Відчуття мита є дуже людиною. . й

Якщо зірки запалюються, хтось потребує. Про нас нічого зайвого. М'язові флектори компенсуються м'язовими екстензаторами, вирізати один - і рука буде повісити з вії. Егоізм доповнюється альтрузією, егоїзмом, небезпекою, небезпекою, оболонкою емпатією, і гедонізмом обов'язковою. Сьогодні про мита.

Як і будь-який педулум, відхилення в одному напрямку призводить до відхилення в іншому. Але якщо полонина вішає, годинник гине. Саме тому потрібно, і це «баланс». Я був один раз, подумав, що Баланс не статично заморожений ручок на нуль, але рух. Якщо ви втомилися наліво занадто багато, ви потрапляєте, праворуч, ви падаєте, а потім ви йдете, гойдалки, вздовж тонкого дроту - право-лівий, право-лівий. Якщо ви замерзли, ви не можете ходити. Він пішов, він прокоментував, він повинен балансувати.

У нашій культурі є великий відхилень до боргу. Ми повели всіх. Батьки, школа, країна, колектив. Цей відхилення від балансу призвело до природного гойдалки в протилежному напрямку: гедонізм.

Для того, щоб жити тільки тут і зараз, тільки для себе, тільки для задоволення, і я не оходів всіх. Гедонізм – це негайне задоволення.Я хотів це зробити, я відчував його, я зробив це, я втомився від нього.

У вас є багато красивих речей: увага до себе, ваше тіло, потреби, хвилинні захоплення і другий імпульс. Хедонізм – це швидкий, приємний і негайний. І мита про те, що треба., для чогось нематеріального, далекого, негарантованого, що ви не можете натиснути на шнурок і змішати з тоніком.

Я був шопінгом на конференц-залі. У той час я прямляю, пояснюючи, даючи завдання і підведення, я розвантажив кошик, упаковав крупу, покласти шпильку на кредитну картку, покласти їх назад в кошик, зняти картку і гаманець, досягнути автомобіля, знайшов ключі, відкрив багажник, складав крупу, розкочував кошик, отримав за колесо і поїхав додому без відволікання від розмови.

В той час як я був зайнятий, мій автопілот, мій лікіний мозку система, зробив мені відпочинок для мене. Коли ми не маємо ресурсів, ми знайдемо підтримку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Дебт - це внутрішня структура, яка дозволяє нам зробити те, що ми повинні зробити, коли всі стандартні мотиви - Значення, винагорода, приріст, інтерес.

Дебт автопілот.На основі наших найглибших значень, наші внутрішні інтуїтивно зрозумілі знання «добрих» та «поганих» й

Обов'язок - це.Про те, що наш наш гнів і гасить нашу втому, надаючи нам безпосередні переваги для чогось більшого. Про горизонт.

Про цеЩо ми не кидаємо обгортки і даємо хабари, тому що ми хочемо, щоб наше життя було якомога простіше.Дебт – про жертву швидкого термування для далекого значення. Про те, що ви дійсно хочете, підтримуючи і приймаєте, коли ви хвилюєте щось абсолютно різне від внутрішнього, мита є жертвою заради довгострокової перспективи, це відмова від невеликих рад заради чогось ілюстрації, як праві звички. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Дитина голодний, втомлений і кричить. І якщо ми даємо йому цукерки зараз, за півгодини до їжі, ми вирішимо негайну проблему руди, але ми ускладнемо відносини з розчаруванням і родючістю в довгостроковій перспективі.

Віндонізм тут і зараз, і це не важливо. Віндонізм про те, що якщо ви хочете торт і плаття, вам потрібно торт і плаття, і ми досягнемо заробітної плати, а потім опускаємо його.

Хедонізм про манікюр, коли вам потрібно в домашніх умовах, про спати, коли Дад втомився, про те, що пекло з режимом, нехай поп-чипси і дивитися фільм до середини дня. Гедонізм красива, це про швидкий, негайний, чуттєвий, це жертва цінностей для задоволення, жертва цілей для гарного настрою.

Добрий є дуже людським, віндонізм є дуже тваринним. І це не оцінка, це більше про походження. Ми живемо через цей конфлікт кожен день: спати або закінчити, тримати назад або дозволити собі, швидко і легко, але право.

Серйозний, невтомний, важливі речі не можуть бути зроблені без обов'язків, без заперечення негайного задоволення. Радість, легкість, задоволення неможливе без здатності допускати себе і помперувати себе. І приносить щастя, різне щастя, і як принести розчарування, різні розчарування. Життя в гедонізмі приносить радість дрібних речей і розчарувань листя на маленькому житті. Життя у боргі приносить радість великим перемогам і розчаруванням, щоб пропустити добрі радості.

Діти навчаються врівноважити своє життя так само, як батьки роблять. Узгоджуючи гедоністичний батько навчить жити в заповіті, і не навчить впоратися з труднощами і труднощіми заради більшої мети. За принципом і відроджений батько навчить жертви і наполегливість, і не навчить себе дихати повітря по дорозі.

Я людина великих цілей, і я перетягую їх через втому, небажання, відсутність сну і відторгнення невеликих рад. У багатьох справах я більше чоловіка мита. І я компенсую це, позбавляючи в напрямку належних звичок, режиму, порядку в будинку, стриманості, дієти та інші речі. Я вибрав області, де у мене є цілі, і я піду проти них, і я вибрав області, де я чистий гедоніст і слідувати себе. Зрозуміло мені писати мій калорійний раціон, але це не дивно, щоб мати цілі п'ять років заздалегідь і дотримуватися їх. Це мій баланс і я щасливий в ньому.

Дебт є кредитом ресурсу з глибоких значень, тим самими, які прокладені дуже, дуже рано. Я щасливий, що почуття обов’язкового дзвінка мені до важкої роботи, відданості, наполегливості, чесності.

Якщо ви не любите результат, змініть вашу поведінку.

Не перетворюйте свою душу всередині!

Я не знаю, як я живу, якщо я мав бути гарним або завжди носити акуратну сукню в моїй множині значень. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ці цінності – битви, які ми обираємо з дітьми.

Що більш важливо для нас боротися: для нездатності вчиняти тяжіння або для чищення іграшок? Коли наша вирощена дитина без міцності, бажання і сенсу, що він буде твоїм? Що ми боремося за життя? Що ми хочемо перед ним? Вижити? Визначте себе? Допомогти сусіду? Подрібніть зуби щодня? Захищайте слабкий? Чи не давати? Бажаєте себе? Не торкайтесь? Повісити одяг в шафі? Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.womenfrommars.com/thinking-mommy-notes/sense-of-duty/