Чому Лео Толстого написав, що тільки солодкий Ankov пиріг міцний, ніж скеля

Що робити, якщо ви поєднуєте свою любов літератури і варіння і варіння? жири? Лео Толстого колись писав: «Що сильніше, ніж смерть і доля?» Солодкий Ankov пиріг! «Анковський пиріг» або «Анке пиріг».

Назва «Анке Піє» з'явилася завдяки сімейному лікарню Микола Анке, який поділився кулінарними секретами з Толстою. Цей десерт Лев Миколаївич особливо виділився, а дружина класики зберіг свій опис, а потім проходив на Софії Андріївну, який описав його в його особистому кабінеті кухарй

Сьогодні видання. "Сайт" нададуть інструкції з приготування того ж пердятТолстий коханий так багато. Ім'я днів без пирога Анкове, як і Різдво без дерева, Великодня без прокатки яєць.

Товста Пиріг Інгредієнти для тесту
  • 1,5 ст.л. жирної сметани
  • 3 яйця
  • 150г рідкий мед
  • 1 ст.л. коричневого цукру
  • 2.2 ст.л. борошна
  • 1 ванільний под
  • 200г вершкове масло
  • 0,7 ч.л. соди
  • 50 мл води
  • 0,5 ч.л. солі
  • лимон

Вершкові інгредієнти
  • 3 лимони
  • 4 яйця
  • 100г вершкове масло
  • 1 ст.л. коричневого цукру

Підготовка
  1. У розсіяному борошні додайте вершкове масло, 3 жовтки (протеїни не потрібні) і ваніль. Замість под підійде і звичайний порошок від пакета. Також додайте сметану, рідкий мед і цукор, сіль і соду. Добре промийте, додайте воду і перемішайте тісто. Тісто повинна бути шкідливим.

2. Тісто ділять на дві частини. Перша частина викладається у вигляді, без формування боків. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20-25 хвилин до появи країв золотисто. Важливо не тримати скоринки, інакше він стане міцним. Зробіть те ж саме з другим ящиком.

3. Для начинки натирайте 1 лимонну шкірку. Вичавити сік з двох лимонів. До речі, Софія Андріївна мала різні пропорції: вона використовувала шкірку 2 лимона і сік 3 лимонів, але, на мій погляд, це занадто лимонне.

4. У великій мисці залити цукор, додати вершкове масло нарізати на шматочки, 2 цільні яйця, шкірку і сік. Помістіть чашу на водяній бані і протримайте її близько 15 хвилин, періодично помішуючи. Маса повинна стати такою кремовийР.

5. Перший торт змащується половиною вершками лимона, кладемо другий торт на ньому і розподіляємо залишився крем над ним. Прохолодити тісто, а потім покласти в холодильник на 3-4 години, або навіть на ніч, щоб він добре замочений. Перед подачею прикрасити торт лимонною шкіркою.

6. Це, лимонний пиріг готовий. Бон привіт!

Я також раджу дізнатися, як зробити ароматний лимонний пиріг на кефірі. Ця випічка заповнює весь будинок теплою та приємною кислинкою, підкреслюючи гостинність власників!

Я запекла торт Tolstoy багато років тому, і я сподобалося, батькам і батькам мого чоловіка. Чоловік не вся лимон-любительСаме тому традиція не застряглася в нашій родині.

Я дивлюся, якщо ви і ваша сім'я буде любити її. Написати відгук про цей рецепт у коментарях!