж пердятТолстий коханий так багато. Ім'я днів без пирога Анкове, як і Різдво без дерева, Великодня без прокатки яєць.

Чому Лео Толстого написав, що тільки солодкий Ankov пиріг міцний, ніж скеля

Товста Пиріг Інгредієнти для тесту
  • 1,5 ст.л. жирної сметани
  • 3 яйця
  • 150г рідкий мед
  • 1 ст.л. коричневого цукру
  • 2.2 ст.л. борошна
  • 1 ванільний под
  • 200г вершкове масло
  • 0,7 ч.л. соди
  • 50 мл води
  • 0,5 ч.л. солі
  • лимон

Вершкові інгредієнти
  • 3 лимони
  • 4 яйця
  • 100г вершкове масло
  • 1 ст.л. коричневого цукру

Підготовка
  1. У розсіяному борошні додайте вершкове масло, 3 жовтки (протеїни не потрібні) і ваніль. Замість под підійде і звичайний порошок від пакета. Також додайте сметану, рідкий мед і цукор, сіль і соду. Добре промийте, додайте воду і перемішайте тісто. Тісто повинна бути шкідливим. Чому Лео Толстого написав, що тільки солодкий Ankov пиріг міцний, ніж скеля

2. Тісто ділять на дві частини. Перша частина викладається у вигляді, без формування боків. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20-25 хвилин до появи країв золотисто. Важливо не тримати скоринки, інакше він стане міцним. Зробіть те ж саме з другим ящиком. Чому Лео Толстого написав, що тільки солодкий Ankov пиріг міцний, ніж скеля

3. Для начинки натирайте 1 лимонну шкірку. Вичавити сік з двох лимонів. До речі, Софія Андріївна мала різні пропорції: вона використовувала шкірку 2 лимона і сік 3 лимонів, але, на мій погляд, це занадто лимонне. Чому Лео Толстого написав, що тільки солодкий Ankov пиріг міцний, ніж скеля

4. У великій мисці залити цукор, додати вершкове масло нарізати на шматочки, 2 цільні яйця, шкірку і сік. Помістіть чашу на водяній бані і протримайте її близько 15 хвилин, періодично помішуючи. Маса повинна стати такою кремовийР. Чому Лео Толстого написав, що тільки солодкий Ankov пиріг міцний, ніж скеля

5. Перший торт змащується половиною вершками лимона, кладемо другий торт на ньому і розподіляємо залишився крем над ним. Прохолодити тісто, а потім покласти в холодильник на 3-4 години, або навіть на ніч, щоб він добре замочений. Перед подачею прикрасити торт лимонною шкіркою. Чому Лео Толстого написав, що тільки солодкий Ankov пиріг міцний, ніж скеля

6. Це, лимонний пиріг готовий. Бон привіт! Чому Лео Толстого написав, що тільки солодкий Ankov пиріг міцний, ніж скеля

Я також раджу дізнатися, як зробити ароматний лимонний пиріг на кефірі. Ця випічка заповнює весь будинок теплою та приємною кислинкою, підкреслюючи гостинність власників!

Я запекла торт Tolstoy багато років тому, і я сподобалося, батькам і батькам мого чоловіка. Чоловік не вся лимон-любительСаме тому традиція не застряглася в нашій родині.

Я дивлюся, якщо ви і ваша сім'я буде любити її. Написати відгук про цей рецепт у коментарях!